impresii companii aeriene cu care ati zburat
Raspunsuri - Pagina 6
ratusca1977 spune:
quote:
Si ar fi chiar o prostie sa platesc bilet de bussiness, in cazul meu, cind serviciile de la economy sint ireprosabile, nu esti de acord cu mine? Si inca o chestie, si economy class si bussiness si first sint in acelasi avion, au aceeasi destinatie si acelasi timp de intirziere, daca e cazul, nu crezi??
Exact la asta ma gandeam si eu, doar e acelasi avion...
voljena spune:
quote:
Originally posted by nematics
Dodo:
ai omis sa adaugi ca la first si business au parasute!!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
io n-am inteles daca aia de la clasa TEMPO calatoresc la bagaje?!...
acu' ca m-am bagat sa zic si io - prefer boeing, asta asa ca tin io minte ca in '95 (ce memorie dom'le )a picat airbus-ul taromului la vreo 3 luni dupa ce ajunsesem io aici cu acelasi tip de avion... nu in sensul ca verific tipul de aeronava cand alerg pe net dupa bilete convenabile, dar daca este inclusa informatia zambesc la boeing si ma stramb la airbus (dar tot ma urc in el ).
multa lume vad ca se plange de alitalia - cu mine s-au purtat frumos de tot din toate punctele de vedere - poate am avut noroc, nu stiu...
british sunt ok, mai ales daca ai vreo plangere se rezolva, cum ar fi valize reparate sau chiar inlocuite pe loc in caz ca le-am luat bucati de pe banda, cu tarom n-am mai fost de 11 ani pe motiv ca nu mi-au placut, easyjet si ryanair m-au dus si adus fara incidente, monarch, jat la fel, am supravietuit pana si aeroflot
braathens au fost cei mai draguti cand m-au lasat sa calatoresc cu-n munte de bagaje fara sa ma taxeze
virgin sunt super de mers peste balta; altminteri in america pe curse interne pe mine nu ma mai prind, mi-am facut destui nervi cu continental , prefer masina.
malaysia airlines nu mi-au placut, zbor lung, scaune care ori nu se lasau pe spate ori nu se indreptau, mancare sub orice critica si desi am avut optiuni cand ajungeau cu tava cica - pardon, s-a terminat exact ce vroiam au facut si mare economie la aerul conditionat, io-s sensibila la chestia asta si imediat simt cum mi se usuca tenul si ma ia o moleseala si o tuse...
klm - iarasi ok.
va urez la toate zboruri placute
eve44 spune:
Pe mine cel mai mult m-au impresionat Lufthansa ,KLM ,Nort_West -acum nu mai stiu cum ii spune ,oricum era o combinatie cu KLM .
Servicii proaste am intilnit la Air France-stewardese fffffffff comode si nesuferite,mincarea sub orice critica.De Tarom nu se mai poate discuta ,e campion la servicii proaste,in afara de faptul ca avem piloti de milioane ,nimic alt ceva.
Eve
Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura.L Blaga
ratusca1977 spune:
m-am uitat si eu pe site-ul Tarom, au o flota de mai mare rasul, numai avioane depasite... din alea cu elice - ATR 42-500, mie una mi-ar fi frica sa zbor cu alea...mai au BOEING 737-300 si 700.
ionica spune:
Of doamne,chiar ati inteles ce v-ati dorit de fapt sa intelegeti.
Bine ati venit la bord fetele din Dambovita ,Targoviste,etc!
Chiar sunteti rele si invidioase.
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
voljena spune:
quote:
Originally posted by ionica
Of doamne,chiar ati inteles ce va-ti dorit de fapt sa intelegeti.
noi nu neam dorit neam sa intelegem ce ti-ai dorit tu
ultima oara cand m-am uitat pe harta targoviste inca era in dambovita!
ionica ai de la mine ca am prietene din dambovita care-ti dau clase
dodo spune:
quote:
Originally posted by ionica
Of doamne,chiar ati inteles ce va-ti dorit de fapt sa intelegeti.
Invidioase???? Pe ce???? Ce ai tu si n-avem noi??? Sau poate tu ai mai putina modestie in tine si mai putina consideratie fata de oamenii carora te adresezi? Mai degraba asta...Hai, vino in Australia, sa vezi cum oamenii iti acorda acelasi respect, indiferent ca te plimbi cu bussiness class sau cu..bicicleta! See ya!
josefine spune:
eu am zburat cu Tarom, KLM, NWA (astia-s tot KLM), Air France, British Airlines, Virgin, Lufthansa, EasyJet si cam atat.. nu am observat nici o diferenta intre toate astea dpdv al confortului, singurul lucru care imi place e sa am ecran in fata, da' nu se intampla prea des sa nu am. nu am calatorit niciodata la bisnis, desi ma intreb si eu, oare iti dau caviar? iti fac masaj? alte diferente nu prea vad si prefer sa mai economisesc niste bani daca tot dau o caruta pe biletul de avion. asta daca nu plateste firma, da' nu am ajuns acolo:-))
la experiente neplacute, mi s-a intamplat doar o data sa mi se rataceasca bagajele de catre AirFrance, da' ma asteptam, ca avionul de legatura era la 45 de minute. oricum, au venit acasa, prafuite si murdare, da' eram pregatita:)
nu sunt pretentioasa la mancare, da' am observat ca cei de la KLM au deserturi bune.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Carolyne spune:
Nasa mea a lucrat la aeroportul Otopeni si pot sa va spun ca personal am vazut salonul business class. Asta inseamna un salon special cu fotolii super comode, bauturi la alegere (marci fine si cunoscute), tot felul de biscuitei, bomboane, cafea, etc. Cei care au bilete business class nu asteapta oriunde ci merg in acest salon.
Nasa mea a facut un aranjament pentru mine si sotul sa intram la salonul respectiv chiar inainte de a pleca definitiv din R. Nu am consumat nimic, a fost doar un mijloc de a mai aranja un pic bagajele, plus niste carti pe care la check-in mi le-a scos din bagaj si nasa mi le-a adus inapoi.
Cum este in avion la business nu stiu, am auzit ca scaunele au mai mult spatiu intre ele si se pot lasa mai mult pe spate nu cum avem noi "economistii".
Eu zbor luni cu KLM in R.
Carolyne
ratusca1977 spune:
Stie cineva daca in afara de BlueAir mai e alta companie care zboara direct Bucuresti-Barcelona?