impresii companii aeriene cu care ati zburat
Raspunsuri - Pagina 5
orchid spune:
De acord ca Thai Airways e o companie excelenta. Servici ireprosabil, mancare excelenta, conditii f. bune si personal f. friendly. Am primit si o orhidee cand am zburat cu ei
Apoi urmeaza Singapore Airlines, Lufthansa si Swiss Air
Lily Sky spune:
eu am zburat cel mai des cu alitalia...si am fost foarte multumita...un alt avantaj care m-a facut sa raman fidela companiei sunt orele de zbor dinspre si inspre romania...
nu mi s-au pierdut niciodata bagajele, serviciile sunt bune...deci recomand compania mai ales celor care zboarta din midwest usa spre romania
ratusca1977 spune:
am vazut aseara la national geographic un documentar despre cel mai mare accident aviatic din istoria Japoniei...m-a infricosat...era un Boeing 747 al companiei Japan Air...accidentul s-a produs in 1985...avionul mai avusese la activ un accident usor...la o aterizare s-a atins coada avionului de pista...a fost reparat de cei de la Boeing, din pacate necorespunzator deoarece aceasta reparatie gresit efectuata a condus la dezastrul din Japonia...din cei 509 pasageri au supravietuit 4...groaznic...
nushulica spune:
eu am zburat cu air france si aero mexico o singura data dus intors si mi s-a parut relativ bine cu amandoua diferenta a fost ca spre mexic am zburat cu boeing 777 mareeeee tare m-a impresionat...avion sigur mancare buna
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
orchid spune:
quote:
Originally posted by ionica
Boingurile sunt la fel de bune ca si Airbus-urile , problema este in economy class!!!
Daca ati zbura intr-o clasa superioara ve-ti putea face cu adevarat diferenta de confort si calitate!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Sesizez cumva aici un ton de superioritate?
Muritorii de rand au voie sa-si spuna parerea sau trebuie sa ceara voie celor care Zboara in clase superioare?
ratusca1977 spune:
Stati asa ca nu mai inteleg nimic
Economy si business nu au toate avioanele? Eu nu am auzit sa fie un avion in care toate locurile sunt economy sau toate sunt business. Poate sunt eu in eroare...lamuriti-ma...
orchid spune:
quote:
ORCHID
Imi pare rau daca ai simtit vre-o urma de superioritate in mesajul meu,sunt si eu o muritoare de rand ca si multi altii.
Cei drept ,cand merg in romania prefer sa zbor in business class deoarece este mai confortabil.Intr-adevar este cu totul altceva.
Deci nu ma cred superioara cu nimic ,daca te-ai simtit atacata inseamna ca esti un pic "comunista" si te deranjeaza ca unul isi permite mai mult decat altul.(Stii tu treaba cu capra vecinului)
ca sa nu monopolizam acest topic iti scriu pe privat parerea mea despre tine si despre ce ai scris aici. Acum doar iti multumesc pentru caracterizarea care mi-ai facut-o public
ionica spune:
Orchid,
Ce pacat ,in locul tau nu asi fi raspuns la o asa provocare ieftina,deci inca o data ma convingi ca te simti provocata!!
Zbor placut orchid la miles&more "gold" nu prea ma impresionezi!!
dodo spune:
quote:
ORCHID
Imi pare rau daca ai simtit vre-o urma de superioritate in mesajul meu,sunt si eu o muritoare de rand ca si multi altii.
Cei drept ,cand merg in romania prefer sa zbor in business class deoarece este mai confortabil.Intr-adevar este cu totul altceva.
Deci nu ma cred superioara cu nimic ,daca te-ai simtit atacata inseamna ca esti un pic "comunista" si te deranjeaza ca unul isi permite mai mult decat altul.(Stii tu treaba cu capra vecinului)
RATUSCA
In fiecare avion de cursa lunga exista 4 clase de confort;
TEMPO
ECONOMY
BUSINESS
FIRST
Iti poti alege clasa in functie de buget,de obicei daca esti fidela unei companii poti avea un card si mille-suri cu care poti face un up grade intr-o clasa superioara fara sa platesti .
Bye si zbor usor!
Mey, Ionica, Ratusca doreste sa stie care companii sint de preferat dpv al serviciilor, punctualitate, incidente..Sint convinsa ca nu o interesa cum se calatoreste la bussiness class, asa ca "linia" aplicata peste degetele lui Orchid este complet gratuita, iar fata a intuit bine, cum am mai intuit si altii ca vrei sa "faci parada"...Chestie ieftina, pt. ca fiecare calatoreste dupa cum i se pare mai rentabil, nu dupa cum se lauda unii sau altii...Si ar fi chiar o prostie sa platesc bilet de bussiness, in cazul meu, cind serviciile de la economy sint ireprosabile, nu esti de acord cu mine? Si inca o chestie, si economy class si bussiness si first sint in acelasi avion, au aceeasi destinatie si acelasi timp de intirziere, daca e cazul, nu crezi??
nematics spune:
Dodo:
ai omis sa adaugi ca la first si business au parasute!!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"