impresii companii aeriene cu care ati zburat
Raspunsuri - Pagina 4
cataghe spune:
Noi se pare ca am avut noroc cand am venit incoace acum un an, am zburat cu Lufthansa pt ca era cel mai convenabil ca pret si singurul zbor cu o singura escala Bucuresti-Dallas. A fost ok, conditii destul de bune - desi eu comparatii nu pot sa fac pt ca a fost prima data cand am calatorit cu avionul. Mancarea nu a fost prea grozava dar acceptabila, stewardesele amabile. La aterizare sotul meu care a mai zburat mult inainte si-a dat cu parerea cum ca au aterizat de toata jena (motiv pt care fiu-meu a decartat si eu eram cat pe ce). Bagajele au ajuns toate, slava Domnului! Oricum, ca idee generala, noi am fost multumiti, cred ca a fost acceptabil pt banii pe care i-am platit. Acuma o sa zburam la intoarcere tot cu ei, daca mai traieste subiectul asta inca doua saptamani (si daca zboara bine avionul) revin cu impresii.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
ratusca1977 spune:
cataghe drum bun!!!
eu ma gandeam ca nu as fi in stare sa zbor pana in USA, cred ca as fi super stresata? voi cum suportati calatoriile astea de 10-13-15 ore?
dodo spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
cataghe drum bun!!!
eu ma gandeam ca nu as fi in stare sa zbor pana in USA, cred ca as fi super stresata? voi cum suportati calatoriile astea de 10-13-15 ore?
He, he, inca n-ai vazut nika! Stai sa vezi cum e de 21 de ore+3-4, asa cum faci din Cangurland!!! Dar sa stii ca distanta nu e un dezavantaj, ci dimpotriva, as zice eu!
cataghe spune:
Ratusca, multumesc pt urare. Sa stii ca si eu am fost ingrozita, mai ales ca eu zburam pt prima oara, si peste ocean si si cu copil de 6 ani jumate dupa noi - insa a trecut nesperat de repede si usor, pustiul s-a uitat la desene animate la tv, noi am ascultat muzica, am mai dormit, am mai mancat si ne-am trezit in America. N-a fost atat de greu cum ma asteptam eu, cred ca abia ultimele 2 ore au fost mai grele insa din pricina nerabdarii (daca am fi avut de zburat 20 de ore probabil ca ne "setam" rabdarea pt 18)
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
adrianafedorca spune:
mie celmai mult mi-a placut cu british, au avioane curate noi, personal dragutz, si taromul e ok,
in schimb cel mai nasol a fost cu air france...jegosi rau...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
ratusca1977 spune:
fetelor, voi ati calatorit mult mai mult cu avionul decat mine, de aceea va intreb, care credeti ca este cel mai sigur avion in prezent? Boeing, Airbus...etc?
roxanicea spune:
ratusca,
eu am mai multa incredere in boeing.imi inspira mai mult....decat airbus.nu am un motiv anume...asta e feelingul meu. printre altele airbus-ul e mai prost antifonat....la decolare e mai zgomotos....si finisajele din plastic din inetrior...ams enzatia ca se msica si fac zgomot mai tare decat la un boeing. am zburat si cu 747 si e ok. poate de aia inclin mai mult catre boeing.
pupici!seara palcuta!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
mate spune:
Boeing,indiscutabil.Evit cat pot Airbus-urile,mi se par zgomotoase...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Cine da din coate...departe ajunge...
Sanca spune:
Virgin Atlantic sant EXCELENTI!!!!
Mai ales in upper class nu se compara cu nimeni.
Mi-a mai placut Malayasia airlines pentru zborurile inspre Asia.
United angajeaza numa acrituri. Numai pe ruta LA - Maui sant mai destinsi un pic, si mai serviabili. Zborul intern in US a devenit o gluma cand e vorba de servicii. In curand or sa aibe automate in spatele avionului sa-ti cumperi un Pepsi sau un 7Up.
yank spune:
Emirates si Thai cred ca sint ultimele companii cu care am avut o experienta placuta,servicii si conditii excelente.British si Austrian,in Europa cred ca sint in top,cu Air France a fost placut numai cu Concorde-ul,in rest,nu se compara cu englezii,nici la capitolul servicii,nici la personal si nici la aparatura.Intreba cineva de Virgin,sint OK si au preturi bune,Quantas iarasi sint buni.La Lufthansa depinde de cursa,pe ruta Europa-USA au conditii mai bune decit la cursele europene.La experiente jalnice din pacate Taromul se califica mereu.Cu Malev am ales sa merg odata spre China si am avut neplacuta surpriza ca zzz cursa sa fie operata de Hainin Air iar conditiile au fost mizere mai ales ptr o cursa de peste 8 ore.Ceva groaznic!Sa nu uit KLM,e o placere sa zbori cu ei.Cu italieni am avut o cursa scurta si a fost ok.In US feritiva de United,Continental Airlines si AA sint mult mai buni,dar mai buni ca United,in rest toate cursele interne sint o porcarie si servicile lasa mult de dorit.