impresii companii aeriene cu care ati zburat
Raspunsuri - Pagina 3
mimitete spune:
Qantas e de departe dupa mine cea mai buna companie cu care am fost eu. Am zburat in lux 15 ore de la LA la Melbourne.
KLM, Air France cam la fel
Air Canada, Lufthansa cam pe acelasi picior dar parca mai bine decit Air France
United, AA, Delta, US Airways, Continental,etc. toape o apa si un pamint
Tarom, OK acum 14 ani cind am fost eu ultima oara cu el
LOT absolut oribil, murdar, serviciu prost, la stewardese le putea totul si considerau ca iti fac tie o cinste ca iti aduc apa
Am auzit ca Japan Airlines, Emirates si Virgin sint excelente.
mamamariana spune:
Vreau sa scriu si eu de Emirates - sunt formidabili. Am zburat doar de 2 ori cu ei si am fost super incantata de servicii si tot tacamul. Mi-au mai placut Cathay si bineinteles Thai airways. KLM, Lufthansa, Air France - pot fi bagate in aceeasi oala. Adica... sunt ok, dar nimic special. Tarom - n-ar trebui sa comentez, deoarece acu 2 ani cand Lufthansa m-ar fi lasat cu copil de 11 luni sa astept o noapte in Frankfurt, cei de la Tarom m-au dus acasa. Murdari/nemurdari, nu voi uita niciodata ca m-au ajutat in momente grele. Asa ca... .
Numai bine,
Mamamariana
Alynutza spune:
Eu am zburat cu Taromul, nu-s grozavi, dar nici cei mai naspa din cate am citit eu pe aici, in schimb spre NY am zburat cu Austrian Airlines, a fost super ok, jos palaria, stewardese tinere, dragutze, super atente, tot timpul au venit cu bauturi, nu trebuia sa suni sa ceri tu ca mureai de sete si ele nu mai veneau (cum am auzit de AllItalia), conditii faine, curat, si mancarica ne-au dat peste ce scria pe bilet, de buna, ma rog, cat de buna poate fi o mancare de avion, foarte seriosi si in privinta bagajelor, eu n-am avut probleme cu ele nici la plecare nici la venire si aveam emotii rau de tot ca am mai auzit de cazuri ca au ajuns acasa cu o gramada de lucruri noi lipsa din geamantan. Ii recomand cu caldura.
Miresica de 15 iulie 2006
mate spune:
am cam zburat la viatza mea,asa ca uite si statistica:
Excelent: Malaysia Airline,Singapore Airline,Emirates Airline.
Acceptabil: Air New Zealand,Quantas,Blue Air
De toata jena: KLM,Lufthansa
Companii cu care nu voi mai zbura niciodata: British,peste ocean de 2 ori a pierdut bagajele,recuperate dupa 10 zile cu mare scandal.
De neincercat: Tarom,Turkish,Olimpic
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Cine da din coate...departe ajunge...
Guestus spune:
Da cu Hooters Air a zburat cineva?
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/859548/posts
Laura T spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
Cu Blue Air a mers cineva?
Da, am zburat si mi s-a parut ok pentru pretul platit. De fapt, daca iti iei bilete din vreme, iesi super-convenabil...Ne-am luat bilete la ei pentru la vara, pentru 3 destinatii diferite, la sub 100 euro/pers/taxe incluse.
In rest, am mai zburat cu Alitalia si cu Taromul, dar din fericire, nu am avut incidente neplacute.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele
puskin spune:
Buna,
Vin sa imi dau si eu cu parerea...cu mentiunea ca nu am zburat decat in Europa si ca la primul job am avut ocazia sa vad cam toate avioanele care aterizau in Otopeni.
Nu mi-a placut: Alitalia ( nu mai zbor cu ei decat daca n-am absolut nici o alta varianta), British ( foarte reci...serviciile nu m=au impresionat), Olimpic ( no comment)
Atunci cand plec undeva aleg de obicei: Lufthansa ( cum zbor destul de des in interes de serviciu ma intereseaza sa ajung LA TIMP cu tot cu bagaje , ma intereseaza mai putin ce mancare imi dau, au conexiuni bune in Europa), Swiss ( aceleasi motive ca Lufthansa), Austrian Airlines, Czech Airlines ( prima data cand am zburat cu ei mi=am setat asteptarile destul de jos ca sa nu am surprize mari, dar m-au surprins foarte placut).
Ruxandra
Siminaf spune:
Dar despre Virgin Atlantic ce stiti? Am auzit ca ar fi mai ieftini un pic si vreau sa le iau bilete parintilor mei, sa vina incoace.
Multumesc.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
philip spune:
pana acum n-as spune ca sunt incantata de vreo companie: air france-ul ne-a pierdut bagajele de vreo 3 ori, tarom, niste "insotitoare de bord " nesimtite, iar pe linnile interne americane babe acre (pai cine dracu se mai angajeaza cand companiile dau faliment?)
philip&andreea
copilasi dragalasi