impresii companii aeriene cu care ati zburat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am zburat cu British, super conditii si stewardesele/stewarzii foarte amabili, curatenie, am zburat cu ei peste ocean si am primit paturi/perne, sosete, casti, periute si pasta de dinti-unele de unica folosinta-sigilatee si curate(paturile si pernele). La toaleta curatenie, zborul foarte bun si personalul super saritor-am avut un pasager cu probleme de sanatate si s-au implicat foarte mult, atat cat au putut...pana la urma a trebuit sa aterizam ca sa lasam pasagerul la sol.
Heatrow e un aeroport foarte bine organizat si curat.

In SUA am calatorit cu Song(un pui de Delta), la fel de bine organizati si amabili. Aeroporturile americane m-au impresionat in mod deosebit!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Experiente neplacute:
- cu Taromul, nu atat la bord, ci cand au vandut bilete ca apoi sa anuleze zborurile, fara sa ofere alternative
- cu Lufthansa o data m-au enervat niste insotitoare de zbor, era un zbor din Germania in Romania, majoritatea pasagerilor romani, si lumea cu multe bagaje de mana, inghesuiala mare, iar insotitoarele de zbor, in loc sa contribuie la rezolvarea situatiei, stateau in spatele avionului si comentau in gura mare ce groaznici sunt est-europenii astia etc. etc. mi s-a parut o atitudine total neprofesionista, acum poate chiar aveau niste probleme reale, repetate pe cursele spre Europa de Est, dar asta trebuia discutat cu seful si cautat/propus solutii, nu barfit pe la colturi si in auzul evident al clientilor
- asta nu e personala, dar o prietena de-a mea a zburat cu Alitalia acum in iarna si i-au pierdut nu numai bagajele de cala, dar si cel de mana (nu mai era loc deasupra locului ei, i l-au luat insotitorii de zbor sa-l puna mai in fata, si cand sa coboare din avion.. nu mai era - bine, asta cu bagajul de mana nu e neaparat vina companiei, dar va dati seama cu ce gust amar a ramas din toata experienta)

Experiente placute:
- SAS
- Qantas

In rest, mie nu mi se pare ca sunt diferente substantiale, cam toti o apa si-un pamant.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Air Frace- manca le as gura lor ca ne au dus cu bine acasa!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

numai cuvinte de lauda la adresa :lufthansa, sas, british airlines si...tarom (mai putin mutrele acre si serviabilitatea.....care nu prea exista la stewardesele de pe tarom)
in rest,.nu recomand: alitalia,turkysh airlines, airfrance, olympic airways, malta airlines,malev. au conexiunile proaste in tranzit, pird bagaje, greata multa si nesfarsita pe fata stewardeselor.....si in general....sentimentul de nesigurantza pe care-l simti, cand urci al bordul acestor companii. imi pare rau...dar sunt jalnici.

pupici

roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by roxanicea

in rest,.nu recomand: alitalia,turkysh airlines, airfrance, olympic airways, malta airlines,malev. au conexiunile proaste in tranzit, pird bagaje, greata multa si nesfarsita pe fata stewardeselor.....si in general....sentimentul de nesigurantza pe care-l simti, cand urci al bordul acestor companii. imi pare rau...dar sunt jalnici.

pupici

roxi

de ce spui "sentimentul de nesiguranta..."?? au fost probleme cu zborurile vreuneia din companiile enumerate? accidente mai usoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

pai...atata timp cat stewardesa de pe alitalia (zbor milano-bucuresti) nu stia pe ce fus orar si cu cate ore in fata sau in urma se afla romania, fata de ora italiei.....si atata timp cat se pierd bagajele de zici ca-i concurs...si atata timp cat se fura din bagajele din fiumicino, in special...si asa mai departe.....;pot afirma ca am sentimentul de nesigurantza perpetua.....
zborurile sunt si ele intarziate, grevele angajatilor sunt in medie una la 2 luni.....si exemplele pot continua.
avioanele pe alitalia si olipic...sunt cele mai vechi modele...si aparate.
turkish=ul piloti de toata jena...stewardese arogante si cu un aer superior...
am zburat multicel ...astfel incat sa-mi fac o parere cat de cat, zic eu, obiectiva.
imi pare rau daca am dezamagit pe cineva.....dar mi-am spus parerea vis-a-vis de o chestie suficient de serioasa care ar trebui sa ne dea in permanenta sentimente de siguranta si nu invers.

zboruri placute in viitor si calatorii cat mai multe!

roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary Oz spune:

Cum a pricizat si Dodo mai sus,Emirates e de top .Pe ruta Dubai Melbourne am petrecut 13 ore in ultimul model de Airbus (555)care e un urias al aerului.Aeronava are trei capitani si trei randuri de echipaje ce fac cu schimbul.Cred ca aceasta ruta e una duntre cele mai lungi din lume deoarece e directa fara escala.Confortul si serviciile sunt desavarsite.Qantas este compania cu care ne-am familiarizat acum pt ca e pretutideni aici si cu servicii ireprosabile si imediat se claseaza Virgin Blue, cu servicii de calitate .
Ruta Tarom catre Dubai :piloti meseriasi cu stewardese desi tinere si ochioase cam inerte si retinute fara aplomb.Avioane murdarele si binenteles aplauze dupa aterizare.Am observat asta numai la romani.Interesant.Olympic, cosmar total pe cursa Istanbul Atena,niste jeturi super vechi si super jegoase si barbati steward cu fetze de muraturi.Bine ca a fost scurt si s-a terminat rapid.
Bafta la toti pe orice cursa si ruta veti calatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Peste ocean a fost cel mai bine cu Swiss. TV individual cu multe programe la alegere. Perfect pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

Pozitiv : Singapore Airlines
Negativ : Air Algerie , chiar socant , ti-e sila sa stai pe scaun , murdare , manere scrise cu pix si carioca ,stewardeze western ( nu araboaice ....) in varsta , apuse rau , care probabil fac serviciul asta pe bani grei ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am zburat cu Elal. Era placut si frumos.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput