impresii companii aeriene cu care ati zburat
Salutare tuturor!
De sarbatori am fost in Spania. Am mers cu avionul pentru prima data in viata...am avut ceva emotii inainte.
Am zburat cu Alitalia si am fost destul de multumita, exceptand intarzierile care m-au facut sa alerg de nebuna prin aeroporturile din Milano la plecare si din Roma la sosire pentru a prinde avioanele spre Barcelona, respectiv spre Bucuresti.
Pilotii au fost meseriasi, stewardesele cam batranele.
Voi cu ce companii ati zburat? Impresii, sfaturi...pentru cei care sunt interesati sa plece la drum si nu stiu ce companie sa aleaga ar fi de mare ajutor.
Raspunsuri
crista-s spune:
Pareri ... acum ca o sa spun parerea mea si precis voi deranja vreun suflet patriot, dar risc si sper sa nu dea nimeni cu rosii ...
Tarom, cele mai murdare avioane si nu din cauza ca nu erau curate cind soseau, ci din cauza pasagerilor care nu nimereau "in veci" scaunul de la wc...
SAS cele mai profesionale stewardeze si frumoase pe linga toate cele ... ca niste papusi Barbie ( chiar si cele mai batrine )..
Alitalia cica ar fii faimosi pt pierderea bagajelor... noua insa ne-au ratacit valiza SAS-ul, avionul a ajuns cu intirziere, noi am fugit prin aeroport ca nebunii si am prins legatura spre NY ... valiza insa nu ...
Liniile interne americane ( United ) ... deplorabile dar nu din cauza avioanelor sau pilotilor ...ci a stewardeze batrine, urite...si tare acre ( a se citi: "scirboase" ) atunci cind trebuia sa le ceri ceva parca iti aduceau de acasa ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
ooana spune:
Mie Malev mi s-a parut acceptabil atat din punct de vedere al conditiilor dar si din punct de vedere al pretului!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ratusca1977 spune:
crista-s asa este, Alitalia este faimoasa pt pierderea bagajelor....am uitat sa precizez ca la intoarcere, in Roma am urcat numai noi in avion cu chiu cu vai, bagajele au ramas.... ni le-au adus a doua zi acasa.
crista-s spune:
Cursele low cost care iti pun in mina un bilet cu un numar si daca tu sarmanul n.-ai mai zburat cu ei crezi ca ala e locul tau .. aiurea ... cind se deschide usa la autobuzul care te poarta la avion se da si startul la "cursa pt a prinde un loc " problema e in special pt cei care sunt "in 2 " si ar dori sa stea linga sotul/sotia/varul/ matusa etc... adica macar daca se intimpla ceva sa nu stringi de mina un necunoscut )(cum il stringea de mina una pe al meu sot cind avionul mai mai sa cada cind s-a ridicat de pe Baneasa .... norocul ei ca eram si eu moarta de frica si numai la gelozie nu imi statea mintea ... ca altfel vai de ea ).
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
nematics spune:
Crista,
de acord cu tine in ce priveste United - nu toate sunt acrituri dar majoritatea sunt aproape de virsta de pensionare!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabriela_tutuianu spune:
eu am avut nefericirea sa merg numai cu tarom si olimpic.pai daca spuneti ca tarom are conditii proaste(in afara faptului ca sunt biletele mai scumpe fata de olimpic)ganditi-va la tarom si puneti dublu in fata=olimpic.jale la olimpic.niste jet-uri vechi super-jegoase-pe bune siniste stewardese care mestecau la guma non-stop si care aveau o atitudine buna de.
etc
deci,ghinionul meu dar concluzia mea este ca tarom-ruta grecia este cea mai buna firma.
dodo spune:
Am zburat cu Tarom, care mi s-a parut OK pina la un punct...
Am zburat cu GulfAir, care au servicii excelente, sa nu mai vorbim de stewardese, Emirates, care e de top, am impresia ca la ora actuala a devansat British-ul in ceea ce priveste conditiile de zbor, Malayesian, care iarasi e f. buna, absolut ireprosabila...Am mai auzit la romanii de-aici ca folosesc si Lauda Air si sint multumiti..Cred ca in general companiile care opereaza curse lungi ofera servicii de calitate..
cait spune:
Tarom-ul super Ok mai ales cursa spre Paris.
Air France -oribil .avioane vai mama lor, mancare doar e forma iar pe cursele interne aproape inexistenta, preturi exagerate
CSA (cehi) super din toate punctele de vedere
EVA AIR o companie din Taiwan numai pentru cursele lungi oricum o minune- avion nou cu TV individual cu ultimele aparitii in materie de filme, manacre la discretie cand aveai chef cereai, stewardese dragute si mereu disponibile.
Air Mediteranean - conditii bune pentru cursele chater.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
irinai spune:
Eu insotitoare de zbor acre am vazut peste tot. Indiferent de compania cu care am zburat. Este adevarat ca la Tarom au fost cele mai nesuferite. Dar am facut scandal de fiecare data pana am obtinut ce am vrut.
Cea mai nesuferita a fost insa pe Turkish unde pentru faptul ca dormea copilul nu i-a adus mancarea. Desi platisem bilet intreg pentru copil.I-am cerut-o expres si mi-a spus ca "la copii nu se da mancare". Am crezut ca nu am inteles eu bine si am repetat rugamintea. Pana nu am amenintat-o ca o reclam nu s-a prezentat cu mancarea, si asta dupa 30 de minute de nervi. A balmajit ceva de genul ca "doarme copilul, a vrut sa astepte sa se trezeasca".
Si era frumoasa stewardesa, dar la ce mi-a folosit?
In rest, avioanele sunt cam aceleasi, mancarea cam slabuta peste tot...
tumpi spune:
eu cu Tarom m-am inteles f bine, nu am avut pb, nici cu stewardesele, nici cu mancarea nici cu curatenia din avion.Doamne fereste sa am de acum in colo.
Am mai zburat cu Hapag Loyd, totul ok, mai putin cand m-am intors (ruta Catania-Munchen) ca am nimerit un stewardes care nu vb engleza, nici italiana, balmaja doar ceva in germana si nici aia prea bine.Nu-mi mai aduc aminte ce natie era).
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)