Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, da i-am zis ca o vreau pt menaj citeva zile, dar era frumos daca era mai atenta si cu bb.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ege, vezi ce faci cu raceala, da-i 2 pumni in cap!Sanatate!
Norina, daca sunt bani, da-i bataieeeeee!!!
Codrutza, cum e juice maker-ul lui Jake? Pe ce program e reclama?
Nicole, mercic! Zici ca storcatorul e super? Ai si tu d-asta? eu nu eram sigura ca e asa de bun ca nu ramane pulpa uscata-uscata;parca;
eu stiu ca poti intra si iesi din cic de cate ori vrei;
daca ma enerveaza aia de la servici cand m-oi duce, urgent reintru in cic sau macar ii amenint

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sa o iau de unde am ramas .

Ina bine ca ai depistat sursa diareei. Succes in lupta !
Jadi e bine ca te-ai mai linistit. O sa vezi ca va fi bine.
Anya sa scapati repede de antibiotic. Sanatate multa si spor la piureul de fructe!
Simonique putere nu am, dar din pacate nu am incotro cu bona (prea multe rate de platit dintr-un cic). Momentan 1 data la 2 zile ma apuca , dar sper sa-mi treaca pana la urma.
cge bafta multa la noul job maine. Sa fie pe gustul tau (mai ales la bani).
Vera bine ca nu are nora-mea nimik!
Miflore sa folosesti cu placere! La mine morcovul e destul de usacat, marul nu ( e ca o pasta), dar nici nu am incercat sa-l storc sa vad ce mai iese.
Ruxandra sper sa dai de capat petelor rosii cat mai simplu.
ege frumos nume are fata, pe masura ei . Insanatosire grabnica.
Norina bine ai facut ca ti-ai cumparat toate alea. Ca doar meriti, nu?
Kid de la nestle mai e orez cu roscove de la 4 luni (adica etapa 1, ca pe ambele scrie de la 6 luni). Si pe cutia mea de Hero scria ca au zahar (tot de la 4 luni).
Nicole sper sa scapati repede de mucisor ca tare nasol e cu ei.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Ioana poate nu se apropie de Miruna ca sa-ti arate ca e ascultatoare, face numai ce zici tu.

Poze

Mergi la inceput

Marinela si Vladut iubeste tastaura. De can eram gravida manifesta interes pt ea.

Ma duc sa ma culc ca bb doarme. Aaa... Sa nu uit. Intrebare intrebatoare pt mamicile cu bbi care dorm toata noaptea. Cat dorm puii vostrii ziua? Ca al meu are o tendinta de micsoare a somnului ziua. Si azi noapte s-a trezit doar de 2 ori pt papa, fara alte treziri maraite dupa suzi. Sper sa devina obicei.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marinela, si miruna tot ca Iaris, cum prinde tastatura cum scrie. Multumim pentru mesaj, am inteles tot.
irina, e posibil, sa vedem cum o sa fie; eu n-am anuntat la servici ca vin pe 1 martie, si nu-i anunt decit cu o zi inainte de a ma duce; pare ok, i-am zis ca mai nou nu se pune sare in mincarea lui bb si a parut ca intelege. Mi-a sugerat insa sa-i dau fetii supa cu biberonul.

Nush ce a avut Miruna azi ca nu prea a vrut cu lingurita. De fapt, cum prindea lingurita in gura, o rodea, si nu-i mai dadea drumul. Eu mai insist, nu cedez, sper sa cedeze Miruna prima.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, pe toate programele cred ca l-am vazut e batranul ala care are 75 de ani si bea sucuri naturale: Jack LaLanne's Power Juicer
Uite www.erlebnisladen.de/cgi-bin/internationalshop/iboshop.cgi?showd600!0,41666748613880,480" target="_blank">AICI

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

chiar e bun storcatorul power joiser ... ca si eu sunt tentata sa-mi cumpar
Aura si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

tin sa-i multumesc inca odata lui Miflore pt calciu gluconic.. bb si-a papat imediat azi portia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Victorieeee. Am facut kk singure. Si e iar bucuroasa. Au trecut reactiile vaccinului.

Cum nu a facut kk de atata timp eu nu am spalat-o cu dusul la fund de mult. Adica am spalat-o, dar ultimele 3 dati tot plangea si am crezut ca o doare fundicul. Dar acum imi dau seama ca ii este frica de dus. Poate sa prinda asa frica de pe o zi pe alta?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput