femeile si prietenia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Femeile sunt mult mai intuitive decat barbatii...deci mult mai predispuse sa acceseze ceea ce se ascunde in spatele cuvintelor obisnuite...de asta cred ca se spune ca nu exista pritenie intre femei. E destul de greu sa intalnesti pe cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine si si mai greu ca acea persoana sa fie femeie.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

subscriu

quote:
Originally posted by NinaR

Nu cred ca intre femei exista prietenie adevarata.

Nina

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Si eu m-am "fript" cu 3 prietene,in perioade diferite ale vietii,dar inca mai am puterea sa cred ca exista prietenie adevarata intre femei.Chiar daca momentan am 15-20 de amice si nici o prietena adevarata,inca nu e prea tarziu.
Intr-adevar,femeile sunt rele,invidioase,competitive cu asa-zisa prietena,dar mai sunt si exceptii,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

cea mai buna prietena este sora mea; in rest am numai amice cu care ies in oras, discutam lucruri generale, moda, dar nu intram in intimitati.
si eu sunt de parere ca nu exista prietenie intre femei, suntem rautacioase, invidioase, nu pierdem nici un prilej de a barfi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

In momentul de fata cred. Si mai cred ca o prietenie poate rezista daca nu exista concurenta, invidie si dorinta de a-ti impune cu orice pret ideile!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Eu cred cu tarie in prietenia dintre femei . Am avut 2 prietene, una din liceu si alta din facultate si desi cea din facultate m-a dezamagit profund, m-a socat as putea zice , raman la parerea ca prietenia cu o alta femeie e un lucru minunat. Acum , dupa mai mult de un an , sunt gata sa o iert pe cea care a gresit enorm in fata mea ., si asta pentru ca de-a lungul timpului am investit foarte multe sentimente in prietenia noastra . Le iubesc foarte mult pe amandoua si sunt fericita ca-mi sunt prietene chiar daca au gresit candva . Omul e supus greselii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Sunt femei si femei...
Daca ai norocul sa intalnesti o femeie calda, sincera, deschisa, atunci esti o norocoasa.
In schimb, daca in calea ta apare ca din senin o oportunista, o invidioasa, o femeie fara scrupule...cu greu iti revii.
Am nu una, nu doua, nu trei...ci 6 prietene de suflet, dar am avut si ghinionul sa intalnesc 1 femeie rea si nici acum nu mi-am revenit in urma experientei aceleia.
Asa cum mai spunea cineva de pe acest forum, am cazut de sus de tot, si nu e asa de usor.
Felicitari celor care nu au avut ghinionul meu si multe pareri de rau celor asemeni mie.
Femeile pot fi prietenele cele mai bune dar si cele mai de temut dusmance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu cred cu tarie in prietenia dintre femei
Prietena mea cea mai bune, in care am cea mai mare incredere o cunosc de pe la 6 ani si ceva si pe an ce trece relatia dintre noi e tot mai puternica, ni s-a si zis asta!!!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu cred foarte mult in prietenia intre femei desi pana la ora actuala am avut dupa parerea mea 2 prietene adevarate(asta era parerea mea).Una ma uitat dupa ce a plecat in strainatate iar cand era in tara ma suna doar cand avea nevoie de un umar pe care sa planga(chiar si asa tot o consideram prietena)iar alta.....ce sa zic nu o intereseaza decat viata ei.Cu toate astea eu sunt o persoana prietenoasa si sunt sigura ca o sa gasesc o prietena adevarat.Fara prietene nu as putea trai.Dar in caz ca nu o sa gasesc o am pe sora mea si pe mama mea.Sunt convinsa ca exista prietenii adevarate intre femei.Daca tu nu esti invidios nu ai cum sa fii prietena cu o asa persoana zic eu.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si eu cred in prietenia adevarata intre femei,chiar daca am avut si experiente neplacute cu neshte "pretene adevarate".Oricum experientele astea neplacute m-au facut sa ma maturizez mai repede si sa "casc" bine ochii.

Mergi la inceput