masini in general...
Raspunsuri - Pagina 2
daniela_b spune:
Si mie imi place Volvo, very much!!!
Dar trebuie sa ma restring la un Matiz.
Mai imi place si BMW dar nu ma intrebati de care ca nu stiu sa raspund, imi place in general BMW, cum e gindita, linia, puterea, etc...
Oricum imi plac masinile mari si stabile(nu jeep-uri..) si puternice, nervoase, ceea ce nu se poate spune despre Matizul meu. Sper sa apuc si clipa aia in care sa-mi cumpar o masina adevarata!
Pina atunci ma descurc cu ce am.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
pako spune:
Mie mi-ar placea sa am un Smart(portocaliu cu bilutze negre- nu glumesc , am vazut multe pe aici).La cat sunt eu de aiurita nu-mi trebuie masiina mare....asta e numai buna pentru servici,buna pentru orasele aglomerate, buna ca gasesti numaidecat parcare pentru ea.
Va salut
Felicia
dante01 spune:
bravos mai...
cand tocmai ziceam ca las subjectul asta sa moara de inanitie, va treziti si voi...
in fine, mai bie mai tarziu decat niciodata, vorba aia...
asa cum zicea, aici as vrea sa vb despre ce masini ne plac, nu despre ce avem...un fel de ce as lua in bugetul de XXX euro/usd sau mai stiu eu ce alta moneda...
my choyce, ori un saab 93 aero sa zicem, ori un S60 R...
si hai sa dau si ceva fise tehnice ca sa zic asa pentru aceste 2 minunatii...
www.globalautoindex.com/vers2.plt?no=13992" target="_blank">93 Aero
www.globalautoindex.com/vers2.plt?no=5569" target="_blank">S60R
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
Mik spune:
Mie imi place modelul 4x4 de la Porsche, adica asta :
http://www.vroom.be/fr/actualite-auto-moto/auto-2945_porsche-cayenne.asp
Mik.
kiwwy spune:
Mdfa.Frumoase masini,eu raman tot la WW golf-ul meu argintiu,pe care il ador,si are si motor turbo
dante01 spune:
A8, da, da, da... si asta arata super adevarat...ca de fapt si A6-le asta nou...
dar la a8 numai de la 4.2 V8 in sus...ca la cele aproape 2 tone cat are animalul...
de ce nu 95?...
pai e prea mare pt mine, deja e la clasa urmatoare...
in plus, 93-ul mi se pare mai atragator...
dar ce sa fac, m-as combina si cu un 95, vb aia...as strange din dinti si l-as lua si pe asta...
noi sa fim sanatosi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...