Bebelusi de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Giana- felicitari pt rezultatele regimului si sanatate multa lui Dani! Sa scape si sa-i treaca nasucul! (parca ar fi frati ca si al meu are aceeasi problema!)

Anis- pai nu mai citi! Fiecare bb are ritmul lui si pt inceput de diversificare papa super bine Ingrid! Eu zic ca daca timp de o ora nu ai reusit cu fructele sa sari peste in ziua resp ca sa stie ca daca nu papa atunci nu mai papa. Eu asa fac si a devenit mult mai disciplinat la papa. Si ce spuneati voi cu jucariile, eu tb sa-l fac sa fie atent la mine ca daca pune ochii pe ceva se duce de tot masa noastra. Singura distractie pt a manca mai bine e sa-i cant! Si mi-e tot azi mi-a venit, ne luam de mana! Halal zi a indragostitilor! Nu stiam eu de ce sunt su dosul in sus de dimineata!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Dede- frumusei foc blondutii tai! Si sa stii ca arata tare bine scaunul, sa-l stapaneasca sanatoasa si sa pape bine in el!

Monai- felicitari pt papica! Tineti-o tot asa!

Boga- nu am patit ca nu-i place deloc spanacul! Da-i praz in mancare ca il inmoaie la burtica!

Ella- multumesc mult!

Tia-felicitari pt progrese! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Ema- mutlumim pt articole!

Giana- si la tine? Suntem toate in tandem?

Mergi la inceput

Ella- ce frumos spui tu, cum are grija de surioara ei mai mica! Asa mi-as dori si eu sa se poarte Mario cu fratiorul sau surioara lui! (cand va fi cazul!) Felicitari! Pai pt asta merita murdaria!!!

Andre_ea- feliicitari pt micul vorbaret! Si ai incredere si fii optimista si va veni si fetita! Succes!

Mergi la inceput

Vali- ne bucuram pt voi! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa nu mai faceti din astea! Imi pare rau pt situatie de la serv, probabil ca tanti aia nu are copii sau nu i-a pasat de ei prea tare (sau a uitat deja desi nu cred!) dar nu mai fi suparata! Imi e sa fie David sanatos! Pupici multi la amandoi! Si asteptam poze!

Vreau sa urez si eu Multe luni sarbatoritilor zilei de 15!

ALEX [nem]
RARES-ANDREI [Lory2004]
RAZVAN MIHAIL [mika1]
IULIA ANASTASIA [Diana Mirela] (nu arata ca mesajele tale frumoase de felicitari dar.... pupici!)
ALEXIA MARIA [rosi]
ANDREI-MARIO (tizuletul nostru!)[andatudor]
PAULA-IOANA (pau-pau) [Ella2000]

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Va pup si va urez o noapte linistita si fara treziri dese! Si daca puteti nu ma uitati si pe mine cu intrebarea despre decalotare din primul mesaj de azi ca sunt cam ingrijorata! Daca nu se schimba situatia merg la dr! Pupici si multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dede daca vei dezlipi eticheta scrie ca de la 6 luni. A aparut o norma internationala cu privire la diversificare care spune ca d ela 6 luni sa se inceapa si de aici s-au lungit toate. De asta si pe borcanelel de nestle scrie de la 6 luni nu mai scrie d ela 4 luni.

Mitub multumesc frumos dar asa cum scrie la carte ca au voie la gluten peste 6 luni aa voi face. Nu vreau sa il tin intr-un clopot de sticla(suficient ca a fost facut in eprubeta si eu am stat intr-un clopot de sticla(vorba vine) 9 luni ca sa il aduc pe lume)

Simonaci eu de la 3 zile cand am venit cu el acasa am inceput sub supraveghere medicala s aii fac decalotarea. I-am facut la baita putin cate putin cu crema Neopreol ca este si dezinfectant. Mai avem inca putin si sper sa reusim. Se strange acolo cate un ghemotoc alb nu sub pielita aia si se vede si nu e bine am inteles.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Sunt ramasa rau in urma....
Am ramas socata de povestea Monicai, nici acum nu mi-am revenit. Sper din tot sufletul ca ei sa fi reusit sa se puna pe picioare intre timp.
Lulu- imi pare ff rau ca ai trecut prin experienta asta, iti doresc multa putere!

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Simona, n-am facut decalotare completa la o luna. Atunci am inceput. Putin cate putin. E normal sa-l doara. La o luna si jumate mi-a arat dr. cum sa fac. Mi-era cam teama sa-i fac si n-am facut prea des si m-a certat dr cand a fost data urmatoare. Atunci l-a durut putin. Pediatra ar fi trebui sa te invete. E normal sa arate capusorul vinetiu ca sunt f. multe vase de sange. Cand o sa creasca Mario si putza o data cu el n-o sa mai fie asa. Poate ca intr-adevar te-ai grabit putin daca il ustura. Incearca cum a zis Monica, cu Neopreol.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Simona,eu lu' Dani incercam cand imi aminteam(destul de rar) si foarte bland.Nu am fortat niciodata.Dar nu neaparat la nbaie.Mai ales atunci cand se trezea si era in erectie ca la baie...la cum e el grasut...nu se mai vedea
Acum o saptamana,cand l-am prins...am facut ca de obicei usor si...ce sa vad? S-a decalotat!!!Am fost si eu surprinsa ca bebe n-a zis nimik,ba chiar radea si putza era OK.Acum,tot la fel,dimineata il mai decalotez sa-i fac igiena si-l dau cu crema de galbenele.Este mai vinetiu acolo dar nu-l doare ca nu plange!Azi dimineata nu mai puteam s-o dau inapoi!!!

Sterge-l cu rivanol si apoi da-l cu crema de galbenele.Am citit pe forum ca asa se face si trece in 2 zile!!!

In legatura cu raceala... Tu ce-i dai?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am avut iar o noapte agitata, pur si simplu nu stiu ce sa mai cred. De adormit stie sa adoarma singura, pentru ca daca o las in pace, plange putin si adoarme la loc. Daca o iau in brate simte cred mirosul de lapte si nu mai tace decat cu tzitzi. Ma gandesc sa o mut in camera ei ca poate nu o mai aud si dorm si eu o noapte intreaga.

In alta ordine de idei, sotul e cobza, s-a mutat in alta camera si drept urmare n-a inchis ochii mai toata noaptea. Socrii sunt si ei raciti, mama lucreaza mult zilele astea, nu prea stiu ce sa ma fac. Se pare ca bunica mea de 78 ani mi-e sprijin zilele astea.

Sarei i-a revenit apetitul, ieri a papat foarte bine, azi-dimineata la fel. Acum culcuseste, ea recupereaza noaptea. Si ieri a dormit de 2 ori cate 2h, sper sa-si pastreze bunul obicei.

Dede, ai primit informatiile?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput