cum se schimba foaia?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

mamica dulce, try are dreptate... de ce ne plangem noi? ca mark e un smecher sau ca alex-ul meu nu sta locului, ca isi gasesc joc din orice si ca vor sa faca toti numai ce vor ei? dar au curaj si sunt sanatosi si independenti si de fapt s-ar putea ca atitudinea de invingator de vreau sa ii ajute mai tarziu...
eu am avut azi o mare surpriza. alex a cerut olita; de fapt singurel s-a dus sa si-o ia. de ce n-ar fi o victorie? pai facea asta si asta toamna dar, am mers cu el in concediu si nu i-am luat olita, apoi s-a imbolnavit un pic cand ne-am intors si apoi apoi... am revenit cu succes la pampers; am stat de vorba cu el ieri - in lumina sfaturilor de aici si vad ca functioneaza - i-am aratat una alta si azi brusc si-a luat olita. apoi a adus-o in fata mea si s-a postat in asa fel incat sa il vad si sa nu pot pleca. si mi-a spus: mami eu sunt mare si fac la olita. te rog stai cu mine!
de fapt cine credeti ca a castigat din asta? el a repurtat o victorie sau eu? eu am ramas cu el si am plecat ceva mai tarziu... deci el a castigat. sau eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Mamica dulce, daca nu ai sti ca exista si copii cu un temperament mai linistit si mai obedienti, s-ar schimba ceva din disconfortul tau?

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Nelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Astia sint copii berbeci nu?

vai de mama noastra cu ei, ma intreb citeodata daca apucam ziua cind se linistesc.
va doresc si voua si mie rabdare si sa nu o luam razna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nu,fi-meu e sagetator,nascut pe 1 decembrieTot zodie de foc ca mama lui(leoiaca)
Principesa,nu cred ca e chiar discomfort ce simt cateodata..e mai mult exasperare:)Cand am postat mesajul eram asa de nervoasa ca-mi venea sa-l mananc dar de fapt eu pocnesc de mandrie cu marc si sunt fericita ca e asa cum e.Principesa, sa stii ca sincer n-as da puiul meu infipt nici pe zece copii maleabili si obedienti:)
Zilele in care scotea sufletul din mine zic eu ca in mare parte au trecut si ca pe zi ce trece se face mai dulce si mai cooperant.Sau descopar eu noi metode.Cateodata e foarte obositor sa ma ciondanesc cu el pentru tot felul de maruntisuri,poate si datorita faptului ca macar 80% din timp suntem noi amandoi,sotzul meu are program lung la firma si pleaca foarte des in calatorii lungi,familie nu am aici,prieteni apropiati nici atat,si asta de cand s-a nascut) DAR pe de alta parte izolarea asta a adus ceva bun,am o relatie frumoasa si sanatoasa ,extrem de apropiata cu puiul meu si zilele cu toane care ar scoate din sarite pe oricine ..ce sa zic,imi dispar nervii in 5 secunde la cat e de dulce si ghidus,jucaus si infipt.Si e sanatos si inteligent si asta e ceea ce conteaza si ii multumesc Domnului zi de zi.
Nu trebuia sa postez la nervi,desi am spus adevarul ..suna mult mai nasol decat e in realitate:)
Si hopaaa...face la olitzaaaa,de buna voie!!!!!Cel putin incepe sa se aseze singur,nu numai cand il pun eu!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mami, felicitari pentru olitza, io eram beata de fericire cin s-a pus Bogdanelu singur prima oara, la 3 ani shi ceva...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Hai ca atunci cand mi-ai spus ca mai are si doar 2 ani chiar ca m-ai facut praf. ARATA DE 4 ANI!!!!!!!!!!!!!
De unde a imprumutat pozitia aia stand intr-o rana la plaja cu tine? Ca nu pare DELOC a postura de copil de 2 ani.

Si mie mi se spune ca alex arata mai mare (are 15 luni si arata de 2 ani ca statura, dar nu comportamental, bine-nteles, si nici ca figura nu mi se pare), dar asa inselaciune cum am tras la fi-tu nu am crezut vreodata. Auzi tu, 2 ani si juri ca are 4 (nu exagejez cu nimic).

.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by She

Astia sint copii berbeci nu?

vai de mama noastra cu ei, ma intreb citeodata daca apucam ziua cind se linistesc.
va doresc si voua si mie rabdare si sa nu o luam razna!

si tot asa...

nu Alex e leu e nascut pe 15 aug.2003... si da, si eu sunt mandra de el, insa uneori i-as manca urechile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Sunteti mortale!Mi-ati placut toate si aveti cu toatele dreptate!Trageti voi cu ei acum, dar mai tarziu o sa fie niste invingatori!Bravo lor si felicitari mamicilor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mamica dulce, felicitari pentru Marc e un super-simpatic!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput