Baia de "frumusete"!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

adriana si aime, fetelor sunte-ti niste bomboane, sarumainile, dar tocmai ceea ce-mi trebuie mie nu am aici in japonika mea, nici pelin, nici amidon, nici tarate, astia nici n-au auzit de-asa ceva; am sa-i rog pe-ai mei de-acasa sa-mi trimeata cu primul pachet; va multumesc inca o data ca mi-ati raspuns repede, chiar maine am sa-i sun, caci urmeaza sa-mi trimeata cate ceva, si chiar ma intrebau daca mai vreau ceva; sarumainile!!!

adriana aceleasi simtome le am si eu la pielea de pe corp; umidificator am, caci daca nici asta n-ar fi fost aici chiar ca ma urcam pe pereti; atat de uscat este aici aerul iarna(aici unde locuiesc eu, nu stiu in alte parti), incat tin si umidificatorul, iar pe soba tin in permanenta un ibric cu apa, si tot degeaba; doamne bat niste vanturi de te i-au pe sus; nu ninge mai deloc, dar ii frig si vanturile astea m-au zapacit, mai ales anul asta a fost teroare; sper sa nu-mi apara si alergie la polen, cai si asta cat cuprinde prin zonele astea, ca simnt ca o iau razna

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput