TOATE femeile sunt inselate?
Raspunsuri - Pagina 6
Zina spune:
Nu toti barbatii inseala, nu sunt de acord cu aceasta idee. Si pot spune ca stiu cazuri (nu ma intrebati de unde sunt asa de sigura, pur si simplu stiu ca e asa)in care el (si si ea) nu se inseala unul pe altul. Dar cum acum e vorba de barbati, el nu a inselat-o niciodata si nici nu se pune problema de asa ceva. Sa nu punem toti barbatii in aceeasi oala.
turtita fermecata spune:
De explicat nu stiu cum sa-i mai explici prietenei tale, dar un lucru e sigur:dac-o tine tot asa, bine n-o sa-i fie. Oricare dintre noi se asteapta, atunci cand ajunge acasa, la liniste, la un zambet din partea partenerului, pentru ca de aia se cheama camin. Si chiar daca n-o fi ca in filme, sa ne intrebam imediat cum ne-a fost ziua, macar simtim ca suntem asteptati si bine primiti. Asta cu atat mai mult cu cat dovada inselatului nu exista.
Ma gandesc ca si sotul ei se va satura de la o vreme de toate astea si va cauta pe cineva care nu neaparat e mai slaba sau mai frumoasa sau mai stiu eu ce, ci doar ii ofera o clipa de liniste, in care nu tre sa explice nimic.
irina
fdoina spune:
Ha, zicea cineva ca are incredere in barbatul ei, stie ca-i aduce fluturasul acasa si e la domiciliu la ora 14 punct. Pai increderea tocmai asta e...sa nu stii la ce ora vine, si ce face el cu banii de buzunar, sa nu-ti aduca acasa fluturasul...
Si eu sunt din categoria alora proaste, care au incredere 90 la suta...dar daca as banui ca ma inseala n-as mai sta o zi cu el...chiar daca am trei copii de crescut. Viata de familie fara incredere reciproca mi se pare un balamuc.
Si barbatu-meu arata ca un pusti de 20 de ani, simpatic foc, si are munca de teren, deci ar insemna ca eu, cu 10 kile in plus dupa trei nasteri si alaptari sa stau tot timpul cu grija pe cine o mai fi cunoscut el la lucru si al cui e nr ala de telefon si cine era duduia care te suna aseara la 10...
Dar stiu ca eu sunt sotia lui, si mama bucuriilor lui, si oi fi proasta, da cand ma suna si-mi spune "vezi ca intarzii, ca ies cu baietii la carciuma" ma bucur pentru el , ca mai respira si el , ca la noi acasa acum e destul de greu de luat o pauza...
Am zis 90 la suta, fiindca stiu ca barbatii sunt poligami prin natura, dar unora pur si simplu nu li se ofera ocazia, iar altora, cand li se ofera, au suficienta minte ca sa nu riste alte "bunatati" castigate cu truda, pentru cateva partide de harjoneala...
Pe urma, am si eu o intrebare: sa fiu eu singura care socoteste ca si vizionarea de filme sau imagini erotice e tot un fel de "inselare" a partenerei/sotiai? Acuma, stiu, sunt si persoane care considera asta in o mie se modui si variante, dar sa stiti ca mie mi se pare ca e absolut acelasi lucru...Si aici zic, da , toti barbatii inseala, sau majoritatea, fiindca nu stiu cati rezista tentatiei "sa mai vada si altceva"...
She spune:
Bineinteles ca nu toti barbatii inseala, asa cum nu toate femeile inseala.de ce trebuie sa existe o diferenta intre "noi" si "ei"?
Diferenta este alta, zic eu.Cind se inseala, barbatii o fac cumva, dintr-un anume motiv poate, pe cind la noi femeile, este mai periculos daca ajungem acolo.
miag spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
raspuns: da pentru ca toti barbatii e porci..
subscriu!
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
ancutza74 spune:
Nu vreau sa fiu sarcastica dar cred ca lucrurile stau asa: majoritatea barbatilor isi inseala partenerele iar cei care nu o fac sint ei insisi inselati!
Calin-Alin spune:
Cind un barbat inseala, inseamna ca in pat cu sotia totul a devenit rutina pentru el. In mod normal sotia ar trebui sa simta asta, dindu-si seama daca in pat este o descarcare sau pasiune.
Tot vorbiti de barbati ca inseala. Am intilnit o gramada de femei cu barbati cuminti acasa care inselau de mama focului. Aveau lista cit ele de lunga cu barbatii vizati, in timpul casniciei. Si eu am trecut prin asa ceva, si am intrebat de ce si nu mi s-a raspuns nimic.
Barbatii stiu de ce inseala. Dar femeile de ce inseala atunci cind totul este bine!?
Parerea mea ca in amindoua partile intilnim oameni fara scrupule, nu neaparat barbati.
She spune:
quote:
Originally posted by Calin-Alin
Cind un barbat inseala, inseamna ca in pat cu sotia totul a devenit rutina pentru el. In mod normal sotia ar trebui sa simta asta, dindu-si seama daca in pat este o descarcare sau pasiune.
Tot vorbiti de barbati ca inseala. Am intilnit o gramada de femei cu barbati cuminti acasa care inselau de mama focului. Aveau lista cit ele de lunga cu barbatii vizati, in timpul casniciei. Si eu am trecut prin asa ceva, si am intrebat de ce si nu mi s-a raspuns nimic.
Barbatii stiu de ce inseala. Dar femeile de ce inseala atunci cind totul este bine!?
Parerea mea ca in amindoua partile intilnim oameni fara scrupule, nu neaparat barbati.
calin-alin
In "Mod normal femeia ar trebui sa simta asta?????????
Jeesusssssssssss
pai la intrebarea de ce inseala femeile cind le "este bine" ai raspuns singurel mai sus..
Tu, cind ti s-a intimplat, nu ai "simtit in mod normal" de ce???
DARAEL spune:
Stau si citesc si nu pot decat sa zambesc....
„.....daca spui tu ca exista si oameni cinstiti pe lumea asta...asa o fi, dar eu spun sigur ca aceia nu sunt barbatii !”
„raspuns: da pentru ca toti barbatii e porci.....”
„Da, mai devreme sau mai tarziu fiecare o comite.”....
Intre atatea cuvinte frumoase spuse despre barbati ma simt stingher, asa ca voi pleca incet
spre alte subiecte simpatice.....
Inainte de asta, am sa pun aici, ca un dar de la DARAEL, o
pentru toate reprezentantele sexului feminin, inselate sau nu !
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Calin-Alin
Cind un barbat inseala, inseamna ca in pat cu sotia totul a devenit rutina pentru el.
apreciez ca si-a spus si un barbat parerea. insa aici sunt prinsa pe picior gresit-eu am convingerea ca in TOATE cuplurile se instaleaza rutina in pat, mai devreme sau mai tarziu.
Am spus mai inainte ca nu imi plac generalizarile, dar eu nu imi imaginez un cuplu in care dupa -sa dau un exemplu maxim- 40-50 de ani nu exista rutina sexuala.(unii spun ca ea apare de fapt mult, mult mai repede.quote:
In mod normal sotia ar trebui sa simta asta, dindu-si seama daca in pat este o descarcare sau pasiune.
sa intelegem ca barbatii nu au nici un rol in reaprinderea "flamei"?
sa intelegem ca atunci cand intervine rutina numai barbatul e indreptatit sa insele? (nu ca as fi eu de acord cu inselatul vreunei parti.)
in alta ordine de idei,ma bucur sa te "vad" Darael
si nu te supara te rog pe fetele care folosesc expresii mai tari, au ele motivele lor, din pacate.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.