TOATE femeile sunt inselate?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

fetelor sotul meu nu inseala!! . in primul rand ca suntem tot timpul impreuna! sigur nu asta e garantia,ci dragostea.sigur ca amadoi putem insela,dar nu vrem,nu simtim pentru ca ne iubim.
eu cred ca tocmai asta e dovada unei iubiri:sa poti spune nu aunci cand o femeie te ispiteste,nu?!
si oricum ce ne pasa noua daca barbatii inseala credeti ca femeile sunt mai prejos?

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

vedetzi aici cred ca intervine atotputerea... pai cum sa zic eu asa plina de mine, ca mi-as baga mana in foc ca sotul nu ma insala, eu nu as baga-o nici pentru mine boooon, serios vorbind mi se pare extrem de exagerat sa vorbesti in numele altuia, as putea reformula cu voia dumneavoastra, daca se poate:"eu cred ca sotul meu nu ma inseala, sau sotul meu nu mi-a dat de gandit ca m-ar insela
?!" ce ziceti? parca suna mai omeneste...acu eu vorbesc la modul general, dar daca e sa o luam pe panta aia filozofica...pai fetelor nu stiti ca nu exista siguranta suta la suta, la nimic pe lumea asta, cum nu exista adevar absolut sau perfectiune...astea tzin de alte nivele...acolo la departamentul "heaven", nu avem noi acces

oricum ce inseamna extremismele de genul:"vretzi sa le stricatzi jucaria celorlalte neinselate" sau din tabara adversa "nu se exista Domne nici un mar bun in cos, toate are viermi"...deci cum am spus mai sus...adevarul este undeva la mijloc...reformulez: exista o multime de femei inselate, exista si neinselate, exista si barbati inselati, exista si barbati neinselati...dupa cum puteti vedea, avem o oferta larga, pentru toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by lena
teodora eu nu zic ca toate...dar marea majoritate...stiu ca nu e ceva care sa ma macine personal, nu mai am 20+ de ani, atunci imi puneau mai "adanc" si "filozofic" problema, acum sunt alte lucruri mai interesante in viatza decat sa-mi consum neuronii cu asa ceva...stiu prea bine ca si femeile frumoase, realizate, inteligente, sexy, chiar faimoase sunt inselate...pe timpuri(a se vedea in fragdea tinerete) imi chinuiam creierii cu intrebarea: dar oare ce a vazut la aia...bine, au fost putine rau cazurile, dar oricum??acu ma lasa mai mult decat rece...daca sotul din dotare, as afla ca ma inseala, nu ca stau sa caut probele cu lumanarea, ca saracu pana acu nu mi-a dat ocazia sa ma indoiesc, dar daca ar face-o, eu cel putin stiu ca i-as spune: sanatate si la gara orevoar ca sa zic asa mai plastic, ma cunosc prea bine ca sa stau sa-mi consum existenta cu ceva atat de deprimant ca lucrul asta...stiu ca are balta peste si cum spunea mamica dulce as avea pentru ce sa traiesc, fii mea si zau de nu mi-as face de cap casnicia e ca o companie, asa o vad eu, are perioade mai bune, are perioade mai rele, poate sa creasca fff frumos, dar in unele cazuri poate sa dea si faliment, acu cum ne-o fi norocul
Wow Lena, nu degeaba suntem cuscre de acord cu ce ai spus 100%. Si eu cred la fel, ca nu toti barbatii inseala insa lejer peste 50% (aici intra si don juanii ilustrii dar si "neprinsii" care se dau sotzi model). Asta si statisticile o spun. Si din aia rest care nu au inselat, cred iar ca tare multi macar si-ar fi dorit sa o faca. Apoi si inselatul asta mai are alte nuante. Sunt barbati care inseala prietena, prima nevasta, dar care de ex nu-si inseala a doua nevasata. Ei practic pot fi incadrati la don juani, ca au inselat la viata lor alte partenere insa nu inseala una anume. Sau nah ca sa fim in trend, un barbat poate a inselat nevasta 20 de ani la rind, dar ii e fidel la virsta a doua unui barbat(asta pt ca stiu un caz concret). Probabil ca majoritatea barbatilor au inselat in viata lor macar o prietena stabila sau de ce nu o nevasta, insa pot fi stabili la al "n"-lea partener. Asa ca inselatul asta e poveste nuantata si prea da batai de cap inutile sa stai cu grija asta permanent. La ce bunDaca m-ar insela al meu l-as lasa si mi-as vedea de viata mea inainte. Probabil m-as mai marita daca m-as indragosti, de ce sa-mi refuz un drept si o placere, doar din incapatinare? Sau cum adica, daca barbatul linga care sunt face o alegere pt viata lui, alege sa insele, ca atit l-a dus capul si fermoarul de la pantaloni, gata s-a dus cu viata mea? No way, ma marit daca e nevoie si a treia oara. Si daca nu si nu, Lena ne intilnim asa mai pe la etate singurele pe linga ai nostri copii si ne retragem la cafelutze si la admirat barbatii tinereiAcum si exemplele date de Teodora cu cele 2 femei divortate care se pling de singuratate si care nu si-au mai refacut viata, nu sunt situatii generale. Unele femei isi gasesc calea si mai departe, altele nu. Asta depinde de foarte multi factori. de timp, de situatie financiara, de dispozitie etc etcCa asa cum e pusa situatia, se cam subintelege din start ca ar trebui sa acceptam inselatul, ca oricum toti o fac(chestie larga de discutat cum am exemplificat mai spus). Ori asta nu are cum sa fie o treba buna. Ca nu ar mai functiona relatia cum trebuie, nu ar mai fi o "companie" de succes (cum a zis Lena) si nu vad normal sa stai intr-o relatie care nu te face fericita. Ci doar inertie si obisnuinta. Si decit asa mai bine singura.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu sint sigura ca toti barbatii si toate femeile inseala! Pentru ca, din punctul meu de vedere, inselat se numeste si atunci cind o faci cu gindul cu instinctele, cu sentimentele... culcatul cu una sau cu altul nu e decit faza finala. Cum pot eu sa spun ca barbatul meu nu ma inseala sau, si mai grav, ca nu ma va insela niciodata, cind eu nu bag mina in foc nici pentru mine!?! Acum il iubesc, imi iubesc copiii facuti cu el (ei, pe astia ii voi iubi oricum), ma simt bine in caminul meu si in familia mea si chiar nu caut nimic il alta parte. Dar ce stiu eu ce va fi peste un an, doi... noua!?! Poate si sper din tot sufletul ca va fi la fel, dar cine poate sti? Si daca asa stau lucrurile atunci ce rost are sa traim cu drobul de sare deasupra capului? Nu e mai bine sa-l punem frumos in camara si daca o fi sa ajunga iar pe soba, mai vedem atunci ce vom face!?! Zau, cum spunea cineva mai sus, mi se pare un consum inutil de energie si de neuroni ca sa te gindesti in fiecare moment unde e, ce face, cu cine vorbeste... Spun asta pentru ca am cunoscut o gramada de persoane, mai ales femei, care traiesc in acest zbucium. Repet, inutil pe de o parte si citeodata chiar rupt de realitate. Daca al meu barbat o vrea s-o faca si e atit de prost ca eu sa aflu... ce pot eu sa fac acum sau ce voi putea face atunci!?! Nu stiu... va raspund. Pentru ca acum nu stiu ce sa fac ca sa previn atunci-ul si atunci nu stiu ce voi face pentru ca sint acum. Asa ca, de cind m-am maritat, m-am linistit. Si nu pentru ca sint naiva, sa tot am vreo 37 si de primaveri si m-am maritat la 32 si pina atunci nu am trait chiar degeaba... ci pentru ca pur si simplu am asteptat atit de mult sa traiesc si eu cu cineva „ca lumea“ din toate punctele de vedere si acum sa-mi bat joc de aceasta asteptare acceptind si uitindu-ma ingrijorata la sabia sau drobul de deasupra capului!?! Asa ca, pina la proba contrarie, toti barbatii sint sau pot fi fideli, toate femeile asijderea... Si daca o fi sa fie... nu stiu zau ce as face, dar oricum nimic impotriva firii mele, ca nu prea sint in stare... s-a dovedit a fi mai tare aceasta fire decit mine in nenumarate situatii. Asa ca, lasati prostiile, iubiti-va si rasfatati-va sotii acum cit inca mai aveti incredere in ei 100 sau 99 la suta... Eu una as fi fericita si cu mai putin, numai sa fie un procentaj real, nu pus din burta. Oricum, eu l-am avertizat pe al meu de cind tot sint gravida si alaptez sa fie domn si barbat adevarat si sa nu ma insele acum. Sa astepte sa-mi revin, sa slabesc, sa ies din casa, sa am anturajul meu, sa impartim casa si copiii... Nu de alta, dar sa fiu un partener pe masura lui , nu si si de copii de tita. Acum ar fi usor, atunci sa-l vedem cit il tine fermoarul!?!
Si voiam sa va mai zic ceva: sa stiti ca inselatul se simte! O spun din experienta mea de nemaritata. Ca din asta maritata pot sa spun ca, daca sint atenta (si eu sint cam tot timpul ), eu il simt pe al meu si cind zice da, iubire si e cu gindul la munti sau la kendo. Daca ar fi o femeie, cred ca l-as simti de cind intra pe usa, dupa felul in care spune buna sau am venit. Se simte si se simte bine, poate ca nu s-a bagat inca in pat cu una, dar daca ii este gindul la ea si sentimentele si instinctele din relatie nu sint inca alterate... se simte „cu ochiul liber“. Daca mai puneti si o lupa... ohooo! Numai cele sau cei care nu vor sa vada si sa simta, nu vad sau nu simt! Parol!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Eu sunt impotriva generalizarilor de orice fel pentru ca suntem toti atat de diferiti si oricat de bine sau de cat de mult timp ai cunoaste o persoana tot nu poti sa-ti dai seama toate motivatiile, trairile sale si tonurile de gri. Asta nu inseamna ca in ceea ce-l priveste pe al meu as accepta tonurile de gri. Si nici nu ma amagesc sa cred ca daca as fi la superlativ mai in toate atunci nu ar fi tentat sa ma insele, sunt convinsa ca sunt barbati care inseala nevestele cu femei inferioare sotiilor (poate ca de aceea le aleg astfel pentru a avea posibilitatea de a renunta la "marfa de calitate inferioara" oricand? ). Asa ca prefer sa cred ca nu ma inseala, sa ne simtim bine impreuna si sa nu ma chinui cu banuielile dar daca as avea cea mai mica banuiala l-as pune un pic sub lupa, vorba Corneliei. In plus cred ca pentru un barbat care a inselat o data este probabil sa repete isprava ulterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Ma inscriu in tabara celor care daca nu afla... stau linistite, adik e totul ok. Am incredere in sotul meu si zic eu ca increderea asta e liantul cel mai important al casniciei noastre. Daca mi-ar intra in cap ideea ca ma insala, ar insemna ca ajung la balamuc pentru ca are tot ce ii trebuie unui barbat pentru a insela (e frumos, are bani , functie, calatoreste mult, intalniri si cu femei de afaceri ,samd).
Prefer sa nu ma gandesc!
Sa auzim de bine,

Nu cred ca toate femeile sunt inselate. Poate mai scapa cateva. Glumesc, dar oricum mi-as dori, in cazul in care sotul meu chiar face lucrul asta, sa nu aflu, pentru ca n-as mai avea liniste. Nu stiu acum ce-as face intr-o asemenea situatie. Zic mai bine Doamne fereste si fac tot ce pot sa mentin vie casnicia, pentru ca sunt convinsa ca si chiar daca nu inseala toti, cel putin au o deschidere mai mare decat femeile pentru relatiile extra- , mai lungi sau doar de o noapte. Si cum zicea si giulia, sotul meu are tot ce-i trebuie si mai are si toate ocaziile din lume pentru a ma insela, asa incat... Nu sunt naiva, dar nici nu stau mereu cu pusca la piciorasa, numai ca s-o am pregatita. Pupici.

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor in nici un caz nu cred solutia sa stam cu pusca langa picior sau cu drobul de sare deasupra capului .... daca ii stresam parerea mea este ca mai mult ii indepartam de noi decat sa ii tinem aproape si fara ganduri de a insela.

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

de unde pana unde neincrederea ei?Si eu am nascut acum 6 ani si mai am inca de atunci vreo 18 kg in plus...dar asta nu-l determina pe sotul meu sa insele...de ce nu are incredere in el?...oare aspectul exterior conteaza asa de mult?...bine nu zic ca o sa devenim insensibili la asta...dar in nici un caz(parerea mea#) nu as pune asa de mare accent pe asta
M-ar face o maaaaaare placere sa fiu slaba(atat ptr mine cat si ptr cei din jurul meu)dar nu cred ca daca as avea 90-60-90 as fi sigura ca sotul meu nu m-ar insela...fie c sunt super model fie ca sunt obeza...daca ar face-o nu cred ca asta ar fi motivul...iar daca asta ar fi...atunci inseamna ca m-am inselat asupra lui si este un superficial....nu tot ce straluceste este bun si frumos....important e sufletul omului de langa noi...frumusetea fizica e trecatoare...dar frumusetea sufletului e eterna.
Acum stau si ma gandesc la prietena ta...cred ca nu se place ea pe ea...no problem...se poate "rectifica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Da, mai devreme sau mai tarziu fiecare o comite.
Vede ca o fac cei din jurul lui si isi zice: " Ce eu sunt mai prost???". Indiferent cum arata nevasta, ei au asta in sange.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

se spune ca frumusetea vine din interior si nu neaparat trebuie sa fii miss ca sa fii stralucitoare in ochii sotului

ANDANII

Mergi la inceput