Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata! V-ati revenit dupa distracia de aseara? Eu nu prea... ma tem ca ma paste o raceala... Ma bucuram ca am scapat iarna asta de ea...
Asi, iti tin pumnii la doctor!
Cristina, !
Eu raportez: z 26, astept...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristina .Asta stie si el.Oi vedea la fata locului ce o sa fac.
O sa va tin la curent.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

bua fetelor!
va doresc o zi buna, plina de bucurii!
alexia, felicitari pentru baietel! o sarcina usoara! te rog din suflet sa-mi spui si mie cate ceva. am o prietena care are endometrioza , a facut si ea laparo in ianuarie cu T. totul este ok, numai ca nu ramane. stiu ca si tu ai facut laparo pt endometrioza si apoi inseminare la moisa. si acum gata o sa faci bebe. te rog, daca ai timp sa-mi scrii si mie cum a fos, de cand incerci, n urma operatiei de laparo ce ti-a zis T sa faci (diphereline?). stiu ca inseminarile nu prea dau rezultate...dar tu ai reusit. te rog din suflet sa ne scrii cum ai reusit! sunt multe fete care au endometrioza, iar unii dr recomanda FIV-ul. daca banii nu ar fi o problema cred ca ar face toate, dar...
sper ca nu am gresit si ca tu esti acea alexia!
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Simonette scumpa, stiam eu ca uit pe cineva.
Dar ma revansez eu ,stii cum???..cu 3 si un buchetele de flori.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asi...Bafta maxima la dr.!!!
Cristina

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by simonette
din suflet!
Amely...nu e mama doar o tentativa, de data asta e de-adevaratelea! JUR!!!

Simonettu, ai grija cu degetzelele, sa nu fie incrucisate! ca-s cu ochii pe tine!

Alexia27, ma bucur ca vei avea un printisor, si pana la urma, daca se dovedeste a fi printisoara, cu atat mai bine! sanatos sa fie!
Ai grija de tine si de burtica!

Picca, iou tin pumnii sa iasa toate cum vrei tu, inclusiv prolactina

Felicia, ia preventiv vit. C si bea lichide multe, poate te ocoleste raceala! sanatate!

Pupi la fete!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Simonette, , sa stii ca nici eu nu te-am uitat! Bravo pt hotararea de a te lasa de fumat! Nu mai poti da inapoi, ca Amely e cu dupa colt!
Amely, asa o sa fac! Mercik!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicia, de data asta nici o nadejde sa ma mai prinda careva! Sunt prea hotarata!
fata care nu m-a uitat!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

fetelor, va multumesc mult pentru felicitari, intr-adevar sunt super fericita! Sotul meu, dragul de el, care scoate niste perle din el exact cand ti-e lumea mai draga, a comis-o si ieri la eco. Taman cand doctorita imi confirma ca e baietel, il aud pe iubi:" ce fata frumoasa!"
Sa lesin acolo de ras!
Danotino, cu placere iti spun cum a fost, stiu ca sunt multe fete care sufera de pacatoasa asta de enometrioza. Noi incercam cam de 8 luni cu ecografii, analize si tot tacamul. Eu am mai avut o operatie de endometrioza in urma cu vreo 2 ani si stiam ca se poate reface, asa ca am vrut sa fac laparo sa vad cum stau cu boala, cu trompele si ce altceva mai e pe acolo. Din pacate, T a plecat din tara chiar a doua zi dupa ce m-a operat, asa ca nu l-am vazut deloc, am discutat doar cu rezidentul lui care n-a zis absolut nimic de nici un tratament, in schimb a zis ca daca nu raman intr-un an nici sa nu mai incerc. Stiam de diphereline si de cetrorelix, dar nu am vrut sa ma i pierd 6 luni pana sa pot sa incerc iar. Si atunci chiar din luna urmatoare - ca sa nu dau timp endometriozei sa se refaca- am facut ISA. Fara stimulare, fara tratament, chiar si Moisa spune ca sunt "un caz interesant". Si am facut in luna cu operatia tratament homeopat. Nu stiu daca m-a ajutat si asta sau a fost doar coincidenta. Asta a fost tot. Am facut doua ISA la 24 de ore distanta si...am avut noroc. Si eu incepusem sa ma gandesc deja la FIV, chiar nu am crezut ca pot sa raman prin inseminare. Sunt constienta ca a fost pur si simplu noroc, am nimerit eu luna cand toate au functionat bine. A! Si imediat cum am aflat ca am ramas am inceput preventiv tratament cu utrogestan 4 pe zi pana la 12 saptamani.
Curaj, stiu ce deprimant e sa incerci fara succes luna de luna, dar uite ca pana la urma se poate si se intampla miracolul cand te astepti mai putin. Daca mai ai intrebari, cu placere iti raspund la ele.
Va pup pe toate fetele mele dragi!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Doamne, cat de trista sunt! Si cat de speriata!!!...
Fetelor, eu nu stiu ce sa fac...Sunt la munca si imi vine sa urlu, sa plang...nu stiu cat o sa ma mai pot controla...
Se pare ca vine iar blestematul ala de CM!!! Doamne, si cat am sperat! Cum m-am rugat! De ce????
M-am tot amagit si mintit pana acum spunandu-mi ca poate nu nimeresc eu zilele de ovulatie sau poate nu stau destul de linistita dupa sau...sau...sau...M-AM MINTIT!!! Fete dragi, eu nu raman insarcinata!!!...Si la medic nu pot sa ajung decat pe 2 martie...
N-am vrut sa cred ca am probleme! Nu mi-am facut analize hormonale, nu am facut monitorizare, nu am facut nimic...Am sperat ca poate "trece"...Uite ca nu trece!!!
Si dupa o luna ianuarie ciudata dpdv al CM (a durat f. mult) acum...dupa doar 21 de zile, sangerez iar!!! Nu vreau sa ma mai mint, urmeaza invazia rosie!...Si e clar ca am probleme, ca nu functionez!!!
Va rog, scuzati-mi iesirea, dar simteam ca explodez daca nu spun cuiva!
Va mai rog sa-mi dati un sfat: sa merg la dr. mea obisnuita sau sa incerc sa fac o programare la Denisa Protopopescu?

Sa aveti o zi frumoasa!...macar voi...

Mergi la inceput