pilula de ras...-zilnica

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Cu cateva zile intarziere :

Pentru amatorii de fotbal
Scrisoare-tip (a se adresa sotiilor, inainte de 9 iunie 2006)

Draga mea,
1. Intre 9 iunie si 9 iulie te sfatuiesc cu caldura sa citesti rubrica sportiva din ziar, pentru a fi la curent cu un subiect de discutie foarte important. In caz contrar, risti sa te simti exclusa din cercul de prieteni.
2. In timpul Campionatului mondial, televizorul este al meu la orice ora fara exceptie. Chiar daca trebuie sa-ti tai mana, telecomanda este tot a mea. Nici sa nu te uiti la ea…
3. Daca trebuie sa treci prin fata ecranului in timpul unui meci, nici o problema, dar va trebui sa mergi in 4 labe si fara sa ma deranjezi.
4. In timpul meciurilor nu voi auzi si no voi vedea nimic, cu exceptia ecranului. Voi fi de asemenea mut, exceptind cazurile in care voi avea nevoie de inca o bere sau de ceva de mancat. Nu te astepta sa ma ocup de tine, sa deschid usa, sa raspund la telefon sau sa adun copilul de pe jos cand a czut. Nimic, dragostea mea, NIMIC !
5. Frigiderul. Trebuie sa fie plin in permanenta de cutii de bere, de ghiata si de red-bull. Este necesar de asemenea ca dulapul sa fie plin de chipsuri, alune si pizza, pentru prietenii mei, daca vin sa vedem impreuna meciul. Ca sa-ti multumesc pentru aceste mici atentii, vei avea dreptul sa te uiti la televizor intre orele 24 si 6 dimineata, cu conditia sa nu fie o reluare a unui meci bun, pe care as vrea sa-l revad.
6. Te rog, daca ma vezi enervat fiindca echipa preferata pierde, nu-mi veni cu fraze de genul « nu-i grav », sau « lasa, c-or sa castige data viitoare ». Consecinta imediate va fi ca ma voi supara si mai tare si te voi iubi mai putin. Explicatia este simpla : NICIODATA nu vei sti mai multe decat mine despre fotbal, iar cuvintele tale de incurajare vor putea conduce la divort.
7. Vei putea sa stai alaturi de mine ca sa te uit la un meci si sa-mi vorbesti in timpul pauzei, DAR numai cand e publicitate si cu conditia sa nu fiu enervat din cauza rezultatului . Atentie : am spus « UN meci ». Sa nu-ti faci iluzii : cupa mondiala la fotbal nu e o scuza sa petreci mai mult timp cu mine.
8. Reluarile sunt foarte importnte. Nu conteaza daca le-am mai vazut sau nu. Vreau sa le vad pe toate De multe ori. De fiecare data.
9. In timpul Cupei mondiale de fotbal nu organiza intalniri casa cu prietenele tale. De asemenea, nu voi permite vizite familiale, oricare ar fi motivul (sa luam masa cu parintii tai, sa bem un ceai cu matusile, nasterea unui nepot, botezul verisoarei etc.), pentru ca :
a. Nu o sa fiu prezent
b. Nu o sa fiu prezent
10. DAR dca unul dintre prietenii mei ne invita sa vedem un meci (avem, totusi, prieteni foarte buni !!!) vom merge fara discutie.
11. Seara, rezumatul zilei este la fel de important ca si meciurile. Nu spune niciodata « l-ai vazut deja », sau « schimba canalul ». Privitor la acest aspect, vezi pt. Nr. 2 de mai sus
12. In fine, te sfatuiesc sa uiti sa spui la sfarsit « din fericire, cupa mondiala de fotbal are loc doar o data la 4 ani », sunt vaccinat impotriva prostiilor de genul asta. In plus, imediat dupa, incepe Cipa campionilor, Cipa UEFA, Cupa Frantei, Cupa Italiei, Liga spaniola, Bundes-liga, Cupa Americii.

Iti spun toate acestea pentru ca « mai bine e sa previi decat sa tratezi ».
Cu dragoste,
Sotul tau

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

http://www.send-sms.as.ro/wall/haz/funny_17.jpg

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

Trei liliaci cu boturile pline de sange
primul:bai vedetzi turma aia de oi?bai io am dat iama in ele
al doilea:da vezi multimea aia de vaci.io am fost printre ele
al treilea(era plin de sange):bai vedetzi turla aia a bisericii?
ceilaltzi doi:da
al treilea:ei bine eu n-am vazut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

In padure, un iepuras statea turceste langa intrarea in vizuina si isi facea de lucru cu laptop-ul.
Vine vulpea, il priveste mirata si il intreaba:
- Ce faci iepuras?
- Ce sa fac si eu... imi scriu teza de diploma!
- Zau? Si despre ce scrii tu la teza ta de diploma?
- Pai scriu despre cum maninca iepurii vulpi!
- Ha, ha, ha, ce tampenie!!! Cine o sa creada asa ceva?
- Daca nu ma crezi, hai cu mine in vizuina!
Dupa numai cateva minute, iese iepurasul din vizuina si se aseaza dinnou,de parca nu s-a intamplat nimic...
Mai trece ceva vreme, vine lupul:
- Ce faci iepuras?
- Zau? Si despre ce scrii tu la teza ta de diploma?
- Pai scriu despre cum maninca iepurii lupi!
- Ha, ha, ha, ce tampenie! Cine o sa creada asa ceva?
Dupa numai cateva minute, iese iepurasul din vizuina si se aseaza din
nou, de parca nu s-a intimplat nimic...
Mai trece ceva vreme, vine ursul:
- Ce faci iepuras?
- Zau?! Si despre ce scrii tu la teza ta de diploma?
- Pai scriu despre cum mananca iepurii ursi!
- Ha, ha, ha, ce tampenie!!! Cine o sa creada asa ceva?
Dupa numai cateva minute, iese iepurasul din vizuina si se aseaza din nou,de parca nu s-a intamplat nimic...
Daca aruncam o privire prin vizuina, putem vedea un petic de blana de
vulpe, cateva coaste de lup, precum si o ciosvarta de urs.
Alaturi, un leu cu burta plina, doarme.

Morala: Nu conteaza tema pe care o ai la lucrarea de diploma, conteaza pe cine ai ca indrumator!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

vezi ca ai postat de 2 ori...

anyway, unl si de la mine...

Sesiunea de iarna a cursurilor fara frecventa la facultatea de stiinte juridice din Bucuresti. Examinatorul mai pune o intrebare suplimentara
candidatului:
- Ce pedeapsa se aplica pentru bigamie?
- Doua soacre! raspunde senin studentul si-si intinde carnetul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am revenit!

El si ea.
Ea: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?
El: Ce iubito?
Ea: Ca vrei sa te casatoresti cu mine.
El: Analfabeto!
---------------------------------------------------------

Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si asa nu prea ai sani!
Femeia: Lasa, ca doar si tu porti chiloti...

----------------------------------------------------------------------

Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie"
Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1 va rog.

Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa
casatorie?
Tatal: La fel se intampla in toate tarile!

In timpul unei dispute o femeie ii spune sotului ei:
Am fost nebuna cand m-am maritat cu tine!
Sotul raspunde: Stiu, da' cum eram indragostit la vremea aceea, nu am observat!

Mergi la inceput

Femeia zice sotului: -Am avut un vis.Un negru era sus pe dulap,si ne facea vant cu un evantai mare.Asa de bine era,ca am avut un triplu orgasm... Sotul cauta un negru mare pe strada ii da 100 lei si-l urca pe dulapul din dormitorul lor.Seara,cei doi incep sa se desfete in placere,iar negrul sa agite evantaiul.Din pacate femeia nu ajunge la orgasm.Ii spune sotului sa faca schimb cu negru, si sa treaca in locul acestuia.Se da negrul jos de pe dulap, si incepe sa macine...In cateva clipe femeia urla de placere orgasmica...Sotul se da si el jos de pe dulap si spune negrului la ureche: -Ai vazut cum trebuie sa ventilezi ??? Tampitule.....

Un barbat cu sotia lui, acasa. Barbatul in prima seara : n-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a big brother ? Sotia :stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua...poate maine... Barbatul a doua seara : ce zici, ne jucam de-a big brother ? Sotia :stii, azi am facut mancare, am adus copii de la scoala...sunt obosita...hai s-o lasam pe maine Barbatul a treia seara : ei, ce zici...azi ne jucam de-a big brother?? Femeia : ok...azi ne jucam.. Barbatul : AI 3 MIN SA PARASESTI CASA...

Mergi la inceput

Trei barbati vorbeau despre viata lor amoroasa.
Italianul: "Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute."
Francezul: "Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute."
Romanul: "Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut dragoste cu Maria a mea. Am dat-o prin untura, am facut sex si apoi ea a urlat sase ceasuri."
Uimiti, italianul si francezul il intreaba:
- Ce naiba ai putut tu sa-i faci ia o pauzarii de-a tipat 6 ore?
- Mi-am sters mainile de perdele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Doua femei vorbesc despre viata lor amoroasa:
- Draga, sotul meu si-a pierdut complet interesul pentru mine. Cand vine acasa, singurul lucru pe care-l zice e : "Noi ce mancam astazi?" , spune prima.
Cealalta o sfatuieste:
- Draga, mergi acasa, pune-ti o camasuta sexy, neagra, ciorapi negri, si eventual o palarie neagra cu voal, ca sa fie ceva nou, incitant, ca la mine asta a functionat.
A doua zi se intalnesc si prima povesteste:
- Am ajuns acasa si mi-am pus cea mai sexy camasuta, cu cei mai sexy ciorapi, o palarie nemaipomenita...
- Si, si..? intreaba cealalta nerabdatoare.
- A intrat pe usa, s-a uitat la mine si a zis: " Zorro, faci si tu ceva de mancare?"

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput