pilula de ras...-zilnica

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

www.trade-romania.biz/funny/gigi-becali-yahoo-mess.htm" target="_blank">becali_YM

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Cum cere o blonda o bere?O skol repede!

O masina loveste brutal o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba: -Si dumneavoastra sunteti ranit? -Nu, nu! Doamne-fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...

Merge tiganca la teatru. La intoarcere, tiganul o intreaba: - Ei, fa,cum a fost? - La intrare toata lumea tinea biletele in mana, asa ca l-am scos si io pa a meu. Cand am intrat, un tip mi-a rupt biletul. Am vrut sa tip, da' pentru ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io. Cand ne-am pus jos, s-a stins lumina. Am vrut sa tip, da' pentru ca nime' nu tipa, n-am tipat nici io. La un moment dat, ala de statea langa mine mi-a bagat mana in pi***, am vrut sa tip, da' pt. ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io. Tiganul: - Lasa asta, piesa, piesa cum a fost? - Mult mai MARE ca a ta!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

"Din concediu.......!!!!

Diăr coligs,

Tumorău ai uil bi in holidei, său ail ud nat bi in bank . If iu uant
tu contact mi pliz ruait mi tu ză falouing imeil adres:
nuraspund@latelefon.ro ;
nuam@semnal.ro ;
ocupat@mereu.ro ;
cespagatu@meu.ro ,

Tenchiu J"

mami si www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii da o bata peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i: Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe figura. Parintii se duc cu ea la doctor: - Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa... Doctorul se uita si zice: - Ati incercat sa ii slabiti coditele ?

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

tre sa il pun si pe asta ca e prea cool!

2 furnicutze fumeaza iarba de se fac praf.Trece elefantul pe langa ele si le intreaba: - Ce pm faceti aici mai furnicutzelor? Ele se sparg de ras si ii zic elefantului: - Auzi mah elefantule pun pariu ca nu poti sa ridici frimitura asta de paine si sa ti-o pui pe cap! Elefantul ia frimitura si o pune pe cap, furnicutzele se spargeau de ras - Auzi mai elefantule pun pariu ca nu poti sa calci pe frimitura asta! Elefantul calca, la care furnicutzele: - Sa moara mama, catamai sandwich-ul!!

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

http://www.vafcat.as.ro/gal/164.jpg

sper sa nu ma cenzureze!

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

If you're not familiar with the work of D. Lynn Frank, he's the guy who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen... and replaced by exact duplicates." His mind sees things differently than we do -- to our amazement and amusement. Here are some more of his gems!!!!!!!I'd kill for a Nobel Peace Prize.Borrow money from pessimists - they don't expect it back.Half the people you know are below average.42.7% of all statistics are made up on the spot.A conscience is what hurts when all your other parts feel so good.A clear conscience is usually the sign of a bad memory.All those who believe in psycho kinesis, raise my hand.The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese.I almost had a psychic girlfriend, but she left me before we met.OK, so what's the speed of dark?How do you tell when you're out of invisible ink?If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.Depression is merely anger without enthusiasm.When everything is coming your way, you're in the wrong lane.Ambition is a poor excuse for not having enough sense to be lazy.Hard work pays off in the future; laziness pays off now.I intend to live forever -- so far, so good.If Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines.What happens if you get scared half to death twice?My mechanic told me, "I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder."Why do psychics have to ask you for your name?If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried.A conclusion is the place where you got tired of thinking.Experience is something you don't get until just after you need it.The hardness of the butter is proportional to the softness of the bread.To steal ideas from one person is plagiarism; to steal from many is research.The problem with the gene pool is that there is no lifeguard.The sooner you fall behind, the more time you'll have to catch up.The colder the x-ray table, the more of your body is required to be on it.Everyone has a photographic memory; some just don't have film!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

- Unde ai fost ieri?
- La inmormantarea soacrei.
- Si de ce esti zgariat pe fata?
- Pentru ca s-a opus.

Un preot se plange altui preot ca i s-a furat bicicleta. Acesta il
sfatuieste sa enumere la slujba cele zece pacate si cand va ajunge la "sa nu
furi" hotului i se va face rusine si va marturisi.

Dupa un timp se intalnesc din nou.
- Ei a marturisit hotul?
- N-a fost nevoie. Cand am ajuns la "sa nu preacurvesti" mi-am amintit unde
mi-am lasat bicicleta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bunicuta lui Pandele
De pe strada Ghica Tei
A bagat discret de seama
Cum ca nepotelul ei
Când nu-i observat de nimeni
Nici de Tonc, nici de Rodica
Se cam joaca cu putica.
Si i-a spusandele draga
Vai de mine, nu-i frumos!
Vezi pe domnul cel de colo,