pilula de ras...-zilnica
Raspunsuri - Pagina 16
RaluD spune:
Din acelasi glorios volum:
Pe un fund de balti
Patru ochi priveste
Ce sa este oare?
Este doua peshte!
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
RaluD spune:
Aoleu, Dante, ce misto e ala cu munca.
Ma duc sa ma devirusez.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
dante01 spune:
Bula pleaca in Africa unde mostenise o plantatie de bananieri.
Dupa un timp, Bula se insoara cu o negresa. In noaptea nuntii,
Bula consuma actul casatoriei, dar negresa nu scoate nici un
zgomot. Bula ingrijorat merge la un medic si ii explica ce s-a
intamplat. Medicul ii spune:
- O fi din cauza caldurii mari.
- Si ce pot sa fac?
- Pune un negru de pe plantatie sa faca vant cu o frunza de
bananier in timp ce faceti dragoste.
Bula fuge repede acasa, cheama un negru cu o frunza de bananier,
intra in dormitor si incepe sa faca dragoste cu sotia.
Negresa ramane la fel ca si noaptea trecuta. Bula nervos sare
din pat si il pune pe negru sa faca dragoste, iar Bula face vant.
Negresa in extaz. Bula ii spune negrului:
- Ai vazut cum se face vant, ba?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
zozela spune:
Dante
Mai am si eu unul bun..zic io
Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la
nevasta-sa:
- Asta pentru ce este, draga?
- Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala?
- Aaa..este numele unei iepe pe care am pariat la cursele de cai! Pleaca tipa linistita...A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap.
- Asta pentru ce mai e, draga?
- Te-a sunat iapa!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
adrienne12 spune:
Perle George Bush"Marea majoritate a importurilor noastre provin din afara tarii."George W. Bush"Daca nu vom reusi, riscam sa dam gres."George W. Bush"Un singur cuvant insumeaza probabil responsabilitatea fiecarui guvernator, iar acest cuvant este `sa fii pregatit`."George W. Bush"Viitorul va fi mai bun maine"George W. Bush"Avem o legatura puternica cu NATO. Suntem o parte din NATO. Avem o legatura puternica cu Europa. Suntem o parte din Europa."George W. Bush"Suntem gata pentru orice eveniment neprevazut care poate sau nu sa se produca."George W. Bush"Pentru NASA, spatiul este inca prioritatea numarul unu."George W. Bush"Nu poluarea este cea care ne distruge mediul inconjurator. Impuritatile din aer si din apa il distrug."George W. Bush"Este timpul ca omenirea sa intre in sistemul solar."George W. Bush"Problema francezilor este ca nu au un cuvant pentru `entrepreneur`."George W. Bush, intr-o convorbire despre declinul economiei Franceze cu primul ministru britanic Tony Blair."Aceste chestii ale politicii de externe sunt cam frustrante."George W. Bush, intr-un interviu in New York Daily News, 23 Aprilie, 2002"Am triplat cantitatea de bani - Am impresia ca din 50 de milioane de dolari avem disponibili 195 de milioane."George W. Bush, Lima, Peru, 23 Martie, 2002"Vizita mea in Asia incepe aici in Japonia, datorita unui motiv foarte important. Incepe aici, pentru ca vreme de un secol si jumatate America si Japonia au format una dintre cele mai durabile aliante a timpurilor moderne. Din aceasta alianta, s-a nascut o era de pace in Pacific."George W. Bush, care a uitat acel ceva care s-a numit Al Doilea Razboi Mondial, Tokyo, 18 Februarie, 2002"Suntem foarte hotarati sa lucram cu ambele parti pentru a aduce nivelul de teroare la o valoare cat mai mica, valoare acceptabila si de noi si de ei."George W. Bush, Washington, D.C., 2 Octombrie, 2001"Este alba."George W. Bush, raspunzand unui copil la britanic la intrebarea "Cum este Casa Alba". 19 Iulie, 2001
dante01 spune:
JJ
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
badjoke spune:
Cadou de 50 de ani
La varsta de 50 de ani femeia primeste din partea barbatului o sticla cu lapte. Nedumerita il intreaba:
- Dar de ce draga tocmai o sticla cu lapte?
- Pai draga mea nevasta... la 20 erai fermecatoare ti-am adus o floare... la 30 erai dulce... ti-am adus o sampanie... la 40 erai fierbinte ti-am adus o paine calda... insa acu la 50 te-ai facut cat o vaca ti-am adus niste lapte...
- Da dragul meu eram eu ca o floare la 20 ani insa nu tu ai rupt prima petala... eram eu la 30 ca o sampanie de dulce... insa tu ma agitai, altzii ma sorbeau... la 40 eram eu fierbinte ca o paine insa tu mancai coaja altzii miezul... iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca insa cand pleci tu de acasa... vin taurii la usha shi intreaba: boul e acasa?...
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem baia cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca de apa cada.
Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana.
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada...
De ce a facut Basescu hernie? Fiindca a incercat sa ridice nivelul de trai.
De ce s-a operat la Viena? Pentru ca Ciomu e inca in libertate .
Un studiu arata ca toti oamenii care duc o viata proasta, un regim sexual nasol, citesc acest mesaj cu mana pe mouse.
(acum degeaba iei mana)
sheherezada spune:
mi-a placut aia cu Basescu!
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
daniela_daneza spune:
Fabula cu regi si cavaleri
Nick era un cavaler al regelui Artur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite.
In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare.
Regele Artur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca, din testele facute de el, a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulberea urticanta.
Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou. Inainte de a se intoarce in camera lui
Nick este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur, dar Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatoare magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui ...
Morala fabulei:
Platiti-va datoriile.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
sheherezada spune:
Client:Am probleme la primirea e-mail-urilor
Suport Tehnic: Ce client de e-mail folositi?
Client:Client de e-mail?
Suport Tehnic: Da ! programul de e-mail
Client:Program ?
Suport Tehnic: Da, program? ce sistem de operare folositi ?
Client:Sistem de operare ?
Suport Tehnic: Da, sistem de operare...vedeti un buton Start in partea din stanga jos pe ecran?
Client:Partea din stanga jos a cui?
Suport Tehnic(agitat): A ECRANULUI
Client:Care ecran?
Suport Tehnic(inebunit): Ecranul, monitorul, lucrul din fata dvs. care
arata ca un TV.
Client:O, dar eu nu am asa ceva.
Suport Tehnic: Ce fel de computer aveti domnule?
Client:Computer? Nu am asa ceva.
Suport Tehnic: Dar CE aveti?
Client(mandru):Un modem.
Suportt Tehnic: Domnule aveti nevoie de un computer pentru a primi si
trimite e-mail-uri. Un modem nu poate face asta singur.
Client:La naiba!!!iar tipul de la firma spunea ca singurul lucru de care am nevoie pentru a intra online este un
modem.Vreau sa imi anulez contul! Eu nu dau doua mii de dolari pe un computer!
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada