pilula de ras...-zilnica
Raspunsuri - Pagina 13
dante01 spune:
mai, ce facurati pe aici?...
ati lasat sa moara topicul asta...rushinica...
hai ca am inviat si eu, sa curga dara voia buna...
Un tip intra intr-un magazin: "As dori si eu niste gulas"
Vanzatorul: "Sunteti ungur?"
Asta se enerveaza: "Si daca ceream strudel ma intrebai daca sunt neamtz, daca ceream mancare chinezeasca ma intrebai daca sunt chinez?!?"
"Aaaa, nu"
"Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pt. ca am comandat gulas?"
"Pt. ca aici e magazin de electronice"
Doi sotzi faceau dragoste. La un moment dat se aude un ciocanit in
usha.
-Repede fugi pe balcon. A venit barbatul meu. El se duce pe balcon shi
dupa
un timp zice:
-Nevasta cred ca suntem stresatzi amandoi.
Doi soti stau in pat. Ea il trezeste:
- Iubitule, nu pot dormi.
- Sa te bat pina lesini?
Un barbat punea niste flori la mormantul mult-iubitei sale mame
decedate,
cand remarca un alt barbat in genunchi la un mormant. Barbatul parea ca
se
roaga cu o intensitate profunda, repetand:
- De ce a trebuit sa mori? De ce a trebuit sa mori? De ce a trebuit sa
mori?
Primul barbat se apropie de el si ii spuse:
- Domnule, nu vreau sa ma amestec in suferinta dumneavoastra privata,
dar
nu am vazut niciodata atata durere. Pe cine jeliti? Un copil? Un
parinte?
Indureratul isi aduna gandurile pentru o clipa, apoi raspunse:
- Primul sot al nevestei mele...
gata, capul la fund, astept provincia!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
dante01 spune:
Suna cineva la usa...
Tipu deschide...
Pe presh o moarte mica, asa de douazeci-treizeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru, toate alea...
Asta ingrozit:
- Vai doamne, vaaaai!!!
Moartea:
- Stai linistit, am venit dupa hamster...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
noemi marian spune:
Dante,m-ai spart.Tocmai vroiam sa postez bancul.Da' nu-i bai ca mai am unul de rezerva.Sper ca n-a fost postat.
Un grup de cercetatori din toate colturile lumii,elita stiintei,hotarasc sa faca un experiment.Drept pt care aleg un roman,un american si un japonez si-i inchid pe fiecare in cite o camera goala cu doua bile de metal.
Dupa o saptamina deschid camerele.Primul luat la intrebari este americanu'.El descopera prin simpla miscare a bilelor, un nou tip de motor care foloseste CO2 drept combustibil.
Japonezul tot prin rostogolirea bilelor prin incapere descopera o noua rearanjare a moleculelor care duce la revolutionarea industriei de electronice.
Romanul abia trezit din somn se freaca la ochi,usor dezorientat,zimbind.Il intreaba astia 'ce faci?',el 'bine'.'Da' unde ti-s bilele?'Pauza.'Hei,unde sint bilele?'.Omul se uita mirat in jur:'Nu stiu.pe una am pierdut-o,cealalta s-a stricat'
Noemi
adrienne12 spune:
La sectia traumatologie vine un medic proctolog caruia i s-a intzepenit mina in fundul unui pacient. Doctorul traumatolog:- Aici e sectia de traumatologie, nu teatru de papusi!Un canibal a prins un american, un neamtz si un rus.I-a mancat pe totzi. Era flamand si n-avea timp de bancuri.In magazinul nostru, vizitatzi raionul "Totul pentru football". Acolo va putetzi cumpara tzigari, bere si televizor...Savantzii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctzie, iar in apa sint microbi...O fata s-a dus la mare...Nici ea nu s-a odihnit , nici pe altzii nu i-a lasat.Semn rau - sa te duci noaptea in padure in portbagajul unei masini.Se spune ca, in desert, nisipul este atat de fierbinte incat potzi sa prajesti oua pe el. Din cauza asta camilele au picioare atat de lungi.In China nu exista notziunea "si-a inselat" (nevasta), exista "si-a confundat"...Va felicitam, tocmai atzi castigat un milion de dolari la loteria noastra! Familia Dv. va primi in fiecare an cite un dolar, timp de un milion de ani.Americanule, tine minte! Folosind cifrele arabe, ii ajutzi pe teroristii arabi!Benzina se scumpeste, pentru ca din cauza scumpirii petrolului cresc cheltuielile de transport al benzinei...- Sa va pun si niste ciupercutze?- Nu, multzumesc, mie-mi place sa le culeg singur!- Cum doritzi! Pot sa vi le risipesc pe podea...Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu doua palarii. Un domn se apropie de el si-l intreaba:- Nu va suparati, de ce aveti doua palarii?Cersetorul raspunde:- Adevarul este ca mi-a mers atat de bine incat m-am hotarat sa-mi deschid o sucursala.
badjoke spune:
Un tanar dintr-un sat trebuia sa se casatoreasca, avand de-acum varsta.
Cauta... cauta...
Se indragosteste, vine si arata parintilor aleasa inimii lui. Tatal lui se uita la ea, il lua de-o parte pe fiul sau si-l intreba:
- De-ai cui este?
- De-ai lui Pavalache, tata!
- Pai, in situatia asta nu poti sa te casatoresti cu ea, fiindca-ti este sora. Asta, e... imi pare rau... stii valurile tineretii, eu si cu mama ei...
Necajit tanarul cauta o alta fata. Gaseste, asa ca o prezinta si pe aceasta. Tatal il ia deoparte:
- Este de-ai lui Stroe, nu? Nu poti sa te casatoresti cu ea ca-ti este sora. Stii?!? Valurile tineretii, fiule. Imi pare rau.
Necajit fiul il intreaba:
- Auzi tata? Pe fata lu' Cristea o stii?
- Da fiule si ea iti este sora!
- Dar pe a lu' Marin o stii?
- Da!
- Si imi este tot sora?
- Da fiule! imi pare rau... valurile tineretii!
Dezamagit fiul se duce la maica-sa si-i spune:
- Auzi mama nu vreau sa fac scandal in casa, dar tata cand era tanar era armasarul satului! Asta s-a culcat cu toate femeile din sat. Acum cand vreau sa ma insor si eu imi spune ca nu pot cu aia ca mi-e sora, cu aia nu ca mi-e sora... Ce sa fac, ca am ajuns la disperare?
- A.... da-l dracu' mama si insoara-te cu care vrei ca nici el nu este tactu'...
dante01 spune:
cred ca multi il stiu, dar e prea bun...
Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie.
2) Sexualitate.
3) Mister.
Doar urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10:
"Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?"
dante01 spune:
La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare.
Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, as dori cu Gica, spuse profesorul!
- Gica nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm)
- Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul. Formeaza acelasi numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, Gica este acasa?
- Domnule v-am mai spus, Gica nu locuieste aici, spuse aceeasi persoana (cu iritare).
Profesorul spune:
- Aceasta a fost starea de iritare. Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse:
- Alo, buna seara, Gica este acasa ?
Persoana, de-a dreptul enervata ii spune:
- Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici ! ! !
Acestea au fost cele trei stari.
Bula, un elev inteligent vine din spate si zice:
- Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare. Ia telefonul, formeaza acslasi numar si spune:
- Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva?...
Sanca spune:
Un cuplu era in vacanta in Pakistan.
La un moment dat, fiind la cumparaturi, au intrat
intr-un mic magazin
de
sandale. Din interior au auzit pe cineva cu accent
pakistanez zicand :
- Strainilor ! Va rog, intrati ! Poftiti in umila mea
pravalie ! Cei
doi
au ascultat indemnul. Pakistanezul le spuse :
- Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur
ca ati fi
interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum
face o mare camila a
desertului. Sotia era fascinata de relatarea
pakistanezului, dar sotul
ei simtea ca nu are nevoie neaparata de ele,
considerandu-se un maestru
al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator :
- Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta ?
Pakistanezul a
replicat :
- De ce nu le incerci si vezi de unul singur ?
Ei bine sotul, ! dupa ce s-a consultat un pic cu sotia
lui, s-a hotarat
in
cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in
picioare,
privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia
lui nu mai vazuse
de
multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din
ochi, sotul l-a
impins
pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa
traga cu nerabdare
de
pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul
zbiera, cat il tinea
gura :
- LE-AI PUS INVERS !! LE-AI PUS INVERS !!
Nadia1976 spune:
Un canibal a prins un american, un neamtz si un rus.
I-a mancat pe totzi. Era flamand si n-avea timp de bancuri.
Adrianna, ce-am mai ras la asta...
Si la asta pus de Sanca, cu sandalele la fel...
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
badjoke spune:
Un fan oltean, un fan dinamovist si unul stelist fiind intr-o tara musulmana sunt prinsi band o sticla de Jack Daniels, sunt arestati si aruncati in inchisoare pana la stabilirea pedepsei. In fine vine ziua judecatii, sunt adusi in fata molahului care le arata bunavointa, condamnandu-i la doar 30 de lovituri de bici dupa care vor fi liberi sa plece. Ba mai mult, spre norocul lor, in ziua respectiva era o mare sarbatoare musulmana, asa ca molahul ii da fiecaruia voie sa ceara ceva inainte de a fi biciuiti.
Primul care urmeaza a fi biciuit este olteanul, care dupa ce se gandeste putin zice:
"Legati-mi o perna in spate". I se leaga perna, dar nu rezista decat la primele 10 lovituri dupa care se rupe, asa ca tot trebuie sa sufere celelalte 20 lovituri inainte de a fi dus pe brate sangerand si plangand. Urmatorul este dinamovistul, care zice:
"Legati-mi 2 perne in spate". Dar nici macar ! cele 2 perne nu pot sa reziste decat la 15 lovituri, trebuind sa le sufere ca si olteanul pe celelalte. Ultimul care trebuia biciuit era fanul stelist, dar inainte de a-si spune dorinta, molahul ii zice:
"Esti fanul celei mai frumoase echipe din tara ta, cu cei mai loiali si pasionali suporteri, asa ca poti avea 2 dorinte!".
Auzind asta stelistul spune:
"Multumesc pentru bunatatea pe care mi-o arati si drept recunostinta, vreau 100 de lovituri de bici in loc de cele 30."
"Nu numai ca esti un om de onoare esti si foarte curajos" ii spune molahul, privindu-l cu respect. "Daca 100 de lovituri sunt ceea ce doresti, atunci 100 de lovituri vor fi. Acum ai dreptul la cea de-a doua dorinta, deci care este?"
"Va rog legati-l pe dinamovist in spatele meu!"