Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Salutare fetelor....
Am sa incerc si eu acest k-k...ca nu se mai poate....Am 2 saptamini de cind am ramas la aceleasi kg...cu toate ca tin acel regim disociat nu s-a miscat nimic...
Draga Mihaela am primit link-ul tau,mersi tare mult..Fata cit iaurt ai putut sa bei in doua zile?Ca am sa incerc sa fac si eu asa

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Nora,imi pare rau locul I in top rusinica deja e ocupat de mine,sorry!Iar tie,distractie placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Adif,bicicleta am,dar nu de camera,goblenuri am facut cindva,dar acum am probleme cu ochii.poate imi dai o alta idee ce pot face in fata tv.-ului,acum beau apa,muuuuuulta apa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Imi pare rau , dar nu am avut timp sa mai trec pe la voi, caci examenele astea ma cam termina.Sper sa nu ma certati prea tare, dar duminica termin cu examenele si o sa am timp mai mult.
Promit sa vin ca revin.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Salut fetelorsi bine ai revenit Nora:la cit suflet ai pus in examenele alea sigur vei avea cistig de cauza.Noi ne-am intors de vreo doua ore de la cabanuta din munti dar abia acum am terminat de despachetat;cu doi copilasi dupa noi am pus bagaje cit o juma de casa.
Am crezut ca daca iesim doua trei zile departe de casa o sa ne odihnim dar n-a fost chiar asa:am mers mai multe familii de prieteni , toti cu copii, de diferite virste si a fost o harmalaie de mai mare dragul. Pe linga asta am batut spitalele din trei localitati, cea micuta (are abia sase luni) a intepat-o ceva insecta si a facut o alergie de mai mare frumusetea:i s-a umflat si rosit foarte foarte tare o minuta si doctorii habar nu aveau ce s-a putut intimpla:ba ne-a intrebat daca n-a cazut pe ea, ba daca nu i-au degerat degetelele sau nu s-a ars, toate prostiile posibile ca pina la urma sa raminem la varianta cu insectele desi era foarte curat la cabanuta si ce naiba de paiangeni or fi traind la temperaturi de astea.Dar era cea mai explicabila chestie pentru ca sotul meu e foarte alergic si el la insecte - era chiar sa moara odata de la o intepatura de albine - si am observat noi pe urma ca un degetel e umflat mai tare si chiar e un mic punctulet acolo. Asa ca ne-am speriat de numa. Dar pina la urma e ok , si-a revenit destul de bine si avem noroc ca e un copil extraordinar de cuminte si ma lasa sa-i pun comprese si medicamente fara nici o problema.
Cu topul rusinica stai linistita Alain ca nu cred sa-ti dau locul , ramin eu acolo si saptamina viitoare la cite minuni am incurgitat la cabanuta.
Merg sa fac baie fetelor si daca mai apuc , revin ca mi-a fost dor de voi

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nora, ai pregatit lista?
Karin, ai trecut prin ceva emotii.

Iar in legatura cu topul rusinica, se pare ca e ceva batalie. Eu va spun ca nu ma intereseaza acel top, asa ca din partea mea nu aveti decat sa va bateti pe un loc .

Va doresc kg in minus pentru maine la raport.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

Mihaela, e interesant cursul!
sa ne spui cat mai multe

Allain, in fata tv eu mai sparg seminte, dar neaparat neprajite si nu in cantitate mare- nu ingrasa, chiar scad LDL-colesterolul, adica cel rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Andrei a luat 25 de puncte
Ma pregatesc sa schimb listutza. Am facut kilo-kick-ul. Sper sa nu am 100 de kg maine

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Fetelor, am deschis volumul 5...scrieti acolo, nu mai am timp sa fac legatura...intrati pe "femeia intim" si-l vedeti...ok?

Eu sunt cam suparata...am aflat ca sansele mele sunt minime... ca nu am sustinere ...politica ! Asa se intimpla lucrurile la ora asta, in tara noastra.

Noapte buna !!!

Nora

Mergi la inceput