Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nora, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Nora bine ai (re)venit ...Iti tin pumnii in continuare!!!
Te intreb si eu ceva, ca poate nu am fost atenta la vremea respectiva:de ce ai dat examenul la Constanta???Adica daca l-ai dat la Constanta postul e tot la Buzau???Offf nici nu stiu cum sa pun intrebarea ...sper ca ai inteles ce am vrut sa intreb

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Nora, bine ai revenit!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simomic

Mihaela zau nu re-ai saturat de iaurt, merita incercat?
SIMOMIC

Simo eu una m-am saturat sa mananc atata iaurt , da' se pare ca face bine , de fapt rau la kg in plus...pana luni nu ma mai cantaresc, sa fie surpriza cat mai mare(in primul rand pentru mine...sper)

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Nora bine ai (re)venit ...Iti tin pumnii in continuare!!!
Te intreb si eu ceva, ca poate nu am fost atenta la vremea respectiva:de ce ai dat examenul la Constanta???Adica daca l-ai dat la Constanta postul e tot la Buzau???Offf nici nu stiu cum sa pun intrebarea ...sper ca ai inteles ce am vrut sa intreb

Site Amalia

Postul e in Buzau. Concursul s-a dat pe regiuni. Au fost sase judete. Inca se desafasora...noi am fost al doilea judet ieri. Azi mai sunt 4 ! Cred ca nici nu se va termina azi !

Nora

Mergi la inceput

Am inteles, multumesc de lamurire

Site Amalia

Mergi la inceput

Simomic, ce poze frumoase ! Esti o mireasa superba , iar sotul tau...jos cu palaria ! Super ! Sa-l iubesti o viata si...inca o zi !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

bine ai revenit, Nora! Doamne ajuta sa te numeri printre cei 20

azi am mancat si eu ca voi, mult iaurt, aproape 1 litru
am mancat si branza dietetica, portocale, mandarine si mere
cantarul m-a facut fericita azi, sper sa fie asa si in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Fetelor am ajuns acasa. Nora ma bucur ca ai revenit printre noi,si-ti tinem pumnii stransi tare. Multumesc pentru complimente,si ptr. Sori a fost o fiindca el nu a vazut rochia decat in aceea zi pe mine. Iar despre el ce sa spun noi am locuit 3 ani impreuna si abia apoi ne-am decis sa facem marele pas, si am auzit eu ca barbatii moldoveni sunt familisti convinsidoar n-am asteptat eu degeaba atatia ani
Sper din tot sufletul sa apuc sa intru putin si dimineata sa va salut.
Noi maine vom pleca de acasa si vom lipsii cateva zile asa ca te rog sa ma scuzi ca nu o sa pot fi prezenta la raport Luni,de aceea raman unde sunt acum. O sa-mi fie dor de voi si de discutiile noastre si sper ca atunci cand o sa ajung acasa o sa aflu doar vesti bune despre voi.

Va promit ca o sa incerc sa nu fac excese, ca o sa fiu cuminte si ca o sa vin si eu cu vesti bune.

Va doresc o noapte calda si va .

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Bina ai revenit Nora!Nu te preocupa prea tare in privinta prajiturelelor care le-ai mincat,ai sa vezi ca stresul examenului le-a consumat,eu slabeam mereu cind aveam examen si mincam aproape exclusiv numai dulciuri ,simteam nevoia de mult dulce,stii tu hipoglicemia de stres. Iti tinem pumnii in continuare, pentru luni sau marti cind se vor afisa rezultatele!Cred ca celelalte fete au fost cumintele,ceea ce nu pot spune si despre mine la fel.Ieri am mincat asa:D -fructe;P -orez cu legume;S -mamaliguta cu brinza si smintina,nu ar fi fost nimic daca m-as fi oprit doar la atit,dar au mai fost intre mese si seminte,halva,ciocolatele,si alte chestii pe care le-am rontait in fata televizorului!Eiii,dar si azi e o noua zi!!!!!Pupici si numai bine!

Mergi la inceput