Vezi!Producatorii stiu ei ce stiu! Daca nu erau asa proaste le ati fi tinut minte?!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
reclame proaste sunt peste tot nu numai in Romania. Asa ca nu trebuie sa fiti triste.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
quote:
Originally posted by fdoina
mie-mi "plac" alea cu parintii care pleaca cu teveul in brate, si au uitat sa-si scoata copiii la incendiu...sau cu nevasta aia care rasufla usurata ca barba-su o inseala, dar nu i-a vandut frigiderucam asa ceva...nu's ce firma de electrocasnice
Subscriu la Pate Sibiu cu hotul, subscriu si Pa Durere...Paduden!. Continui cu Pate Bucegi, cu cutiile alea vorbitoare! Nu-mi plac nici reclamele de la Danone, in special cele cu 14 zile cu Activia si esti ca nou! Mai sunt dar nu-mi vin in cap acum!
Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
Sunt de acord cu toate cele enumerate de voi pana acum ,plus:
Reclama la guma de mestecat cu tipa aia care isi scoate tati cele de prin dinti cu scotch si tot la electrocasnice "doamna" 'ceea de sta in camion si tine masina de spalat in brate,reclama la Logan cu"tati ai trecut de scoala"si ar mai fi dar nu-mi vin acum in minte.
copiii mei iubiti
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
adevarat ca sunt reclame proaste peste tot in lume,dar parca la noi e concurs care e mai proasta.