Caut o bona de incredere

Caut o bona de incredere | Autor: micha08

Link direct la acest mesaj

Buna seara fetelor,

VA rog frumos sa ma ajutati intr-o problema. Caut o bona de incredere care sa stea cu fetita mea de 7 luni. Va rog, daca stiti pe cineva de incredere, sau daca voi ati apelat la o agentie si sunteti multumite de persoana pe care v-a recomandat-o, spuneti-mi si mie.

Cu multe multumiri din partea mea si a micutei Alexandra!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Eu stiu pe cineva de incredere care a mai facut acest lucru si acum este libera.
Care este job description ca sa zic asa...?
Te rog sa imi spui daca te mai intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta72 spune:

Buna aiuras. Si pe mine m-ar interesa o bona, sunt cam presata de timp deoarece de la 1 martie incep serviciul si inca nu am gasit pe cineva care sa-mi placa. Problema mea este ca stau in zona Bucurestii-Noi si nu am gasit decat persoane care stateau departe de mine. Crezi ca doamna pe care o cunosti ar fi interesata? Matei are 11 luni, este foarte cuminte si mancacios. Eu ti-am trimis si un mail dar nu stiu daca am procedat corect pt. ca sunt incepatoare. Iti multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Buna aiuras,

Sigur ca mai sunt interesata. As vrea sa stea cu bebelusa mea cam 9 h pe zi, sambata si duminica libere, sa gateasca pentru bebe si restul putem discuta. In principiu, acestea ar fi. Daca si cunostinta ta mai este interesata astept un semn.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Buna, stiu si eu o doamna interesata. Iti las numarul de telefon, cu rugamintea sa o suni dupa ora 18 (688.29.23 - Dna Maria)
Sper sa-ti fie de folos

Mergi la inceput

Iti multumesc frumos moneuq! O voi suna pe aceasta doamna. Dar, spune-mi, este o persoana de incredere?
Iti multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Buna, da este o doana foarte draguta si de incredere. A avut grija pana acum de doi copii iar parintii au fost foarte multumiti.

Mergi la inceput

Buna dimineata, moneuq!
Am sunat-o aseara pe D-na MAria si mi-a zis ca nu se ocupa de un bebelus asa mic. Daca mai ai sugestii, te rog, sa mi le spui.
Multumesc mult de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3 alina spune:

buna ziua
ma numesc alina si am si eu nevoie urgent de o bona pentru fetita mea de un an si cinci luni.va rog din suflet sa-mi dati o mana de ajutor daca se poate.
va multumim anticipat
alina si andu

Mergi la inceput