Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 2
alexa si mami spune:
cami, eu sunt on line si mai stau putin.
hai pe mess!
da' unde umbla andreea? iar apare pe la 2 noaptea.
alexa & fam
mihaela amalia spune:
Moooooaaaaammmmaaaa, lipseste(motivat, ca am fost la ziua de nastere a lu' socru ) omu' cateva ore si gata un capitol....
Am intrat sa va spun noapte buna si mai dormiti si voi ca tot omu' noaptea, nu mai stai la barfe....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
diadaniela spune:
Mai ,eu ma tot chinui sa ma dezlipesc naibii de aici,da' nu pot.Mai incerc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Krysthyna spune:
Abia m-am inscris si eu si zau ca imi e tare greu sa ma desprind de forumDar cu ocazia asta as vrea sa ma inscriu si eu in clubul mamicilor casnice...
andora spune:
Neata mai!
Krysthyna bun venit!!!!!!!!!!!!
Hai ma asa ma siti voi pe mine dupa 2 noaptea da? Bineeeee ma stiti bine da' asta noapte ratai netu' ca m-a adormit Uca frumusel... si m-a trezit apoi cu un picior in nas de-am zis ca-mi curge sange o ziu, cred ca era 2 si nu stia ce caut in pat in loc de
Aseara fuseram la cumnati si soacra, a fugit Uca mea prin toata casa cateva ore dar tot la 23 a adormit!
Cine intreba de dinti... pai la noi are efect Calgelul maxim 5 minute, nu stiu de ce, noroc ca n-am urlat la toti dintii ci doar din doi in doi, iar nu stiu de ce. Bafta la iesit dintoci si sa fie fara dureri!!!
Voi pe unde umblati? Dormiti nene dormiti daca stati la conferinte noptile.... eu am avut un vis tare naspa, ca prietena mea cea mai buna er ainsarcinata si apoi am fost cu ea la doctor si a avortat in fata mea cica nu era timpul sa aiba bebe, m-am rtezit asa speriata si-ngrozita si n-am mai adormit... ptiu!
Hai ca va pupacesc si vorbim!!!!
Flavia cand vii la Buc? Chiar maine?
LA MULTI ANI SOCRULUI MIHAELEI! Sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca.. relatia cu el
Voi cum va mai distrati maine mai? Ca eu am zi de rude, depinde daca o interneaza pe soacra in spital iar... pup!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Hai neatza si de la mine:)
Azi ne-a dat Sara desteptarea cu noaptea in cap, pe la 7, nu stiu ce o fi fost cu ea. Acum am pus-o iar la nani.
Bun venit Krysthyna, suntem onorate ca noua ne scri primele de pe forum dupa ce te-ai inregistrat. Ne citesti demult?
Hai povesteste-ne despre tine si cum e sa fi casnica:)
Tache te-ai inscris si tu si n-ai mai dat nici un semn de viata, esti ok?
Maine vin la Bucuresti Imi pare rau ca nu apuc sa stau decat cateva ore, ca mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu voi, care ati fi fost doritoare Probabil ca ajungem pe la amiaz, iar dupa-mas mergem la ziua unui prieten... apoi cand nu mai avem chef de stat ne imbarcam si venim acasa.
La multi ani Andreea pt maine (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68936" target="_blank">aici), iti zic de acum ca sa fiu sigura ca nu scap, cum n-oi fi maine prin zona...
Dormiti fetelor, ca aseara v-ati facut de cap, ai?
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Hai mai Flavia ca rosesc, saru'mana mult de tot pentru urari, hihi si distractie super maine la Buc!!!!!!!!!!!! Esti o scumpa si va doresc si voua si celorlalte fete de pe acum SUPER DISTRACTIE SI SUPER CHEF SI SUPER DRAGOSTEALA MAINE!!!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Krysthyna,bine ai venit!
Flavia,poate ne intalnim toate,la vara ,cand vine si Cami.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana