Costum mire de inchiriat

Costum mire de inchiriat | Autor: syyylviuta

Link direct la acest mesaj

Buna

Aveti idee de unde as putea sa inchiriez un costum de mire? Ne gandeam si la alternativa asta, si pe net nu am gasit mare lucru. Ma intrebam daca exista magazine de asa ceva.
Eventual si pentru inchiriat rochia de mireasa. Noi ne gandim la toate posibilitatile.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

rochii de mireasa inchiriaza cei de la salon gabriel, dar nu e deloc iefitin. anul trecut costau 8 mil +1.5 garantie. (bine, sunt rochii de 1000 euro). de costume de mire n-am auzit. parerea mea e ca mai bine cumparati ceva , caci la inchiriat se dau doar cele f scumpe >1000 euro, de obicei. dar cine stie, poate sunt si exceptii. spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Incearca la Salonul Gabriela, de pe Ion Campineanu; eu insa, te sfatuiesc ( si din cauza pretului si din cauza riscului de a fi agatat/patat, etc, care duce automat la bani in plus )ca macar costumul de mire sa il cumparati. Cu pana in 3 mil gasesti costume frumoase. Daca tot va ganditi la toate variantele...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.Inca nu ne-am hotarat,dar la preturile astea, mai bine cumparam!Am gasit la Agnes Toma o rochie superba, e 18 milioane, mai bine o iau pe asta,decat sa dau 10 milioane si sa nu o am ca amintire!
Dar ne mai interesam,timp mai e destul.
Multumesc inca o data!

Mergi la inceput