Ati cumparat chestii de pe Ebay???
Raspunsuri - Pagina 3
Alina spune:
quote:
Originally posted by maraki
Eu am comandat pe E-bay.de un set de patut,l-a, platit 48 € si nu am primit nimic !!! Vanzarea o facea un magazin si aveau multe produse pt. bebei,toate noi! Dupa ce am castigat licitatia, m-au cautat imediat prin e-mail sa fie siguri ca fac plata,am platit si dusi au fost....nu au trimis nici email si nici setul de patutLe-am trimis mailuri peste mailuri si degeaba
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Maraki,
Pai cred ca poti sa reclami undeva,in cazul asta.Nu ma pricep unde dar tre'sa existe vreo posibilitate macar sa-ti recuperezi banii.
Eu am cumparat un aspirator Philips de pe net,de la un magazin virtual care vindea si pe ebay.In timpul garantiei mi s-a stricat peria,a sunat sotul meu la ei(cred ca a durat vreo 5-6 saptamini pina a gasit pe cineva acolo,la mail nu au raspuns) si i-au zis sa sune la Philips ca ei nu mai rezolva garantiile
.La Philips ne-au zis ca nu-i treaba lor,firma de la care am cumparat se ocupa de asta,etc.Pina la urma l-a convins sotul sa ne ajute cu reparatul periei,e un tip mai special si nu se gasea in magazin separat.In 2 saptamini am primit acasa o perie noua.Alina
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by maraki
Eu am comandat pe E-bay.de un set de patut,l-a, platit 48 € si nu am primit nimic !!! Vanzarea o facea un magazin si aveau multe produse pt. bebei,toate noi! Dupa ce am castigat licitatia, m-au cautat imediat prin e-mail sa fie siguri ca fac plata,am platit si dusi au fost....nu au trimis nici email si nici setul de patutLe-am trimis mailuri peste mailuri si degeaba
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Le poti face "negative Bewertung" pe Ebay - aviz viitorilor cumparatori- deci antireclama ca sunt neseriosi in cazul in care vor mai vinde vreodata ceva.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002
Siminaf spune:
Monica, trebuie sa scrii pe site ce si cum despre ei! Asa se face, tocmai ca sa se stie ce si cum. Fii sigura ca in curind nici nu vor mai avea acces pe e-bay.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Veve spune:
Ioana,eu am cumparat de pe e-bay de vreo...40 de ori in 3 ani
.Chestii noi,de la cabluri de telefon pana la incaltaminte,bijuterii sau jucarii.N-am luat nici o teapa;uneori au mai intarziat produsele,insa la intarzieri mai mari de 2 saptamani odata mi-a suplimentat o bratara de argint pt vevika cu un lant cu acelasi model si la alta chestie mi-a trimis produsul dar mi-a dat si banii inapoi.
Am si vandut o chestie de tractat masina de care nu mai aveam nevoie si-am obtinut acelasi pret cu care-am cumparat-o de la dealer.![]()
Ca sa licitezi,ai doua optiuni:ori stai geana pe licitatie si licitezi treptat in functie de ce liciteaza ceilalti(sunt produse la care nu liciteaza nimeni;eu de obicei,daca am timp sa urmaresc licitatia nu licitez decat in ultimele 5 minute,ca sa nu cresc pretul aiurea),ori introduci pretul maxim pe care vrei sa-l platesti si e-bay liciteaza automat pentru tine,in functie de celelalte licitatii.Plata in mod normal se face prin paypal,cu un cont bancar si card,insa unii accepta si cecuri personale sau alte forme de plata.Important e sa te-ntelegi cu vanzatorul inainte de a licita,ca sa nu apara probleme.
Daca mai doresti detalii,iti stau la dispozitie.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
inaioana spune:
Veve, mersi frumos!
Abia acum am vazut raspunsul tau.
Cand ma apuc de tranzactii o sa iti cer sfatul daca nu ma descurc!
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
felixa spune:
innafara de ce-a spus veve (cu care concurez sigur la shopping pe ebay;), as mai adauga doua lucuri: cand cautati un produs, anume sau chiar mai vag incercati sa dati mai intai un research mai larg ( de ex. vreti o cam digitala JVC CDX - cautati reff. specifice gen "JVC CDX" in tot audio video, nu numai in digitale; vreti un costumas de printesa, zana etc cautati o referinta apropiata in mai multe categorii, veti fi surprinse de cate articole sunt plasate aiurea din greseala... in fr. cateodata unele cu erori sau dif. in denumirea produsului de ex. mac laren = maclaren =mclaren )si adaugati dinnainte in "affaires a suivre" tot ce v-ar surade astfel incat sa puteti urmari toate licitatiile in ordinea termenului de inchidere. Nu va repeziti sa supralicitati de la inceputul partidei, ca si veve sau si mai si ;) eu le urmaresc din vreme, dar la cele care ma intereseaza cu adevarat imi notez data si ora termenului si licitez cu max-ul meu DOAR in ultimul minutel daca imi permit mai mult decat val. antefinala a licitatiei, bineinteles. Pt. fetele din ro insa, indiferent pe ce ebay va duceti fctie de...afinitati cititi cu atentie tot anuntul, cautand in principal specificari aleatorii la conditii de livrare si plata: pentru livrare, chiar daca la prima vedere e specificat "worldwide" mai bine anticipati intreband direct vanzatorul daca e intr-adevar dispus sa trimita si-n in ro avand in vedere conditiile "anevoioase" si in fctie de volum/greutate ce forma de livrare si tariful postei locale pt.ro, iar cu plata in mod normal trebuie sa platesti innainte (nu stiu cum a fost cu parfumurile la cait, chiar sunt curioasa)si cum pentru sume maricele viramentele internationale costa si-alea e de preferat un paypall(in gen cu adaos de 1-2%, dar asigurati-va mai intai ca functioneaza prin cardul vostru, caci nu toate sunt acceptate de acest sistem...
Si nu in ultimul rand, in caz de incident neplacut sau inselaciune, daca ati incercat deja cateva relansuri directe cu vanzatorul prin mail pe cale amiabila, nu numai ca aveti dreptul sa lasati o evaluatie negativa, dar puteti reclama incidentul direct la ebay care v-a atentiona la randul lui vanzatorul, la cateva avertismente repetate contul acestuia poate fii inchis definitiv... ideal este insa sa va si castigati concret cauza, deci incercati mai inati un avertisment direct vanzatorului... si-apoi recl. la ebay cu evaluare neg. (o data lasata aceasta evaluare, daca probl. se rezolva intre timp numai voi o mai puteti retrage sau modifica)
PS/ pt. fetele care-ar fii interesate de ebay.fr pt. articole rel. usoare si putin voluminoase, daca va pot ajuta cu ceva... poate chiar transport cu plata in bucuresti -vin de paste in aprilie (numai daca sunteti sigure de ceea ce vreti, sa nu ma lansez in cine stie ce cump. pe cont propriu;)am chiar de vanzare un intreg arsenal pt. bebici, mai greu cu transportul pt. chestiile voluminoase gen patut, carut, tranzat,balansoir etc
Roxana, mamica de doi motani... de 1 si 4ani déja tare nazdravani!