Ati cumparat chestii de pe Ebay???
Raspunsuri - Pagina 2
cait spune:
Si eu am cumparat de pe ebay.fr numai parfumuri care pana acum toate au fost originale si le-am platit intodeauna dupa ce le-am primit.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
konsuella spune:
Si eu am cumparat de pe ebay.de un mobil ,si totul a fost ok.Aici intai tb sa platesti apoi ei iti trimit produsul.
helbi spune:
Alina, la H & M baga si Matschhose "grosi", de iarna. Am luat eu pt Bianca acum vreo 3 ani si i-a purtat f bine pina in iarna asta, cind i-au ramas scurti (dar nu sunt rupti, sau sa aibe alte defecte).....asa ca probabil ca vor ajunge pe e-bay. Eu de la Tschibo i-am luat Regenjacke si sunt multumita de ea.
Ce te intereseaza in legatura cu vinzarea?
Konsuellla, spune-mi te rog, mobilul pe care l-ai luat putea fi folosit in orice retea si fara contract? Ca si eu am nevoie urgent de un mobil, dar nu vreau unul codat (ca sa-l pot folosi si in RO) si de contract, nici nu se pune pb. Eu am cartela reincarcabila si tot asa vreau mai departe.
Lauraa spune:
CristinaT,despre ce articol e vorba? Oricum daca ebay o sa vina in RO nu o sa vina cu produsele lor ci doar cu software si know-how. Produsele o sa fie cele pe care cetatenii le vor scoate la licitatie. Fiecare tara are ebayiul ei unde vand si cumpara poporenii ei,cu exceptii. Deci daca o sa apara din nou ebay.ro o sa fie produse de la romani acolo... E ca un bazar. Oricum,nu cred sa apara in curand,la incercarea respectiva au fost numai inselaciuni,ori oamenii nu plateau,ori plateau dar nu li se trimitea marfa,oir li se trimitea dar era defecta sau contrafacuta,chestii de-astea..stii tu... In orice caz daca cumparati de pe Ebay.com sau .de si platiti in avans o sa vi se trimita in tara dar nu strica sa intrebati inainte!!!
Mama de
Lara Celine
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
CristinaT,despre ce articol e vorba? Oricum daca ebay o sa vina in RO nu o sa vina cu produsele lor ci doar cu software si know-how. Produsele o sa fie cele pe care cetatenii le vor scoate la licitatie. Fiecare tara are ebayiul ei unde vand si cumpara poporenii ei,cu exceptii. Deci daca o sa apara din nou ebay.ro o sa fie produse de la romani acolo... E ca un bazar. Oricum,nu cred sa apara in curand,la incercarea respectiva au fost numai inselaciuni,ori oamenii nu plateau,ori plateau dar nu li se trimitea marfa,oir li se trimitea dar era defecta sau contrafacuta,chestii de-astea..stii tu... In orice caz daca cumparati de pe Ebay.com sau .de si platiti in avans o sa vi se trimita in tara dar nu strica sa intrebati inainte!!!
Mama deLara Celine
in cazul asta nu-mi place!!!! vreau sa cumpar costum de zana de care am avut nevoie anul trecut la 1.000.000 lei nu sa dau 2.000.000 si sa fie urat...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
helbi spune:
Cristina, e adevarat ca sunt multe lucruri la mina a doua, dar sunt si f. multe NOI!!!!
CristinaT spune:
helbi, scuza-ma dupa atatia ani de scoala si tot nu stiu cum sa spun... in lkeg cu ce-am spus mai sus a fost un exemplu am gasit pe un site foarte cunoscut o rochita de Alba ca zapada care costa aproape 1 mil si eu am gasit de comandat aici la noi ceva la ac pret care nu avea nici cea mai mica asemanare cu cea originala, si am mai gasit una la 2 mil, dar si acolo ma cam chinuiam pana sa ghicesc ce reprezinta.
Nu ma deranjeaza lucrurile la mana a doua. Serbarea asta care va urma nu stiu ce-o sa fac.
helbi spune:
Cistina, uite ca aici intru si iti mai usrez odata sa-ti traiasca mindretea de fata!
Daca crezi ca te pot ajuta cu vreo info, de pe ebay.de, te raog sa-mi spui.
CristinaT spune:
Helbi, multumesc
si voi sa va bucurati de printesa Bianca
maraki spune:
Eu am comandat pe E-bay.de un set de patut,l-a, platit 48 € si nu am primit nimic !!! Vanzarea o facea un magazin si aveau multe produse pt. bebei,toate noi! Dupa ce am castigat licitatia, m-au cautat imediat prin e-mail sa fie siguri ca fac plata,am platit si dusi au fost....nu au trimis nici email si nici setul de patut
Le-am trimis mailuri peste mailuri si degeaba![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )