Bebelusi de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna ziua dragutzelor,
Acum ca mi-a mai venit sufletul la loc,si am depasit evenimentul cu pricina stau "oleaca" sa va povestesc si voua:
In primul rind,experienta cu operatia a fost de-a dreptul traumatizanta pentru amindoi:interventia a fost neasteptat de grea,a durat 2 ore in loc de 15,20 min,si a fost dubla: au constatat ca inafara de hernie Stefan a avut si un testicul coborit gresit,in loc sa fie in scrot era tot in sacul herneal,cind ieseau intestinele afara ii coborau pina in scrot,fapt pentru care l-au taiat si sus ,pe burtica,si jos la scrot.Asta n-ar fi fost atit de grav,dar mi l-au adus vinat de frig,pentru ca in ziua respectiva nu le-a functionat caldura in sala de operatie(au avut sparta o conducta pe traseul respectiv) ,si uite asa copilul meu a stat 2 ore dezbracat complet intr-un frig cumplit,asta mi-a zis anestezista care sustinea ca a inghetat de frig imbracata si incalatata cu cisme.....s-au chinuit 1 ora sa mi-l incalzeasca cu sticle cu apa oparita,timp in care in saloane erau peste 30 grade C.Abia si-a revenit copilul meu caruia ii clantaneau gingiile si plingea [prin somn de frig,iar eu disperam si-mi venea sa omor pe cineva.Dupa asta a dormit vreo 4 ore iar cind s-a trezit au inceput inerentele dureri post-operatorii care au tinut toata noaptea.
Pina a doua zi a fost OK,a mincat a baut si a mai plins din cind in cind,apoi,cam de-a doua zi,a inceput sa vomite tot,sa faca febra si sa raceasca(sa-i curga nasul,sa tuseasca,etc)
Desi ar fi trebuit sa ma externez a doua zi,am stat in spital 4 zile,iar copilul era din ce in ce mai rau cu raceala,asa ca am cerut sa merg acasa ca sa nu mai contacteze si altceva.Acasa a inceput sa-si ravina sub tratament antibiotic si antipiretic(antifebril), a incaput sa si manince cit de cit,dar partea proasta a fost ca s-a molipsit si Tudor de raceala ,asa ca a inceput si el cu febra,diaree si nas curgator.
Cam asta a fost povestea de la Bucuresti.Acum suntem acasa,copii s-au insanatosit,i-am scos si firele de la ambele opratii si totul a revenit la normal.Speram sa putem incepe cu vaccinarile,pe care le-am tot aminat,deoarece tot au fost bolnaviori,cind unul,cind altul,iar dr-ita noastra a zis ca la gemeni musai sa fie vaccinati odata.Tebuie sa incepem cu vaccinul de la 2 LUNI, si avem multe de recuperat,dar sunt optimista,o sa recuperam noi"step by step".
VA MULTUMESC DIN INIMA CELOR CE AU FOST ALATURI DE NOI SI CARE S-AU INTERESAT DESPRE CE SI CUM.Mi-a spus Laura ca ati tot intrebat,dar din nefericire nu am avut timp sa recuperez cu cititul,iar voi sunteti tare harnicute la scris.VA PUP PE TOATE CU DRAG .A FOST TARE DRAGUTZ DIN PARTEA VOASTRA CA V-ATI GINDIT LA NOI.Multumesc mult si Laurei ca v-a tinut la curent.
Bella ,mamica de Stefanel si Tudorel(20 iunie2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ingrid a mancat 140g de fasole verde, azi i-am dat prima data..mama si ce fel arata.A si supt dupa...mai sa fie.

Cum e treaba cu nectarinele?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Monai- nu te ingrijora prea tare, si am patit de cateva ori pana acum asa, ba chiar a vomitat imediat cum a treminat de papat (inclusiv aseara) Am inteles ca e motiv de ingrijorare numai dca vomita de 3 ori la rand (la 3 mese consecutive) Imi pare rau ca esti obosita, dar daca acum doarme de ce nu incerci si tu sa dormi putin? Poate te mai odihnesti si tu! Pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Ella, multumesc pentru consolare! Stiu cum e cu "mama si tata"...asa de bine te inteleg...Eu din fericire o am pe soacra-mea!

MonaI, am senzatia ca ai nostri copii au fost "livrati" cu tot cu personalitatea formata! Ca si al meu are zile cind maninca te miri ce, insa daca vad ca e energic nu ma lamentez, insa are zile cind maninca tare bine si e apatic rau. Asa ca depinde de zi...

Monica, sa va fie de bine iesirea!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Avem 2 dintisori.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Buna fetele,

in sfarsit sta Aidan ii premergator!!!Si acum e acolo si se joaca.

Ce faceti de Sf.Valentin? Noi nimic....dar mi-a cumparat sotul o stea din constelatia Orion pe care a numit-o dupa numele meu.Si mi-a mai luat un lantisor cu o inimioara inscriptionata cu numele meu si locul unde se gaseste steaua mea pe cer.

Eu i-am luat un ceas Timberland ca avea maaaare nevoie.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Adriana, super cadou ti-a facut sotul! Foarte romantic! Vroiam sa te intreb mai demult, tu cum vorbesti cu Aidan? In engleza sau in romana?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Bella, cele mai minunate ganduri de sanatate!! m-am cutremurat putin citind...sa fiti sanatosi !

Acusor, numai bine in continuare!fericire!

Ankak, asa e cand adormi unul... poti sa... dar cand trebuie sa adormi doi... nu mai poti ...bravo!! eu inca visez la acele vremuri

Anis, piersica da, i-am dat! nectarine nu...

mitub, as vrea sa-ti pot da un raspuns ... dar a mea se fatzaie la tzitzi... mor..

bravo Aidan! o lasi pe mami sa respire ...super cadou...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Simona, tin sa precizez ca Matei daca nu se tine de canita cu mincare nu poate minca Asa ca eu m-am obisnuit! Incerc doar sa nu-i las cana prea aproape ca sa nu bage minuta chiar toata pina la cot!

Vali, ma bucur ca sinteti mai bine...sper ca pina la pag.8 sa citesc despre voi ca ati venit acasa!

Diana, felicitari pentru reusita bebelusei Iulia!

Ada, am vazut pozele ! Superba motata mica! Nu te-am vazut pe tine ca te ascunzi...de ce? Cred ca luam lenjerie cam din aceleasi locuri....

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Laura, ii vorbesc cel mai mult in romaneste.In rest are destula engleza cu sotul si televizorul :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
eu i-am dat nectarina ieri. mie mi s-a parut fara gust. eu i-am dat cu branzica si a mancat ceva-ceva dar in nici un caz n-a fost incantata.
chiar sunt curioasa cum o sa evolueze ingrid cu mancarea.

eu am inceput tot cu legume (ii dadeam amestecate) dar a fost f incantata (tinea gura deschisa tot timpul). manca si cate 150gr. apoi dupa ce i-am bagat carnita s-a dus placerea. mananca cu greu 120gr si cu mare cantec. tine gura inchisa si da cu limba afara.

cu fructele de la inceput nu i-au placut. se stramba cum zici tu mai ales la mar. eu am incercat si mere rosii si galbene. mai ramane sa incerc din alea verzi ca eu de-alea mancam in timpul sarcinii. chiar am cumparat azi. dintre fructe parca para i-a placut cel mai mult. am facut combinatii de ele (mar, para, banana, piersica). i-am dat si din borcanase caise si afine cu mere...degeaba. parca morcov cu mar i-a placut mai mult. i-ar de cand i-am bagat si branzica in fructe parca e si mai rau. daca mananca 50gr ma bucur. chiar la un moment dat i-am dat mar cu biscuiti si cu o lingurita sirop de zahar. desi am jurat ca nu-i dau zahar si gluten am zis sa incerc poate asa ii place. dar de unde...

a mea are acuma program de masa cam asa:
6:00 - 200ml lapte + 1 lg cereale orez (cu gust de vanilie)
10:00 - 50gr piure fructe + 15gr branzica calcica
13:00 - 100gr piure legume + 15gr carne pui + 70ml lapte
17:30 - 100gr cereale cu lapte (i le fac mai subtiri si le bea direct din canita); azi vreau sa incerc iaurt
21:00 - 200ml lapte + 1 lg cereale orez

mamica de Maria, 6 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput