Crese in Cluj Napoca

Crese in Cluj Napoca | Autor: alibeta

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
Stie careva sa-mi spuna daca si unde exista in Cluj crese si m-ar interesa daca stiti si vreo agentie care sa poata sa-mi ofere serviciile unei bone?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Draga Alina, a fost un subiect despre crese bune in Cluj, dar deja e pe paginile din spate... nici eu nu l-am mai gasit

Eu stiu ca este una pe Pavlov, unde merg fetitele unor prieteni, mai este in Manastur, si lista e destul de lunga, dar depinde si unde te intereseaza... dar mai vorbim, ca ma mai interesez.

Iar in legatura cu o agentie de plasare a bonelor, era in Cluj una in Marasti, acum cativa ani, dar nu mai stiu nimic de ea.

Te pup, si tinem subiectul pe prima pagina... macar atat. Poate se mai indura cineva sa ne raspunda.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Multumesc
Sa stii ca ma gandeam si eu ieri ca acest subiect ar trebui sa fie pe "prima pagina" pentru ca eu cred ca exista multe mamici si in alte orase care habar nu au de existenta creselor sau a agentiilor de plasare a bonelor.Sau numai pe mine m-a apucat panica swi nu stiu unde sa intreb si ce sa caut?Ma intereseaza in principal in zona Marasti si chiar aproape de blocul meu ar fi Tandarica,care primesc copii de la 2 ani,dar pe mine m-ar interesa si de pe la 1 an care il ia.
Oricum mai vorbim.
Te pup si eu, Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Si pe mine ma intereseaza mult subiectul, sunt mama unui baietel de 1an si 6 luni si din iulie trebuie sa-l dau la cresa.Tandarica este una dintre cele mai bune din cate stiu eu,pe Alex vreau sa-l dau la o cresa din Manastur,cred ca pe Gr. Alex., am auzit ca-i buna, daca stie cineva de ea o rog mult sa-mi raspunda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Draga Daniela,baietelul meu e la gradi pe Gr.Alexandrescu.Eu nu stiu de cresa pe aceasta strada dar ia cartea de telefon si uitat-te la crese ca acolo le gasesti pe toate.....dar crede-ma pana la 3 ani e bine sa tii copilul acasa.Stiu ca pe Horea este si o agentie pentru recrutare a bonelor....asa ca daca te mai pot ajuta da-mi de veste,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Multumim pentru raspunsuri fetelor.Ar fi bine Monica daca am putea si am avea cu cine sa tinem copii acasa pana la 3 ani.Apropo,stii cam pe unde este agentia aceea de pe Horea si eventual cum se numeste/
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Sunt foarte stresata ca nu stiu ce sa fac cu copilul din iulie cand trebuie sa merg la serviciu.As vrea sa-l dau la cresa dar mi-e frica sa nu se imbolnaveasca si nu stiu ce conditii sunt.Cresa nr.3 este aproape de noi si l-as da acolo , dar am auzit ca se racesc foarte des si el inca nici nu spune cand vrea la olita.In bone nu prea am incredere si mama nu e in Cluj si nu as putea sa-l duc departe de mine.

arghirmonica am citit ca tu ai copilul la gradi pe Gr.Alex.,care sunt conditiile si mancarea ,nu au si cresa?ca eu asa stiu ca au si cresa , tu ce ma sfatuiesti sa fac?sa-l dau sau nu la cresa?
Va pupa mami de Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

si noi am tot cautat cresa dar ceva particular ca de cele de stat mi-e cam groaza...nu stiu de ce...
am gasit o gradinita in grigorescu ca ii mai aproape de noi si din 15 martie urmeaza sa mearga si dragos acolo ....are atunci aprox un 1 si 8 luni...
daca se acomodeaza ei il primesc( la inceput de proba program scurt si apoi pana la 5 daca ii ok totul)...Doamne ajuta sa fie ca buni nu mai poate sa stea cu noi si parerea mea ii ca ii mai bine la o gradinita-cresa cu copii de varsta lui decat cu vreo bona batrana in casa...
exista riscul de a raci mai des dar asta este...am facut si vaccin antihaemophilus si de acum ce-a fi a fi
au medic si mi-au zis ca nu primesc copii bolnavi in gradinita...si ..
daca ii sa raceasca raceste si acasa...si trebuie sa facem si pasul asta

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Servus fetelor!!
Trebuie sa tinem sb. pe prima pagina, deoarece e prea amplu si imp. pt. noi, ca sa dispara... asa,...pe celelalte...

Azi mi-a spus cineva de urm. site: http://www.parinticlujeni.ro/, unde am gasit informatii imp. referitoare la crese, gradi, etc. (adrese, nr. de tel.)... intrati si ziceti-mi daca vi s-a parut interesant

Alibeta, referitor la mailul tau, e adevarat, dar nu am mai facut-o pana acum... decat regimurile de spital... daca vrei , mai vb despre asta... hai pe PM... ce zici???

Si eu i-am facut vaccinul antihemophilus, si de aici inainte, doar cu mila Domnului mergem inainte (la cresa ma refer)... sper sa fie bine...
Va pup si mai vb.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

buna dimineata, mamici de bebei frumosi !!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput