Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La controlul de 6 saptamani m-a durut cam tare. Plus ca dr. m-a avertizat: "sa nu intri in panica, dar ai sa sangerezi un pic; trebuia sa folosesc un departator mai mic, dar nu m-am gandit". Am sangerat, nu foarte mult, iar 2 zile nu am putut sta in fund. S-ar putea de acolo sa mi se traga... M-a nenorocit dr. asta (e adepta cezarienelor). Si sa merg din nou la ea la control... Nici nu ma gandesc. Poate nu s-a desprins nimic pe acolo...

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bravo george pt. super inel

ma bucur ca apreciati "bunastarea" poetului...e mostenire genetica. mama zice ca si eu pana la 2 ani aratam precum copiii din somalia, cu burta foarte umflata si picioare subtiri.

poetul nu mai vrea sa doarma ziua deloc. trebuie sa ma scalambai la el intre mese, ca sa nu planga. vrea joaca toata ziua!! abia pe seara il loveste oboseala. scoate untul din mine...

felicia, bine ca ai gasit medicul bun si s-a rezolvat...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cristina eu m-as baga dar...stau destul de departe de tine!! In legatura cu petrecerea..sa nu fiu rea...dar a fost superb! M-am distrat si am dansat 4 ore pt toate mamicile care isi doresc si nu pot merge la petreceri! Va pup si in weekwnd-ul viitor ma voi distra din nou !

Ma bag si eu la dureri de spate, mijloc, oase in general. Si mie mi se intampla sa ma doara oasele cand ma scol dimineata de zici ca m-a tinut Doru numai in suturi toata noaptea. Eu am crezut ca e de la patul meu dar...acelasi pat il am de 7 ani.

Dienuta dar ce masinuta voiai sa-ti iei? Adica ce marca? Daca te-ai hotarat la Logan bravo tie! Sa o stapanesti sanatoasa cand o vei lua!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Anda, maiiiii, pai pe mine tocma asta nu ma ducea capu’: sa-i astup cealalta nara lu’ bb. Bine ca m-a luminat. Stiam eu ca-i ceva putred.
Ilenutza, mercic de sfat... da’ i-am bagat ser fiziologic, ca m-am prins pana si eu ca altfel nu ies... la tehnica am eu probleme.
Ioana, si eu i-am facut infranrix. Si mi l-a trecut in carnet la mai multe rubrici, inclusiv la alte vaccinuri. Nu cred ca-i nici o problema, din moment ce l-ai facut. Ca doar e contra anumitor boli, nu conteaza denumirea comerciala.
Bulbuluci , eu ii dau pitikului humana 1 ha, dar max. 120 la o masa exclusiv de lapte praf. Deja nu ii ajunge, ca hapaie tot, si o sa-i dau si 150 de poimaine, cand face 3 luni. Da’ bebele tau parca-i mai mic. Da’ de ce-i dai HA?
Lavi, pai... nici mie nu mi se pare chiar ok. mai astept cateva zile si dup-aia ma alarmez. Poate i-a facut bine aerul de munte, ca a mancat ca spartu’ zilele astea. – da, i-a facut, ca noi am facut si baita intre timp, si avem +160g. Deci 160g/saptamana, excelent dupa parerea mea. Cine stie ce-o fi avut...
Felicia, multi pupicei. Sa va faceti bine rpd.
Leea, stai, ca nu-i chiar asa grav. Intr-adevar sunt multime de virusi bantuitori prin multimi, da’ o data si-odata tot trebuie sa ia si el contact cu lumea. Si in doze mici merge. Ma rog, nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ca mine, da’ io mi-am luat copilul cam peste tot pe unde-am mers.
Sa va zic si cum a fost la munte: superrrrrrrrrrrrrrr. A nins tot timpul. Incerc sa pun o poza pe mailu comun. Am iesit afara, am mers pe-acolo, bb s-a comportat ok, numai ca noaptea s-a trezit de 2 ori pt. papa, l-am luat cu carutul in restaurant, n-a comentat.
Imi place la cheia ca nu e multa lume, si vin, in general, oameni cu copii mici.
De urcat n-am urcat la muntele rosu,. Pentru ca pe jos cu carutu’ era cam complicat si cam multe ore de stat afara pt. bb si de urcat cu masina pe zapada aia – nici o sansa. Ca n-am 4x4. n-am nici macar cauciucuri de iarna. N-aveam nici lanturile la noi, ca nu ne-am imaginat ca o sa ninga....
Despre gurita acoperita sau nu – discutia asta se incadreaza perfect la: cresterea copiilor nu e o stiinta exacta. E mai mult la noroc. Si depinde si de “materialul clientului”. Ca aceesi chestie poa sa-i bage pe unii in boala si pe altii sa-i scape de ea. Daca al meu nu raceste in urmatoarele 2 – 3 zile, la ce frig a bagat el pe nas zilele astea, inseamna ca e varianta “fara fular”.
Cat despre laptele praf – sfatul meu e sa nu exagerati cu cantitatile, bucurandu-va ca bb creste repede. Eu cu cele 90 de kile (actuale) ale mele sunt un exemplu viu a ceea ce face laptele praf din om daca e prea mult. Chestia cu obezitatea la adulti in cazul copiilor hraniti cu lapte praf nu e o chestie scrisa asa, sa fie. E adevarata. Mie mi-a dat maica-mea din greseala (a doctorului) biberoane cu cantitate dubla de lapte fata de cat era normal. Si acum ma chinui sa arat a om. (bine, nu e vina numai a laptelui praf, au mai fost si alti factori, dar laptele praf e printre ei).
Gata, ca m-am lungit ca o placinta
Bau-bau si andrei-ardei (14.11.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am pus poze de la cheia.
... iar am venit, iar nu mai e nimeni...
offffff, ma duc si eu sa fac nani-nani, ca acu' se trezeste bimbobello ca vrea laptic.
noapte linistita, fetelor!
c si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

daca tot vine vorba de ce ne mai doare, cum stati cu caderea parului??? la mine a inceput distractia, cu umplut peria la fiecare tesalare, si trb sa ajung sa-l mai scurtez...

vezi, corap, ca-s si altii fara somn?? am spalat copiii, mi-am facut si eu baie, si o tura mica pe-aici...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

CRISTINA, delicat subiect - caderea parului. Mie imi cadea binisor inainte de sarcina, s-a mai oprit in timpul sarcinii (eu banui ca de la Materna) iar acum am luat-o de la capat: cade binisor.

Pe mine nu ma doare spatele, insa ma dor genunchii. Cum ii indoi putin, imi amintesc de ei. Nu e una, e alta....

DORDIA, sa-ti fie de bine petrecerea, se pare ca te-ai distrat pt. toate mamicile de pe forum.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Apropo de dureri...si eu am ramas cu dureri super nasoale de spate, si incerc sa le remediez prin mersul la sala. Stiu sigur ca ar trebui sa fac o radiografie-ecografie ceva ca s-ar putea sa nu fie indicat exercitiul fizic. Stiu ca ma simt mai binisor dupa sala.
Alte afectiuni...avem probleme cu dantura, incep sa cada plomdele sa se carieze dinti de la o zi la alta. Deocamdata nu cade podoaba capilara, nu cadea nici inainte nici in timpul sarcinii. Sper ca asa sa ramana.

Sincer mi-e si frica sa ma ducla medic sa vad ce am cu spatele. O prietena tot asa avea si la control i s-a spus: reumatism generalizat, inceput de hernie de disc, inceput de osteoporoza si are 27 de ani(tot dupa primul copil).

Acum copilitza mea mananca de rupe, a inceput sa manance seara 180-200

mai vb, mi-a dat sotul de lucru azi
Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Corap, i-am dat initial Humana 1 dar dct considera ca bubitele de pe fata ar fi alergie de la lapte, de'aia mi la skimbat cu Humana ha 1!
La masa exclusiva de lapte praf nu-mi papa niciodata mai putin de 90ml(are 7 sapt), aseara m-a speriat ca dupa 140ml tot mai vroia dar mi-a fost frica sa-i mai dau caci cu o zi inainte tot asa haplea fusese si dupa 160ml mi-a vomitat aproape tot.

Fee, cine produce acele Pilule Cerazette?

NegaraCristina, da-mi si mie file-ul ala Excel!

Despre caderea parului...La inceputul sarcinii parul meu umplea aspiratorul, era prin toata casa, apoi a stagnat (poate de la materna, cum zicea si Mihaela) dar oricum l-am tuns ff scurt! Acum, deocamdata, nu am probleme dar sigur vor aparea ceva mai tirziu cind voi intrerupe materna!

Durerile de spate sunt inca CRINCENE, si multe mamicute spun ca se vor tine de noi cam multa vreme!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineata mamici!!!

Ane_Mary24 si Tweety77 sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!!!

Azi se pare ca o sa fie destul de frumos afara asa ca o sa iesim si noi la plimbare pe la pranz. De fapt o sa iasa tati cu baiatul la plimbare iar eu o sa fac mancare.Tati e in concediu sapt asta si abia asteapta sa iasa afara ce bb.
In rest noi suntem ok, ne-am trezit de dimineata pe la 5, dar de mult nu ne-am mai trezit asa devreme!!! Sper sa fie un accident!
Si mie a inceput sa imi cada parul dar nu exagerat de mult, iar in rest...cu operatia e ok, nu ma doare deloc dar din cand in cand ma mananca zona si mai ales in interior. Cred ca e de bine!

O sa mai intru mai la pranz cand pleaca tati afara cu bb sa vad voi ce mai faceti!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput