Oligospermie (20) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 6

luli spune:
nasol... al meu a adormit cat am sta eu pe DC dar nu ma dau batuta, am zis am zis.... ma duc sa-l trezesc si gata
Behind every love is a great story
Luli

daniela_b spune:
si al meu doarme...sa se refaca, il inteleg, sper ca dupa aceea ma scoate si pe mine la "plimbare", doar n-oi fi dat degeaba banii pe tinctura de "brinca ursului" din padure...
Deeh, sigur ca nu...investitia a meritat, pina in prezent...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

alice2c spune:
Buna fetelor! Sunt noua si as dori sa va impartasesc si eu problema mea.
Sper sa devenim repede prietene.Fetelor, eu am o trompa infundata si sotul meu are oligospermie( 18 mil.,motilitate la 1 h-60%, la 24h- 10%).
Am avut o sarcina pe care am pierdut-o acum doi ani. De atunci ne chinuim cu tot felul de tratamente pentru mine. Pe el abia acum l-am descoperit cu probleme si ia de o luna branca ursului, vitamina E -2 saptamani si apilarnil-3 saptamani.Ce credeti? Ajungem la FIV? Cunoasteti si cazuri asemanatoare care s-au finalizat cu bine? Multumesc!

luli spune:
Tac pac, am fost la plimbare, am papat si am revenit
Luli

alice2c spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Eu sunt noua! Vreau sa va impartasesc si eu povestea mea. Eu am o trompa buna si un infundata si sotul meu are oligospermie(18 mil cu motilitate la 1h-60% si la 24h-10%). A inceput un tratament de o luna cu branca ursului, vitaminaE, si apilarnil. Ce cazuri de reusita stiti? Credeti ca avem sanse? De obicei acest tratament isi face efectul? Daca facem fiv trebuie sa facem si ICSI? Cand se face si ICSI? va multumesc! Va pup!

luli spune:
Alice la nr pe care ii are sotul tau nu va fi nevoie de ICSI.
Tratamentul cum l-ati inceput? vi l-a prescris medicul sau din ce ati citit voi?
Cum ai pierdut sarcina precedenta, ai avut probleme?
Luli

Tabitha spune:
Buna la toata lumea !
Desi noi ne incadram in categoria azoospermisti, vin si va spun cu mandrie ca am facut IAD si ca asteptam ca inceputul lunii martie sa ne dea o veste buna !
alice: eu as zice asa: fa tu mai inati o laparoscopie pentru desfundarea trompei infundate, intre timp poate ca spermograma se imbunatateste si incercati IA, inainte de a trece la FIV.
titelu: felicitari

luli spune:
Tabita, Liana va doresc ca acest martie sa va aduca martisoare cu suflet
Luli

Tabitha spune:
Iuli: multumim pentru sustinere, cu asa prietenie cu siguranta ca vom avea toate, cat mai repede, copiii mult asteptati.