Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna dimineata!

Cu toate ca suntem raciti cobza toti 3 (eu . Edi, Ana, ) nu am vrut sa ratam zapada de ieri asa ca am stat aseara la sanius mai bine de 1 ora juma. Pentru Edi a fost prima oara pe sanie si a fost super incantat mai ales ca Ana a vrut sa traga ia sania si deci nu s-au certat care sa stea in ea ca amandoi nu ar fi avut loc.

Kim super loc de joaca Edi ar fi super incantat ca sa nu mai spun de Ana.
Si noi cu periuta pe dinti cat despre impartit jucarii la noi e ok, da cu drag sau mai putin cu drag depinde cum te place, iar cand vrea ceva ca si la voi vine la mine si-mi cere sa-l ajut dar eu ii spun dute si ia singur si-l incurajez sa se duca si se duce singur pana la urma si apoi vine la mine victorios si imi arata ce a obtinut.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

N-am apucat sa citesc mai nimic...
Fetele cochetele...vreau si eu sa-i cumpar casuta/cort lu' Botoshu....unde gasesc!? Ca am cautat ieri de am capiat pe net si tot ce am fgasit sunt shmecherii d'alea scumpe de la Graco sau littletikes...de te ia cu dureri la ficatzi cand vezi cat costa...

Pupam voios.
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da,si eu vreau sa gasesc cort din acela pentru Andrei ... am si intrebat pe aici, parca Roxi spunea ca au in selgros si metro ... adevarul este ca am uitat cind am fost saptamina trecuta in selgros sa ma uit dupa asa ceva, ne-am plimbat pe la rafturile cu jucarii si am ales altceva, abia cind am ajuns acasa mi-a amintit si de cort, hehehe ! Asa ca-s si io interesata ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
Mi-am mai revenit, nu ma mai duc sa ma arunc in Bahlui- e inghetat, cred..., dar am racit bocna, spaland haine la greu in mana si iesind apoi sa le intind in balcon cu tricoul de pe mine ud fleasca. De doua zile ma conversez pe mail cu cei de la service Ariston din Bucuresti si nu reusesc sa-i conving ca vreau un nr. de tel. din Iasi si nu service de la ei direct, pentru ca masina a iesit din garantie.

MIHAELA (BILUTA),Matei papa compot de casa din toate fructele, preparat de mama mea- gutui cu pere, mere, visine, struguri, cirese- si cu asta am rezolvat si constipatia.

ROXI- a fost misto faza cu musafirii, au venit incarcati de flori si cu cadouri (deh- una e nasha mare ) si eu i-am servit cu o cafea... I-am invitat in schimb sambata, cand e ziua mea, si cand voiam sa ma dau lovita, sa o tai cu tati in oras, dar cred ca voi avea casa plina. Daca ma iubeste lumea, cum spune sotul meu!!!

ANDREEA (AMIRONEANU)- faza cu Matei cu somnul e ca doarme foarte rau, nu ca nu doarme- se catara pe mine, ma impinge, se duce cu capul in partea cealalata a patului si am grija lui toata noaptea. I-am mai dat Peritol sau Marcofen dar tot agitat doarme. Aseara i-am bagat la sugestia ta o lingurita de Panadol (oricum a stranutat ieri toata ziua), dar tot calare pe mine a dormit si la un moment dat s-a ridicat in fund si a inceput (prin somn) sa zica "OK, mama".

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata si de la noi!
Eu am inceput dimineata asta cam rusinata ca ieri, cu ocazia lu' dnul. Valentin, cura mea de slabire a fost uitata - am iesit toti 3 la o cina romantica si m-am infruptat cu de toate...dar asta e, azi o iau de la capat pina la urmatoarea abatere...

Caro - ti-am trimis programul - nu prea cred ca are cum sa-i ajute pe prietenii tai intrucit testarea pe care mi-a facut-o logopeda pentu Stefan se referea la 1-2 ani si prin urmare programul a fost dezvoltat pentru lipsurile lui Stefan in aceasta categorie de virsta, am vazut ca testarile continuau pe grupe de virste 2-3 ani samd. Stefan e mai bine, buza i s-a dezumflat mult (fata de cum era luni dimineata ca nici nu putea inchide gura...) iar sotul meu e bine cu piciorul - inca face recuperare pentru ca dr. i-a spus ca trebuie sa faca timp de 2 luni, iar piciorul i se va recupera cam in 6 luni, dar oricum merge spre mai bine, multumim de intrebare!

Mani, chiar ca ne era dor de tine - ma bucur sa citesc ce mai faceti. Vad ca ai o soacra super-moderna - de-ar fi si soacra-mea la fel... Poze noi cu noi gasesti in ultimul album - vezi la semnatura mea...

Gata, ma duc sa mai citesc din urma!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

hahaha...super faza cu "OK mama"...ca in pisicile aristocrate...hahaha

Eu cu Botoshu' nu pot sa dorm in pat....imi arde niste palme peste fatza de ma zapaceste...plus picioare in gura la greu...
Doarme mai linistita la ea in patut...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

suuuuperdulce Mateiul cu "OK, mama" !!!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

back in business si eu ca mi-am luat taste meyyy!:P
bunny pupice. mi-era dor de tine
irinuka moam ce telepatie ma gandeam la tine exact inainte sa reapari!wb

Mergi la inceput

Doamna Floare, uelcom bec si sa stapiniti sanatoase noile tasteeee ! Cum mai sinteti, toate fetele ?

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Pentru fetele doritoare de cort noi am luat unul de Craciun din mag. Universal'all si a costat cam 400.000 e cel din pozele unde apar copii mei se pliaza si are si un rucsac in care se poate pastra, de asemenea are niste pironi cu care se infige in pamant pentru afara pt. joaca in aer liber. Nu stiu daca mai au acum acolo dar daca trec pe acolo ma uit pt. voi si va spun.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput