M-am hotarat......adoptie (31)
Raspunsuri - Pagina 6
rucsi spune:
Flory, n-ai de ce sa-ti faci griji. Ambii copii pe care i-am nascut au avut dubla circulara de cordon + nod pe cordon si s-au nascut bine mersi( e adevarat , prin cezariana ). Asa ca, stai abdolut linistita. Nu te mai stresa ca dauneaza la bebe. Pupici pentru toate mamicile si viitoarele mamici.
florypop spune:
Da,rucsi, am reusit si eu sa ma conving ca nu reprezinta un pericol asa de mare. Inca o data paranoia......
Pupici,
Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
patri spune:
Ma bucur ca am timp sa si scriu, ca de citit o fac zilnic, ma bucur ca avem colege noi,Simona, bine ai venit, si lupta pt puiucul tau, ca Dumnezeu te va indruma incotro s-o iei, dar nu sta sa astepti copilul "ales" de dpc! Poate dura ani!!!
Flory, simburicul tau e bine si creste, si din moment ce sti ca ar putea fi probleme , le poti urmari si indeparta! Rau era sa nu stii, dar eu vad ca nu e asa o mare problema , si sigur Dumnezeu are un gand frumos pt voi si cei doi fratiori! Multa sanatate si rabdare, ca nu mai e mult!
Ina, vad ca esti o curajoasa, i-mi place cum te razvratesti pe-aici, toate simtim asa, tu ai si curajul sa te descarci, si-mi mai place ca suntem de aceeasi varsta, sper ca bine am inteles!
Miha, nici la mine nu era acceptat plasamentul, si uite ca la mine asta e! N-au ce face daca copilul ajunge asa la ei, si de le place si de nu,uita ca au spus ca nu se poate asa! Chiar azi va veni asistenta s-o vada pe Patricia, chit ca inca dosarul ei nu a ajuns aici, dar e curioasa pt ca mi-am laudat fata , si vrea sa o cunoasca! Nu stiu dece in unele parti se poate plasament iar in altele nu, tine de seful dpc-ului cred, care face regulile! Poate ca e mai fara risc sa iei copilul deja rezolvat, dar pt puiul tau lupti cu orice riscuri, mai ales cand il stii linga tine!
Silvia, pupa fata, e o scumpa! Eu am ajuns la conclzia ca toti acesti copii sunt extrem de reusiti, si cand ajung in familie se vede fericirea pe ochisorii lor!
Pupici la toate si toti!
patri spune:
Corina, super printesata! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, frumoasa si vesela, sa va umple zilele de soare!
galinarodica spune:
Pati mama de asta ma lupt eu cu morile de vant da vad ca nu prea prestati si voi celelalte. Am citit legea de nenumarate ori plasamentul e legal si ceea ce fac cei de la DGAPC este ilegal cu refuzul plasamentului....de aia zac dosarele pana ajunge copilul de 2-3 ani si nu-l mai ia nimeni. Am tot vazut cazuri, cu cat e mai maricel cu atat e mai dificila acomodarea chiar daca sunt in compatibilitate psihologica. Strang date, analizez si asteptam sa faca si celelalte fete la fel. La tribunal stai cu orele cand e cu plasamentul asa ca mai discuti cu oamenii si mai afli noutati legate de practicile din DGAPC-uri, de cazurile copiilor, de ce se intampla cu familiile "reintegrate" sau largite dupa ce iau copii inapoi etc.
Nu dau in mimeni si nu urmaresc sa acuz vreau doar sa fac ceva pt ca lucrurile sa mearga bine si cei in drept sa inteleaga ca nu trebuiesc reintegrati micutii cu orice pret, ca nu le e nici pe departe mai bine in centre de plasament sau la maternali care oricat ar fi de sufletisti nu-si fac decat meseria si incearca sa nu se ataseze de micuti caci stiu ca mai devreme sau mai tarziu acestia pleaca. Tare as vrea ei ca cei care fac legile sa se pune pe rand in locul unui micut, al nostru al parintilor adoptatori, al mamelor care i-au facut poate dintr-un accident si care traiesc in familii cu o educatie indoielnica si pt care un bebe din flori e un dezastru national si tot asa
simona dragusin spune:
dragele mele cred ca sunt norocoasaa .M-a sunat A.S. si mi-a spus ca saptamina viitoare mergem sa vedem o fetita intro maternitate.Si tocmai imi luasem gindul de la posibilul ajutor al dpc.oare asta inseamna ca bb are sit. clara,pt.ca mi-a spus ca mergem impreuna..deci ma gindesc ca e legal nu e un 'pont'.Oricum mai am putin si turbez toata familia cu tel.,sotul meu care e IMPOSIBIL DE CALM mi-a 'sugerat'sa se duca singur ca eu sunt in stare sa fur fetitape loc.Nu stiu ce sa mai spun ,sunt si ff obosita pt ca de o luna ma trezesc din trei in trei ore ...cred ca ma antrenez..opriti-ma va pup,si va multumesc ca existati
aissa spune:
Tinem pumnii Simona sa fie bine! Si odihneste-te acum ca pe urma nu se stie.... Cat despre sotul tau, asa sunt barbatii, calmi, nu te mai stresa si cu asta .
Cristina si Ale (30.09.2004)
irina_g spune:
Simona, iti tin pumnii sa reusesti iar cei de la DPC sa te duca la acel puiut din maternitate sau la altul.
In cazul meu, supa ce am avut atestatul, am facut cerere sa vad copiii potentiali adoptabili . Era vineri si asistentul respectiv mi-a spus ca sunt copii si luni ma suna si mergem.
Iti dai seama ce entuziasmata eram. Chiar ma miram ce repede o sa am puiul dorit.
Am asteptat 3.5 luni ca sa primesc raspuns ca nu sunt copii adoptanili.
Noroc ca, intre timp, Dumnezeu mi-a scos in cale alt puiut care este soarele meu.
Asa ca... concluzia o tragi singura.
Pupici si bafta multa de tot (vei avea nevoie)
la mamici si viitoare mamici
Irina si Mihai