Ina si asta e abia inceputul dar ii poti da si siropel gen eferalgan, calgel chiar este indicat sa ii dai ceva contra durerii inafara de geluri.sa aveti o linistita.
Lorelei si
Eu trebuie sa spun ca-s o fericita la nici unul din dinti nu a fost problema mare si avem 6. Cred ca ne mai iese o maselutza ceva ca ne scarpinam frecvent in guritza. Prostii facem cu duiumul, dar suntem sanatosi si voini.
Pupam toti puiutii si mamicile.
Unde-i primavara? La noi e iar iarna!Da nu ne lasam, si peste 2 zile asteptam vestitorii! Noi suntem bine, ieri am gasit-o prizoniera-n sac, si-a bagat manutele, si-a tras capul inauntru, si nu mai nimerea iesirea, pt ca era legat fermoarul de bretelute! Noroc ca-m auzit-o ca altfel cred ca se incalzea acolo, si nici nu stiu cat aer avea!E o smecheruta, mai nou seara cand o pun la culcare, ma prinde de mana si ma pupa cu tzoc, eu o pup pe ea pe manute, si tot asa ne dragalim, a inceput sa stie ce e tandretea, si cand nu te astepti i-ti da un tzoc! O mancam cat ne e de draga! Daca o pun la culcare si e liniste, mestereste ceva, adica daca stau un pic o gasesc in pempers, si body-ul si-l desface, si e foarte fericita in pieluta goala!
Va pup si va doresc sa primiti cat mai multe raze de primavara!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69999" target="_blank">Capitol nou
Cristina si Ale (30.09.2004)