M-am hotarat......adoptie (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna seara,fetelor!

nu am multe noutati pt.ca bb din maternitate s-a 'evaporat'dar merg miine la o maternala sa vad o fetita,tot cu dpc-ul si sunt optimista.
De fapt am intrat pt ca m-a impresionat 'strigatul' tau,CORINA si vreau sa-ti povestesc ceva.
In urma cu doua luni mama mea a fost diagnosticata cu ciroza in stare avansata.Soc? Putin spus....Acest diag.i l-a pus una dintre cele mai bune dr.in gastroenterologie si echo,care ii este mamei mele si veche cunostinta.Ce a urmat e greu de descris,eu simnt ca am inbatrinit 10 ani in doua luni.Ideea e ca sapt.trecuta mama s-a dus la profesorul OPROIU cu rezultatul de la echo pt a incepe tratamentul cu interferon,tardiv de altfel,in opinia renumitei dr..SI MINUNE..nu are nici o ciroza.Mai mult decit atit are toate probele hepatice mai bune ca ale mele!
ce vreau sa-ti spun e ca in tot acest timp nu am pus la indoiala diag.initial,tocmai pt.ca doctora in cauza era asa de 'titrata'
Deci consulta si alti medici si nu-ti pierde speranta cum era sa ne-o pierdem noi!
Si acum cu riscul de a deranja cu acest mesaj lung,indraznesc sa va mai spun ceva.M-am saturat sa le mai numim pe 'acele'femei,'naturale'!!!
NATURALA este CORINA,prin dragostea si devotamentul cu care se lupta pt MARIA!!!
NATURALA e supararea CRISTINEI ca a racit ALE pt ca nu a imbracat-o,sau 'indirjirea'cu care se lupta Rodica pt noi toate si pt.cele care vor venii si ex nu se termina,bineinteles aici.
Deci,incepind de azi ,cel putin pt mine VOI SUNTETI NATURALE!!!Si eu in curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Simona si mult succes azi! Te asteptam cu vesti bune. Noi am adoptat aceasta "formulare" de naturale ca sa nu le numim mame, ca aia chiar ca ne durea si mai mult.
Corina ce ai mai facut? Veniti la Bucuresti? Asa cum spune Simona si cum iti mai spuneam si eu, trebuie investigat serios si vazut ce si daca are ceva, la medici seriosi si nu care arunca diagnostice numai ca sa vezi ce cititi sunt.
Lorelei voi cum ati trecut noaptea? Pisoiul meu a cantat la trompeta (asa se aude) dar nu ca ieri noapte, sforaie mai mult decat e infundata, cred ca intr-adevar a luat-o un pic aerul de nas si sper sa scapam doar cu atat.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Simona

noi suntem morocanosi si plangem din orice. ieri nici nu a prea vrut sa manance mai nimic si nu stiam ce sa ii mai dau ca sa ii placa. pana la urma am ajuns la ,,concluzia" ca painea goala e cea mai bunaaaaaaaaa . aseara dupa ce a mancat putin laptic ne-am chinuit sa desfundam nasucul cu spray cu apa de mare ne-am luat portia de eferalgan a reusit sa adoarma. problema a fost cand ne-am dus noi la culcare pt. ca al meu flacau dormind in reprize din cauza nasucului ne-a simtit si a inceput sa planga dupa mami. mami care a luat iubirea cu ea in pat ca sa nu mai planga si sa faca odoru temperatura.ei si aici incepe ,,circul" ca ne-a calarit aproape toata noaptea iar de pus la el in patut nici vorba ca racnea ca din gura de sarpe de credeam ca ma trezesc cu vecinii pe la usa .
intr-un final a adormit cu capul pe perna mea si cu popou in nasu lui tati .e cam asta a fost noaptea noastra. aveti grija de voi.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Dragele mele:AM GASITOOOOOOO!!!!

DUMNEZEU m-a ajutat si astazi mi-am intilnit fetita,care este cel mai frumos bb pe care l-am vazut vreodata!!!Bneinteles ca sunt partinitoare,dar care dintre voi n-ati fi fost!Are 3 luni si e o mica zina.A zimbit de cum ne-a vazut,a suportat cu stoicism toate pupaturile cu care am acoperito,dar ne-a zimbit incontinuare,lucru care dupa spusele maternalei,nu-l face f des.DECI A SIMTIT CA A VENIT MAMI SI TATI!!
E un copil sanatos si se vede ca a fost f bine ingrijita.
I-am dat sa manince,am schimbat-o si a adormit freicita in bratele lui tati.Apropo,retrag ce am spus mai demult despre sotul meu cel'imposibil de calm'.A ramas pur si simplu mut cind i-am pus fetita in brate,dupa care nu mai vroia sa o dea la nimeni.
Mama mea m-a intrebat putin mai devreme,ce am simtit cind i-am dat sa manince si am constatat ca nu am simtit nimic.Adica nimic neobijnuit.Ramasesem doar noi cu bb in camera si nu am avut nici o clipa senzatia ca tin in brate un copil care il vedeam pt prima data sau ca ma aflu in sufrageria unor straini.Era doar clasicul SI FERICITUL tablou al unor parinti care in timp ce bb papa au o discutie de genul:ce ungiute frumoase are sau ,seamana cu mama ta,parerea lui tati.
In concluzie AZI E CEA MAI FERICITA ZI DIN VIATA MEA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Felicitari Simona ma bucur mult pentru voi si sa auzim cat mai repede ca v-ati adus micuta zana acasa.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

felicitari, mamico ! simona, ma bucur mult pentru voi !!!!!

(ps: ti'am trimis un mail)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Simona ! Sa dea Dumnezeu sa o luati cat mai repede acasa! Ma bucur foarte mult ca ai rezovat asa de repede!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Doamne fetelor cite s-au intimplat aici!Sint alaturi de voi si va tin pumnii sa va fie bine tuturor.Scuzati-ma ca va bag pe toate in aceesi oala,dar mi s-au rupt ochelarii si-s chioara ca o cirtita.De aceea ma grabesc sa scurtez totul.

Mi-e rusine sa spun,dar noi ne-am impotmolit.Sotul meu e plecat ba din tara ba din localitate nu reusim sa ne-ntilnim nicicum la mijloc sa ducem o treaba pina la capat.Isi mai si schimba job-ul si totul e aiurea rau. Am reusit sa adunam copiile legalizate
si analizele si-acum ne-am impotmolit la caracterizari.Le-am dus o tura si-au zis ca nu-s bune,dar nu mi-au spus nimic.De ce nu-s bune,ce trebuie sa contina.Nimic.Si toata treaba este ingreunata de faptul ca sediul djpc este in renovare,nu am nici un nr de tel nu exista un program si umblu ca nebuna pina in celalalt capat al orasului si nu gasesc pe nimeni.Si-a doua zi iar o iau de la capat.Of!Doamne!Citeodata imi vine s-o iau razna si sa sparg capul cuiva.Parca isi vira dracu coada sa nu reusim.Fac eforturi de vointa si-mi spun ca e doar un hop de care vom trece cu bine.Ca sint altii pe lumea asta care au necazuri adevarate si ca ar trebui sa-mi fie rusine.

Va rog trimiteti-mi si mie un model de caracterizare sa vad ce n-a fost bine la ale noastre si sa cer altele.Ca simt c-o iau pe ulei deja.

Va multumesc frumos. Noemi

Va doresc numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor va salut si va pupacesc si eu. Felicitari celor care ati gasit bebei bafta celor care inca mai cautati.
Noi suntem bine, nu mai suntem muciosi. Ne zbenguim de mama mama. Am invatat tot felul de prostioare; de ex avem niste pernute umplute cu burete si cand mami mai pune una din ele in patut Serban si-o trage in mijlocul patutului si apoi se duce in capat si se azvarle pe ea pe burta si rade. Degeaba spune mami ca nu e voie. Deja mergem la plimbare tinut de o manuta si cu una ne tinem de carucior, ca de suntem barbat si vrem sa facem treaba. Alalteieri am fost prima data in parc si ne-am dat in leagan (tinut de mami) si pe tobogan (tot tinut de mami) si ne-a placut teribil. A si ne place sa facem pe rocarul (dansam dand din cap si din maini si imitam cantatul la chitara), iar la sfarsit ne aruncam pe burta (jur ca nu l-am invatat eu asa ceva, cred ca a vazut la tv). Mai nou ne-am porcosit la maxim si anume cand vine mami la nani simtim ca motanul si top in picioare ne hlizim facem scandal fiindca vrem sa ne ia mami in pat la ea si sa dormim pe burta ei. Cand si cand avem Butza live show de pe la 2-la 4.00-5.00, daca mami are proasta inspiratie sa incerce sa ma culce la ora 9.30 (ora de altfel normala pt un bebe). Ora lui Butza de nani este dupa 22.30-23.00 si nu se lasa induplecat sa se culce mai devreme neam.
A si marea noutate dimineatza facem caca si pipi la olita; mami spune Lui Oli ii e foame asa ca Srban face caca si pipi la Olitza ca Oli sa nu moara de foame...
A sa nu uit vad ca destul de multe fete aveti Ym id-ul meu e ca si cel de aici haideti sa de adaugam in lista si poate maine seara o punem de o conferinta ca sa mai punem tara la cale ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Simona felicitari ptr. fetita si sa fiti cat mai curind o adevarata familie .

Corina ce mai face Maria?Te-ai hotarat sa vi la Bucuresti ptr. mai multe investigatii?

Silvia si Florina

Mergi la inceput