M-am hotarat......adoptie (31)
Raspunsuri - Pagina 11
aissa spune:
Dinah daca vezi ca nu te suna o saptamana-doua suna-i tu. Succes!
Patri nu ii dau fluor. Nu stiu daca e bine sau nu, am intrebat o data dr si a zis ca nu trebuie si nu m-am mai interesat.
Cristina si Ale (30.09.2004)
daphnyie spune:
Buna fetele,
Mai intai felicitari Simonei pentru atestat si mult noroc de acum incolo, La multi ani sarbatoritilor si multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Sunt bucuroasa , chiar acum m-a sunat asistenta si ne-a chemat luni la comisie. Nu mai am rabdare, dar am si emotii, oare ce o sa ne intrebe?
Deja m-apucase depresia, ma gandeam ca trece si saptamana asta si nu se misca nimic, cand primesc telefonul cu pricina. Uite ca reactia a fost prompta dupa ce am pus un pic piciorul in prag.
Sper sa fie totul bine luni si sa am atestaul cat mai repede.
daphnyie
urziceanu spune:
In primul rand vreau sa urez mamicilor si bebicilor care si-au serabt ziua ,multa sanatate,fericire si implinire.
Simona te felicit pt atestat si sa stai cat mai putin cu satatutul de "aspiranta la postul de mamica".
Despre noi ce sa va spun?
Ca imi vine sa ma urc pe pereti?ca-mi vine sa tip in gura mare "de ce?"
Suntem din nou bolnave.Din nou luam pastile....si nu ne trece.Din nou ratam vaccinul de 4 luni desi noi avem 6 luni jum.
......din nou ni mi se mai usuca fata de atata plans.
Azi a venit dr ,a consultat-o si ...din nou e incarcata la plamani.De ce?
A fost atata de bolnava fetita asta ca foarte greu se va stabiliza.Nu avem voie afara desi e strigator de frumos pt o plimbare.Am sunat la o dr de la Gr Alecsandrescu si mi-a spus ca din cauza pneumoniei interstiale pe care avuto va face pana la 1 an bronsiolita
Tratamentul intravenos pe care l-am facut cu ampicilina,gentam,miofilin e slab.Iar acuma va lua pe gura nenorocitul de zinat care nu-si face efectul,ventolin,miofilin.Cred ca venim la Bucuresti sapt asta ,sper sa ne gaseasca loc la pneumologie.A...am uitat sa spun ca trebuie sa o operez de polipi imediat ce se stabilizeaza.
In rest suntem superbe si pline de personalitate!
Apropo:Ce i-as face idioatei alea de maternala daca as pune mana pe ea!!!!!!!!!
Doamne ,ajuta-ne sa ne facem bine si sa putem si noi sa ne bucuram ca suntem impreuna!
irina_g spune:
Corina, ii doresc sanatate multa multa de tot Mariei si tie multa putere sa treci prin greutatile pe care le intimpini.
Corina, sunt alaturi de tine si de Maria cu gindul si cu sufletul, ma rog la Dumnezeu si te pupic dulce.
Nici eu nu inteleg de ce maternalele nu sunt si ele testate asa ca noi (psihiatric, psihologic, etc).
Pe noi ne intreaba de toate, evaluari peste avaluari (nu ca m-as plinge) insa pe ele...
Nu e drept sa incredintezi viata unui copil unei persoane care s-a purtat asa cum se stie cu Maria. NU E DREPT DELOC.
Nu inteleg de ce unui copil, chiar daca nu e adoptabil nu i se ofera sansa sa stea intr-o familie (cu atestat) care isi doreste acel copil, decat asa cum a stat Maria. Ca Maria mai sunt atatea/atatia copii.
E strigator la cer. Poate din 2007, s-o mai schimba ceva.
Va pupic pe toate
Irina si Mihai
simona dragusin spune:
la toate fetele!
Eu sunt cam in contra timp cu raspunsurile pt.ca 'negociez'cu sotul timpul de sedere pe net.Si deocamdata pierd...DAPHNYE succes luni la dpc,si nu-ti face griji pt.ca orice te-ar intreba..tu sti raspunsul.Asa ca ..fara emotii!In orice caz in comparatie cu ce povestiti voi,aici la Ilfov am avut parte de un tratament f. omenos si procedura a fost mai simpla.Nu am fost chemati la comisie si testul cu psihologul nu a inclus decit o discutie libera si desenele cu copacul si omuetul.Apropo!Cind ne-am luat atestatul d-na psi.ne-a ex.cum ar trebui sa arate desenele si unde am gresit noi,greseli minore dealtfel,dar daca intereseaza pe cineva sa-mi spune-tiCam atit acum,astept intilnirea cu cea mai importanta persoana din viata mea
florypop spune:
La Multi Ani Ani sarbatoritilor. Ne cerem scuze pentru intarziere dar noi suntem in urma...:)
Simona, felicitari pentru atestat si bafta mai departe.
Pupici,
Flory 22+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
silvia_112 spune:
Corina ,multa sanatate Mariei,este foarte greu prin ce treci dar asa este,nu avem ce face,fii optimista si ai sa vezi ca va trece totul.Un zembet de-al Mariei te face sa uiti totul.Florina a stat la maternala doar 2 sapt.ptr.ca eu cand am fost la spital si am zis ca vreau s-o iau in plasament au zis ca deja cu o zi inainte se facuse dosarul ptr.marternala dar ea tot a mai stat in spital 2 sapt. iar la maternala inca 10 zile,dar eu am avut noroc de o femeie de exceptie,si acum mai vb.Depinde de sufletul omului.
Simona felicitari ptr.atestat si sa auzim vesti bune cat de curind!
Noi am scapat de rubeola si de rosu in gat,acum ne plimbsm prin parc aproape toata ziua cu vremea asta asa frumoasa.
Silvia siFlorina
patri spune:
Corina, va doresc sanatate multa, si stiu cat e de greu prin ce treci! Gandeste-te ca de fapt tu ai salvat viata acestei micute, ce s-ar fi facut ea fara voi? Eu am trecut prin astfel de greutati cu primul meu copil, stiu cum e sa treci dintr-o boala in alta, sa nu se mai termine. Dar a trecut, a fost mai greu in primul an, hai sa zic 1an jumate, si apoi am scapat, si acum e un flacau mare si sanatos, mai slabut da-i sta bine! Asta e, ca parinti trebuie sa fim alaturi de puiuti, si cum spunea si Silvia, un zambet de-al micutei i-ti da energie sa treci peste greu. Mai suntem si noi aici sa te imbarbatam!
Aud pe-aici de comisii in fata carora mergeti pt atestat. Noi n-am fost in fata nici unei comisii, la noi a durat mai mult pt curs!
Drum usor si sa va gasiti bblusii cat mai repede pt aspirante, iar noi mamicile, sa avem parte de bbici sanatosi, mancaciosi si frumosi! Si sa fim iubite!
Andreea_k spune:
Buna ziua fetelor.In sfarsit imi fac si eu aparitia dupa atata timp in care n-am mai intrat pe DC.Va rugam sa ne tineti pumnii pe 9 martie ca avem termen la Tribunal pt incuviintare in vederea adoptiei.Sper sa mearga totul bine , in principiu n-are ce sa fie in neregula dar stiti cum e..emotii foarte mari.Noi nu cunoastem parintii asa ca am "scapat" de cateva proceduri care ar fi putut ingreuna situatia.
In rest Simona e f cuminte si ne intelegem f bine.A recuperat mult de cand e cu noi , inclusiv igiena, cuvinte,comportament.
Mergem la cumparaturi impreuna si ii place la nebunie sa puna ea in cos tot ce luam si ne intreaba la fiecare produs ce e si repeta si ea.Mananca de toate , eu una cand fac mancare si ma intreaba ce pregatesc ii spun ca ii fac ceva ce-i place ei f tare si cand aude chestia asta chiar ma crede.
Mancam toti la masa in bucatarie ( ceea ce nu era obisnuita sa faca ) si uneori chiar ma si mir cat manaca.Il iubeste f tare pe tati si ii arata mereu ca ea a papat tot.
Ieri a fost cu mine la servici si a fost f cuminte , chiar nu ma asteptam.Cu somnul de pranz mai avem probleme ca nu prea ii place dar reusim sa o convingem pana la urma.
Abia astept sa se mai incalzeasca putin sa venim si noi la intalnirile cu voi.
Va tin la curent cu ce se intampla pe 9 si sper sa dau de baut atunci.
Minnie spune:
Fetelor,am intrat scurt sa vad ce mai faceti,n-am mai deschis calc de o sapt,asta e,acum timpul il impart intre Smantanica si servici.
Asa ca spun si eu ,cu intarziere si scuzele de rigoare,La multi ani, lui Stefanel si Andrei,iar Corinei ii doresc mmulta putere de-a trece cu bine peste toate aceste incercari,si mmmulta sanatate Mariei.
Noi suntem bine,am facut vaccinul de 2 luni,radem tot mai mult,savuram la maxim momentul de dimi cand mama ne ia un pic in patul mare,si ne dragalim,ne pupam,ce mai ne alintam.Doamne,atata o iubim de nu mai putem,iar ea simte asta si ne zambeste f.mult.
Va pup mult pe toate,sa aveti grije de copilasi si sa auzim numai de bine.