Buna,
Ieri am vizitat 2 gradinite Ursuletul de Plus si Candiana. Are cineva copilul la una din aceste gradinite? Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre ele? Noi stam langa Mega Image Tineretului.
Multumim mult,
mama si Tudor( 3 anisori).
Cristina poate ca ar fi de folos multor mamici sa spui care e parerea ta despre aceste gradinite (eu nu le-am vizitat, dar intentionez sa fac asta).
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Eu am fost aseara la Candiana si nu au locuri la program lung iar la "Ursuletul de Plus" nu era prea frumos fata de ce am mai vazut .
Mi-au spus ca la program lung e 5.000.000 luna sau cam asa ceva .
Cred ca pana la urma e singura la care o sa gasim loc.
La Aschiuta ( unde mi-a placut f tare ) nu au locuri , la Melba m-a enervat f tare tanti de acolo .Tot ced mi-a spus a fost ca e 6.800.000 , ca fac engleza intensiv ( de parca la 3 ani ii invata mai mult decat "cat, dog " si cateva poezii ) dar a vrut sa sublinieza chestia asta.Insa nu s-a sinchisit sa imi arate nimic din gradinita decat holul de intrare.
Gradinita Candiana este in proprietatea unei bune cunostinte de-ale mele si stiu ca are conditii f bune si este f apreciata. Eu as fi dus-o pe Alina acolo, dar e prea departe pt mine.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident