Arata mai batran/batrana ca mine!!!!???!
Te-ai simtit vreodata vinovat/a privindu-i pe unii de varsta ta si gandind "Eu nu arat chiar asa batran/a!"?
Ei bine, atunci o sa-ti placa poanta urmatoare.
Stateam in sala de asteptare pentru prima intalnire programata la dentist cand i-am vazut diploma atarnata pe perete. Citind numele, mi-am amintit deodata un baiat brunet, inalt si frumos cu acelasi nume.
Fusesem colegi de liceu cu vreo 40 de ani in urma si ma intrebam daca putea sa fie acelasi tip pentru care nutream o pasiune secreta. Cand an intrat in cabinetul lui, am lepadat pe loc gandul acela.
Cheliosul cu trasaturi brazdate era mult prea batran ca sa fi fost iubirea mea secreta... oare?
Dupa ce s-a uitat la dintii mei mi-am facut curaj si l-am intrebat daca a facut liceul la "Sf. Sava".
"Sigur ca da, doamna! Cum ati ghicit?" a raspuns, plin de mandrie.
"Cand ati absolvit?", l-am intrebat.
"In 1959. De ce ma intrebati?"
"Ei bine, ai fost in clasa mea!", am exclamat.
Si atunci, cheliosul zbarcit m-a intrebat: "Ce materie predati?"
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Daca e poanta(banc) e supeeeer! Daca, chiar s-a intamplat faza... tot super e! Da, imbatranim si noi odata cu ceilalti; numai ca noi, privindu-ne zilnic in oglinda, ne obisnuim, nu mai dam importanta, sau nu sesizam diferentele micilor schimbari; azi una, maine alta...
E trist, dar adevarat! Sau tragicomic!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
pisi_ella spune:
CRIMINAL!!!!!!!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
tomecica spune:
waw. jalnic
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI