Help!-pielite moarte la degete!
Dragele mele fete,
Sunt ingrijorata pentru ca fetitei mele (3 ani si 4 luni) a inceput sa aiba pielite moarte in jurul unghiilor. Si asta de duminica. Mai bine zis duminica de dimineata am vazut ca la un deget avea pe tot buricul degetului o pile moarta, iar fetita mea incerca sa si-o rupa mai ales ca nu era dureroasa.Azi, dupa ce am luat-o de la gradinita, am observat ca si la degetele celelalte s-a intamplat acelasi fenomen. Nu stiu ce se intampla. Cineva de la servici mi-a spus ca s-ar putea sa aiba o lipsa de o anumita vitamina. De abia miercuri dupa-masa ma duc la doctor, dar pana atunci apelez la ajutorul vostru.
Daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema poate o sa-mi raspunda si mie, va rog.....
Multumesc anticipat!
Ralu-mamica Ioanei
Raspunsuri
bia spune:
Si Biancai i s-au cojit degetelele de la picioare in iarna asta;dupa baie tot timpul si le rupea singura,era ca o maimutica,dar eu nu am fost cu ea la doctor pentru asta,i-am masat piciorusele cu ulei de corp.Cred ca peste iarna,alimentele sunt mai putin bogate in vitamine,poate fi chiar o deshidratare a pielii,Bianca nu prea bea lichide,cel putin nu in perioada friguroasa.Sincer,nu mi-am facut probleme din cauza asta,dar daca vei merge la medic,sa ne spui si noua ce parere are.
ralu spune:
Draga Bia,
Iti multumesc ca mi-ai raspuns. Credeam ca nimeni nu s-a mai confruntat cu astfel de situatie. Problema este ca fetitei mele nu i-au aparut dupa baie, sau spalat pe maini. Sambata seara nu a avut nimic, iar a doua zi de dimineata avea un deget facut franjuri, iar ea si-l manca fericita. Apoi, ieri cand am luat-o de la gradinita, acelasi fenomen se petrecuse si la alte degete. Azi dimineata degetele erau in acelasi statdiu, dar nu mai avansase. O sa vad pana miercuri dupa-amiaza si o sa-ti dau de veste. S-a putea sa nu fie nimic, ci doar o lipsa de vitamine!!!
Inca o data iti multumesc ca mi-ai raspuns!
Ralu-mamica Ioanei
ralu spune:
Am fost cu fetita mea la doctor!
Mi-a spus ca este posibil sa fi pus mana pe cine stie ce care sa-i fi atacat pielea. Mi-a zis sa-i dau cu o crema de maini si sa o tin sub observatie. Degetele au inceput sa-si revina!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei