Subfebrilitate, dureri articulatii, muschi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ananda spune:

da, fibromialgia ar putea sa dea astfel de simptome.
cat despre tiroida - nu numai hipotiroidismul ci si hipertiroidismul poate sa dea oboseala si dureri musculare, care pot uneori sa fie singurele simptome, mimand o boala musculara. iar subfebrilitatea ar merge mai bine cu hiper decat cu hipo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Amuleta, multumesc tare mult pentru site. Am apucat sa citesc putin, mai am de studiat. Punctele acelea dureroase care spun ei ca apar in general nu prea coincid cu ale mele. De exemplu ei arata punctul pe genunchi in fata si pe mine ma dor tare genunchii in spate,la tendoane. Sau poate n-am inteles eu bine, mai citesc.
Ananda iti multumesc mult si tie.
Intr-adevar se pare ca am probleme cu tiroida, mi-au iesit analizele pentru tiroida si TSH-ul este 0.3 (limitele sunt 0.48- 4.5). Restul FT3, FT4 sunt normale, Ca, Mg, Na, toate normale. Am vorbit cu doctorita, urmeaza sa merg joi la ea, dar la telefon m-a cam dezamagit ca spunea ca totusi TSH-ul asta nu justifica simptomele. Din cate am inteles de la voi, ar putea totusi sa fie de la asta. Sper ca de data aceasta sa-i dau de cap intr-un fel.
Va pup mult fetelor,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Daca hormonii T3 si T4 sint normali, n-ai cum sa ai simptome de la tiroida. Ciclurile tale sint regulate ?

Mergi la inceput

Amuleta
Ultimele doua cicluri au fost regulate respectiv la 28 si 27 zile, dar inainte am avut si la 30 zile si la 23 zile.

Tana

Mergi la inceput

ca sa pui diagnostic de tireotozicoza trebuie sa ai un TSH < 0.1.
la TSH-ul tau de 0.3 ar putea fi cel mult un hipertiroidism subclinic sau o gusa toxica nodulara la debut.
nu stiu daca ar justifica intr-adevar simptomele, dar daca endocrinoloaga zice ca nu probabil asa e. desi stii cum e, unii pacienti nu citesc deloc cartile de medicina si se incapataneaza sa aiba forme neobisnuite de boala!

Mergi la inceput

Fetelor sunt tare tare suparata.
Ieri am fost la endocrinolog care mi-a spus ca avand in vedere ca nodulii au aceleasi dimensiuni ca in prima ecografie, atunci cand i-am descoperit si ca TSH-ul nu este chiar foarte mic, nu-mi da tratament pentru tiroida. Mi-a zis sa iau doar Magne B6 (deja iau de vreo luna) si antioxidanti. In fond asta ar trebui sa ma bucure.
Dar partea proasta e ca n-am putut sa dorm toata noaptea de dureri musculare la picioare. Am si niste contracturi musculare, ca niste galme. In plus, ca la inceputul problemelor in noiembrie, au aparut si dureri de abdomen inferior. Acestea nu sunt atat de puternice, tot parca ar fi dureri musculare (si nu cum am crezut cand mi-au parut prima oara ca ar fi de ovare), parca as avea febra musculara la burta.
Antiinflamatoare iau degeaba sau de fapt nu degeaba, imi dau dureri de colon.
Nici nu mai stiu ce sa fac, mi se pare ca sunt intr-un labirint din care nu mai scap. Nici nu ma mai gandesc la cati bani am cheltuit, dar simt ca nu mai sunt eu. Cred ca pana la urma o iau razna si cu capul...

Tana

Mergi la inceput

Am uitat sa zic, endocrinoloaa mi-a zis ca B6-ul din Magne B6 e indicat pentru dureri musculare. Oare chiar asa e? Si cat timp i-o trebui sa-si faca efectul?

Tana

Mergi la inceput

scuze, tana, ca raspund abia azi, dar zilele trecute nu m-am simtit nici eu grozav si n-am mai prea stat pe net.

tie ti-ar trebui de fapt o internare intr-un serviciu bun de medicina interna, care sa aiba si posibilitatea de investigatii legate de boli infectioase si o "cautare" din cap pana in picioare... inclusiv de verificat din nou daca nu cumva chiar e o tromboza pe unul din vasele din burta.

nici nu stiu unde sa te sfatuiesc sa te duci... la mine la spital e spital de urgenta si, presupunand ca cineva te-ar interna totusi, nu e chiar locul cel mai indicat...

poate sa incerci la Coltea (o sa vad daca mai am numarul unei doctorite foarte bune de acolo si o sa incerc sa vorbesc cu ea zilele astea, sa nu te trimit asa, in neant...).

Mergi la inceput

Multumesc mult Ananda,
Am fost internata acum o luna la Sp Victor Babes, mi-au facut multe analize, in special pentru infectii. Nu mi-au gasit decat un anticorp pozitiv si mi-au zis de o infectie cu uroplasma (sper ca am retinut bine, ca nu am analizele la mime). Mi-au dat tratament cu Sumamed, dar tot ei au zis ca nu par a avea vreo legatura chestia asta cu simptomele mele.

Tana

Mergi la inceput

scuze ca scriu abia acum.
d-na doctor se pare ca si-a schimbat telefonul ... o sa incerc sa dau de ea la spital si daca rezolv ceva iti trimit mesaj privat... sper numai sa nu nasc intre timp, ca la halul in care ma doare burta...

Mergi la inceput