Aspirante optimiste - 181

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata optimistelor.

Dupa cum am mai spus, frumoase fete, frumoase poze,probabil super petrecere !

Laurici, tare bancul!

Sfanta Valentina, sa traiesti, La multi Ani! si sa-ti vezi visul cu ochii cat mai curand!

Uitati si de la mine o faza misto (e cu sonor) :

http://vreau.com/tmp/

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

pentru toate. Mai ce sa zic, va multumesc pentru primire, pentru cuvintele frumoase, pentru tot. Sunteti superbe. Mi-a placut la nebunie ce s-a intamplat aseara. Cand alta intalnire????????????- io mai vreau

Tumpi- nu sunt eu foarte timida, dar imi trebuie ceva timp sa ma acomodez.sper sa ramai alaturi de noi si sa mai vii- cine ne mai face poze asa frumoase!!!

Anca stai linistita ca nu m-a speriat nimic din ce ati spus, ca doar sunt fata mare- ce eu nu stiu una alta????

Mai Vale- pai ce , daca venim cu burtik la purtator la urmatoarea intalnire nu ne primiti?????

Vera, Laurici- sunteti mortale. I-am spus si sotului bancurile si a murit de ras.

Felicita pup u

Dandana pt tine un pupik pe burtik

Intr-un cuvant, pe mine m-ati cuceritpt toate aspitantele.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vale, LA MULTI ANI!
Noroc ca mi-ai zis , ca pe una dintre surorile mele o cheama si Valentina, si as fi uitat sa o sun!
Eu sunt suparata: m-am dus sa-mi ia sange pt dozarile hormonale din z 21, si sa iau rezultatul pt lh din z 14... rezultatul? in loc sa aflu valoarea lh-ului, am aflat ca am RH pozitiv! ( ceea ce oricum stiam) Acum ce ma fac? Mai astept o luna sa fac si LH-ul...
pt toate fetele!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

martha,multa sanatate iti doresc si ai grija de tine si bb.
Vale la multi ani,,multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor,inclusiv si apoi
Mey voiam si io la intalnire..
pupici la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pup fetele! Tot frumumoase sunteti, si de viata! Ma bucur ca v-ati simtit bine

Editez ca am uitat... deh, neuronu' singuratic...
Valentina, LMA!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti traiesti visele alaturi de cei iubiti!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sarumina de urari fetilii!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Valentina

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Vale,la multi ani si sa te vedem mai repede cu bb la purtator

Fetele,v-am vazut pozicile de la intalnire(multumim Tumpilina)si nu pot sa spun decat ca sunteti niste frumoase si ca...ma oftiiic...vreau si eu sa va cunosc

Io is in ziua 34,nici urma de rushi,dar nici alte simptome(doar ca parca ma duc mai des la baie si mi-e somn mereu).Iar ma lupt cu ciclul meu neregulat.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare fete.
In primul rand LA MULTI ANI VALE!!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa iubita mea, si sa ai parte numai de bucurii.

Am vizionat pozele de la intalneala.Super poze.Eu ce sa va spun , sunt bolnava rau, cred ca am gripa.Ma doare rau gatul, tusesc si restul semnelor de rigoare.Deci ma simt f naspa.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Flori parca ti-am mai zis eu ca banuiesc ceva....

Gogosarel sanatate multa!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput