America
Raspunsuri - Pagina 10
Guestus spune:
"Guestus, in primul rand in subiect mai devreme sustineai sus si tare ca in US se traieste greu ca vezi Doamne dealer-ii de masini dau cash back, te citez: "la vinzatorii de masini ( ex.ford) ai cash back. (ce zici?...inseamna ca uite ce bine traim noi in US?)"""
cind tu vezi scris cash back situatia este nasoala pentru producator/dealer sau cine este corelat cu afacerea respectiva. inseamna ca se produce fara sa se vinda. pentru tine(cumparator) poate ca este bine dar pentru cel ce produce nu.
in alta ordine de idei toyota nu da afara oameni. decit 27/h 1 an la gm mai bine 7/h o viata la toyota.
ocebine spune:
De curiozitate, ai cumparat vreodata o masina in US? Sistemul de cash back e vechi, nu este o noutate si depinde de model, de an, etc. Incentives se schimba si de la luna la luna...Daca te duci la dealership la sfirsitul lunii ai mai multe sanse sa iti scada pretul. Cind ies noile modele (Sept/Oct) se dau incentive cu gramada sa se scape de vechile modele...UIte ca si Toyota da www.edmunds.com/incentives/RebateController?step=1&setzip=11385&tid=edmunds.n.incentivesindex.incentives.1.1. " target="_blank">cash back
Oana B...Miller a avut intelegerea cu GM de la inceput sa aduca la faliment Delphi (vezi cum au investit...)
S-a cam dus vremea sindicatelor mari...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Oana_B spune:
Mai Guestus, masinile nu sunt vandute la customers din fabrica. De unde si pana unde ideea ca e prost pentru manufacturer pretul pe care il pune dealer-ul? Diferenta de pret cu care iese o masina pe poarta fabricii si pretul cu care vinde dealer-ul este uriasa, n-are nici o treaba una cu alta.
Sincer, eu nu iti inteleg mesajele si ce vrei sa spui. Tu scrii acolo ca sa umpli paginile ca de fapt, ca nu stii nimic cu ce se mananca piata auto americana. Daca consideri ca asta a fost atac la persoana, imi dau singura avertisment si-o bila neagra si m-am carat de aici ca mi-am pierdut timpul.
Pa!
Oana_B
Siminaf spune:
OanaB, mai rar asa moderator cu simt autocritic...
Nu ma bag in discutia despre masini, ca nu e domeniul meu cel mai tare, dar pot spune ca in EU vei ramine forever un ausslander, stigma care nu se va sterge de pe fruntea ta si poate nici a urmasilor tai in veci, pe cind in tarile cosmopolite nu este nici pe departe asa, tocmai pentru ca sint ridicate de imigranti. Deci nici la acest issue nu merge comparatie intre cele 2 - US si EU. Decit poate in sens pozitiv pt. US (si celelalte tari "imigrante").
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Guestus spune:
"Sincer, eu nu iti inteleg mesajele si ce vrei sa spui. Tu scrii acolo ca sa umpli paginile ca de fapt, ca nu stii nimic cu ce se mananca piata auto americana. Daca consideri ca asta a fost atac la persoana, imi dau singura avertisment si-o bila neagra si m-am carat de aici ca mi-am pierdut timpul."
Mai degraba inteleg talibanii caricaturile cu alah decit tu sa accepti ca GM/Ford sint cu mult in urma firmelor din EU.
Articolul din UAW este direct ce spun liderii de sindicat...nu alte bazaconii. Eu ti-am adus date si cifre concrete...nu ce vede sau aude soacra/matusa cind aterizeaza pe aeroport.
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by soma
Cat priveste suprematia masinilor japoneze; a fost este si va fii mult timp de acu in colo. Cred io.
haha ....d-asta sunt atatea Benz-uri si BMW-uri p-aici , ca japonezu' instarit stie care sunt masinile adevarate. Japii fac masini bune dar mai au inca multe de furat
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
eh! unii isi cumpara Benz, BMW si din grandomanie...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.
ruxij spune:
Nu stiu cum este cu vanzarea masinilor, dar nu cred ca are legatura cu stadiul avansat/mai putin avansat in stiinta si tehnologie. La stiinta si tehnologie America e in fatza Europei, va spun ca lucrez in domeniu.
Guestus, Oanab are legatura directa cu domeniul auto, mai degraba tu vorbesti din auzite.
Ca astia cauta alternative pentru energie, este de bine, nu de rau. Sa caute si altii daca le da mana. Trebuie scapat de dependenta de petrol, ca se va termina mai devreme sau mai tarziu. Eu personal sper sa gasim alternative si sa scapam de petrol,sa lase arabetii ciocu mic.
Ceea ce nu imi place mie in US este migrarea joburilor in China. Asta ma ingrijoreaza intr-adevar, dar sper sa nu am dreptate.
Llaura spune:
Nivelul tehnologic e o decizie de afaceri pana la urma; de ex. in Germania sunt de cinci ori mai multi roboti din aia de sudura decat in US.
In fine, asta e de bine, ca si faptul ca CEO anunta la tv ca le taie leafa tuturor la jumate si dividendele actionarilor la fel
Oferta de masini e enorma, iar americanii isi permit cam ce masina vor; vandutul de combustibili alternativi la pompa nu poate fi prea departe si atunci vom merge toti cu Dodge Ram in forma de bicicleta dar mai mare, si nimeni n-o sa mai zica stay away of dodge :-))
Lily Sky spune:
am primit si eu mesajul asta de la cineva din romania...
unele din lucrurile spuse sunt adevarate...problema nu este asta in schimb, ci dorinta autorului de a sublinia numai lucrurile negative...
vestul si sua in spetza nu sunt raiul pe pamant...de aceea raiul ne asteapta dupa moarte...totusi sunt foarte multe lucruri si oameni de calitate si aici...
comparatia la modul asta nu face bine nimanui cred...asa se creeaza opinii gresite dupa cum si imaginea tarii noastre are de suferit de pe urma unor "rapoarte de acest gen"
desi m-am stabilit aici continui sa imi iubesc si apar tara de origine si in aceeasi masura si tara de adoptie...
concluzia...let's be real and fair
salutari la toate romancele dintre si de peste hotare