Microb, bacterie, ce e, e grav?
BUNA FETELOR.
AM SI EU O NELAMURIRE .
AM PIERDUT O SARCINA DE 5 SAPT. ( 01.02.2006), ACUM TOTUL E OK, SPER. MI S-A SPUS CA DIN TESTUL DE URINA S-A DESCOPERIT CA AM UN MICROB SAU BACTERIE SAU NU STIU CE E( EU LOCUIESC IN IRLANDA SI NU INTELEG TERMENII SPECIALI IN ENGLEZA)CARE ESTE IN PIELEA MEA SI CA LA URMATOAREA SARCINA INAINTE SA NASC SA LE SPUN MEDICILOR DE ACEST LUCRU PT. CA TREBUIE SA-MI ADMINISTREZE ANTIBIOTICE CA SA NU NASC COPILUL BOLNAV.SI CA ACEST LUCRU SE INTALNESTE LA UNA DIN TREI FEMEI .STITI CEVA DE ACEST LUCRU? E GRAV? VA ROG AJUTATI-MA .
VA MULTUMESC![]()
irlandeza
Raspunsuri
cait spune:
Mie una in urina mi-au descoperit staf auriu cam nasol de care nu stiu inca daca am scapat..cred ca depinde de la caz la caz.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
gangurici_licurici spune:
Eu stiu ca toxoplasmoza duce la avort spontan, si ca in cazul in care mama o are trebuie sa urmeze un tratament inainte de o viitoare sarcina. Da o cautare pe net, cu siguranta vei gasi multe informatii.
irlandeza spune:
DRAGA GANGURICI-LICURICI, AM PIERDUT SARCINA PT. CA ERA POZITIONATA PREA JOS, NU DIN CAUZA BACTERIEI. ASA MI-AU SPUS
MERSI ORICUM PT .INF. CU NETUL
irlandeza
anairda36 spune:
S-ar putea sa fie vorba si de streptococul B care nu duce la pierderea sarcinii si nici nu iti dauneaza tie, in schimb dauneaza bebelusului in cazul unei nasteri vaginale, de aceea daca ai acest strep.B activ in organism, nasterea se face prin cezariana sau sub antibiotic.
Fiquelle spune:
Bine, bine, dar infectia asta nu se poate trata pana la urmatoarea sarcina???
de la Mada
si
minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
irlandeza spune:
fetelor am mai intrebat pe cineva ce am si intradevar e vorba de streptococul din grupa b.M-AM LAMURIT ACUMA .DACA VRETI SA VA LAMURITI SI VOI INTRATI PE GOOGLE SI CAUTATI STREPTOCOCUL B SI SARCINA. E FOARTE FOLOSITOR . EU CEL PUTIN NU AM STIUT NIMIC DE EL. SI E IMPORTANT SA STIM DACA-L AVEM IN CORP.CITITI NEAPARAT.VA MULTUMESC TUTUROR ![]()

irlandeza
iulia_b spune:
Denumirile bacteriilor/virusurilor sunt asemanatoare (daca nu identice, unele fiind in latina, mai ales la bacterii). Deci ar fi bine sa te interesezi exact despre ce este vorba pt ca exista n posibilitati. Daca nu intelegi de pe rezultatul analizei intreaba medicul pt ca are oblogatia sa-ti explice si sa-ti dea eventual un tratament adecvat.
irlandeza spune:
Drega Iulia,
Sa sti ca am intrebat si mi-a spus asa doctorul: group B streptocooccus (in engleza).Am cautat pe net si am gasit si in romaneste si in engleza.
irlandeza
try spune:
Eu am avut streptococul asta si singura chestie e ca la nanstere, in perfuzia care mi-a fost bagata in mana mi-au pus si antibioticul respectiv.
Nu-i nici o amenintare si nici o mare filosofie atat timp cat aia nu uita sa-ti administreze antibioticul respectiv.
.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi