Conteaza daca sotul e mai tinar ?
Raspunsuri - Pagina 2
nushulica spune:
al meu sot e mai tanar cu aproape 3 ani decat mine si nu ne deranjeaza deloc pe nici unul din noi...nu vad ce ar putea interveni...diferenta e prea mica ca sa-si spuna cuvantul chiar si peste ani...stai linistita si "iubiti-va mult
"

Corina spune:
Tu te plingi ca se vad 2 ani de diferenta? Cred ca nu se va vedea nici peste 20 de ani!!
Ce sa spun eu,sotul meu e mai tinar decit mine cu 7 ani!Sintem casatoriti de 5 ani,avem o fetita si ne iubim si ne respectam!
Prietenii ne spun ca nu se vede diferenta de virsta;eu sint sigura ca peste citiva ani se va vedea!Ei si? Daca noi ne iubim si ne acceptam,nu inteleg unde e problema!!
Nu iti mai face probleme si profitati amindoi unul de altul,caci nu se stie ce surprize ne rezerva viata!!
Pupici
Crinia spune:
Buna
Fetelor, vad ca mai multe femei sunt casatorite cu barbati mai tineri. Intrebam, de aceea ca si socrii mei (parintii sotului au o diferenta de 2 ani la fel ca noi: soacra e mai mare ca socru). Poate e genetic
, dupa cum spunea si Cinta.
Din relatarile de mai sus, observ ca casatoriile, unde femeia e mai mare ca barbatul, predomina.
Oare de ce?
Nu ca mie mi-ar fi rau si eu simt o diferenta de virsta, chiar uneori imi pare ca el e mai matur ca mine.
Insa intrebarea mea e de ce noi ne alegem barbati mai tineri, sau poate de ce barbatii mai tineri ne aleg pe noi...?
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
tnicoleta spune:
Hi, hi si sotul meu e mai mic ca mine cu 6 ani. Si ce daca. Noi ne simtim bine impreuna.
Si ca veni vorba, sa-ti spun una. M-a sfatuit o colega sa imi iau barbat tanar sa ma tina la batranete 
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
Siminaf spune:
Uite de abia acum am observat si eu subectu' asta!
Primul sot era cu 2 ani mai in virsta decit mine si... nu a mers.
Al doilea, actualul, e cu 6 ani jumate mai mic decit miine si e f. bine. Avem 2 copilasi foarte dragalasi, am inceput o viata noua in US de un an, in fine, ne intelegem si ne potrivim. E bineee... din toate punctele de vedere!
Cine nu are sot mai tinar, sa-si ia!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Mia. spune:
Sint curioasa ce inseamna diferenta mare de virsta,pt cele care au spus ca 2 ani e diferenta mica,dar mare?De la citi ani in sus e mare?
Si la mine e dif., eu fiind mai mare.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Crinia spune:
Nicoleta ce sfat bun ti-a dat prietena ta. Ea e la fel casatorita cu barbat mai tinar? Cred ca din experienta proprie ti-a spus-o ![]()
Simina ce chestie interesanta. Din spusele tale, ma rog persoana cu experienta cu barbati mai mari si mai mici, observ ca totusi cei mai tineri sunt mai buni.
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?