Filme...care nu ne-au placut

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Star Wars...cum am putut sa uit sa-l trec pe lista Catalynaa! Mare adevar graiesti!
Alayna...esti mortala! E al meu...sper sa nu te gandesti sa mi-l furi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by felicia74

aaa, mi-am mai adus aminte de unul: Cold Mountain - ce idiotenie facuta pe meleaguri romanesti!
Bun contra insomniei - de plictiseala adormi instantaneu.

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

exact asta imi place mie foaret mult

gusturile, CLAR, nu se discuta

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by angelina

Star Wars...cum am putut sa uit sa-l trec pe lista Catalynaa! Mare adevar graiesti!

"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare

Cum ai putut sa uiti de o asa capodopera?Sper sa nu se supere pe mine iubitorii genului.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by angelina

Sa ti=l fur? Vai de capul meu,stai linistita.Eu l-am refuzat,s-a tinut o perioada lunga de capul meu ,sa fim macar amiciL=am refuzat,nu e genul meu
Vezi ca ti-am trimis un pm

Si sa fiu on-topic....nici mie nu mi-a placut Star wars...stati sa mai gandesc.....American Beauty,aaaaa,mi-am adus aminte,nu-mi plac nici filmele cu Charlie Sheen si Chuck Norris ,Gladiator...mai revin ,mai am multe

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Sin City, nu pot sa cred ca exista un asemenea film. Ma doare capul si acum cand ma gandesc cum am putut sa ma uit la el. Nu mai am cuvinte...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Casanova

ce sa zic? ca nu mi-a placut mai deloc?? Sa zicem ca a fost dragut

cosmina

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

mai urasc filmele cu batai, explozii, violenta, etc

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mey se poate sa va luati de star wars ...uite acilea fan jedi .

ce nu mi-a placut, dintre ultimele vazute: the polar express, frumoase efecte speciale, dar slabutz rau sobectu...nu stiu de ce, dar deja stiam cum se termina, alea-alea!!

si vanilla sky mie mi-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Ba mie mi-a placut Eyes Wide Shut, e un film metaforic.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Din cauza sotului meu a re-re-revazut diverse episoade din Star Wars, si tot nu m-am impacat cu ideea ca " asta micu e ala marele din episodu' trecut" iar" asta de acu e ta-su lu ala marele de l-ai vazut acu 2 dati" etc samd.Concluzia " era ta-su, ma!" si toti gogomarcii aia buzatzi si balosi sau cu urechi lungi si latarete... grrr..

Ei, si nici tot ce tine de Stallone, da...marturisesc cu jena, la Dolph Lundgren m-as uita..pur si simplu ( mi se pare decorativ) nu tin minte in ce a jucat etc ca nu a meritat sa retin actiunea filmului

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput