Filme...care nu ne-au placut
Raspunsuri - Pagina 5
angelina spune:
Star Wars...cum am putut sa uit sa-l trec pe lista Catalynaa! Mare adevar graiesti!
Alayna...esti mortala! E al meu...sper sa nu te gandesti sa mi-l furi!
ingerash spune:
quote:
Originally posted by felicia74
aaa, mi-am mai adus aminte de unul: Cold Mountain - ce idiotenie facuta pe meleaguri romanesti!
Bun contra insomniei - de plictiseala adormi instantaneu.
Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
exact asta imi place mie foaret mult
gusturile, CLAR, nu se discuta
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by angelina
Star Wars...cum am putut sa uit sa-l trec pe lista Catalynaa! Mare adevar graiesti!Alayna...esti mortala! E al meu...sper sa nu te gandesti sa mi-l furi!
"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare
Cum ai putut sa uiti de o asa capodopera?Sper sa nu se supere pe mine iubitorii genului.....
alayna spune:
quote:
Originally posted by angelina
Alayna...esti mortala! E al meu...sper sa nu te gandesti sa mi-l furi!
Sa ti=l fur? Vai de capul meu,stai linistita.Eu l-am refuzat,s-a tinut o perioada lunga de capul meu ,sa fim macar amiciL=am refuzat,nu e genul meu
Vezi ca ti-am trimis un pm
Si sa fiu on-topic....nici mie nu mi-a placut Star wars...stati sa mai gandesc.....American Beauty,aaaaa,mi-am adus aminte,nu-mi plac nici filmele cu Charlie Sheen si Chuck Norris ,Gladiator...mai revin ,mai am multe
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Oana spune:
Sin City, nu pot sa cred ca exista un asemenea film. Ma doare capul si acum cand ma gandesc cum am putut sa ma uit la el. Nu mai am cuvinte...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul
Nokia spune:
Casanova
ce sa zic? ca nu mi-a placut mai deloc?? Sa zicem ca a fost dragut
cosmina
Un sut in fund, un pas inainte!
ingerash spune:
mai urasc filmele cu batai, explozii, violenta, etc
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
lena spune:
mey se poate sa va luati de star wars ...uite acilea fan jedi .
ce nu mi-a placut, dintre ultimele vazute: the polar express, frumoase efecte speciale, dar slabutz rau sobectu...nu stiu de ce, dar deja stiam cum se termina, alea-alea!!
si vanilla sky mie mi-a placut
Victoria spune:
Din cauza sotului meu a re-re-revazut diverse episoade din Star Wars, si tot nu m-am impacat cu ideea ca " asta micu e ala marele din episodu' trecut" iar" asta de acu e ta-su lu ala marele de l-ai vazut acu 2 dati" etc samd.Concluzia " era ta-su, ma!" si toti gogomarcii aia buzatzi si balosi sau cu urechi lungi si latarete... grrr..
Ei, si nici tot ce tine de Stallone, da...marturisesc cu jena, la Dolph Lundgren m-as uita..pur si simplu ( mi se pare decorativ) nu tin minte in ce a jucat etc ca nu a meritat sa retin actiunea filmului
V
veni, vidi, Victorie!