Filme...care nu ne-au placut
Raspunsuri - Pagina 12
teodoca spune:
am vazut de curand babel ... si am ramas dezamagita. si labirintul lui pan mi s-a parut tare idiot
eyes wide shut nu e nici prost, nici bun si cred ca problema lui e ca nu a fost terminat ... asa ca nu prea ai ce intelege din el, pt ca se termina brusc si fara sens
cat despre dolce vita nu-mi dau seama exact dar cred ca voi vorbiti de fapt despre "La vita e bella", film care mie mi se pare senzational!!
zuppy spune:
quote:
Originally posted by teodoca
labirintul lui pan mi s-a parut tare idiot
Bine zis, ti s-a parut, fara nici o suparare
Qamar spune:
GHOST RIDER, cu Nicholas Cage
iaaaaaaaaak
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Inex spune:
Subscriu la ce a zis Noe despre Ghost Rider.Eu nici nu am rezistat sa ma uit la tot.
Inex ,de 2 x mamica
MissParker spune:
Jumatate din filmele cu Nicholas Cage. Bleah!!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Jumatate din filmele cu Nicholas Cage. Bleah!!Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Da, da' si cealalta jumatate.... :). Adica nu poti sa spui ca Leaving Las Vegas a fost un film prost, sau FACE/OFF, sau Con Air (fara sa fiu prea entuziasta cand e vorba de filme de actiune, astea doua sunt printre putinele care mi-au placut). In schimb nu mi-a placut deloc (desi regizat de Scorsese, sper ca nu ma insel) Bringing out the Dead, si nici Snake Eyes (cel mult mediocru)
O zi buna.
alice2004 spune:
La science des reves (The science of sleep) !! Am citit o multime de critici favorabile la adresa lui si am fost tare dezamagita !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Inex spune:
"300"-mie nu mi-a prea placut,prea mult sange,prea multe efecte speciale...Poate nu am avut eu dispozitia necesara sa-l vad.
Inex ,de 2 x mamica
Sanca spune:
Eu am vazut VOLVER in week end. Este filmul lui Almovodar. Mi=a placut, dar ce inseamna - Volver?