W/end romantic afara din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La Cheia. Nu e foarte departe si sunt multe pensiuni frumoase in zona (din pacate nu stiu nici una dupa nume).

....pentru un we romantic eu am visat intotdeauna o camera in Palatul Stirbei de la Buftea. Se inchiriaza acolo camere ca la un hotel obisnuit.... Arata foarte bine inauntru, sufrageria e de moda veche, dormitoarele sunt diferite ca stil... Iti doresti sa porti rochie cu crinolina colo. E si relativ retras de lume (ca e zona cu padure) te poti plimba pe malul lacului, sa vizitezi o mica capela din zona, sa fapi bun si sa faci dragoste muuuuulta la lumina lumanarilor! Of!

...nu stiu insa cat de bine sunt incalzite camerele pe timp de iarna, sau daca palatul e deschis si iarna, desi cred ca da.

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Va multumesc tuturor pentru sugestii. Din pacate nu stiu ce se alege de planurile noastre pentru ca eu nu m-am simtit prea bine in ultimele zile (de-aici si lipsa de pe subiect) asa ca nu imi vine sa plec din Bucuresti. Poate altadata...

Mergi la inceput