W/end romantic afara din Bucuresti
Sambata viitoare eu si sotzul meu avem o anivesare pe care am vrea sa o petrecem numai noi doi undeva in afara orasului, dar NU pe Valea Prahovei sau in zona Rucar-Bran. Am vrea o pensiune draguta de 3-4 margarete/stele, undeva pana in 3 ore de mers cu masina de Bucuresti, iar in locul respectiv sa fie si cate ceva de vizitat. Ma gandeam de exemplu la Horezu, dar nu am gasit decat o singura oferta de cazare relativ acceptabila si as vrea sa avem mai multe optiuni, si alte zone.
Aveti si alte idei?
Raspunsuri
Bebe Beca spune:
La Sighisoara. Foarte frumos.
Ca si loc de cazare, noi am ales hanul Danes, langa Sighisoara. Este ascuns in padure, au un lac mic in fata. Foarte dragut. Asta era acum 2 ani, nu cred sa se fi schimbat ceva de atunci. Au si un hotel la strada, unde se poate calari. www.dracul.ro.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Bebe Beca
La Sighisoara. Foarte frumos.
Este prea departe... eu sunt insarcinata si un drum de 5 ore cu masina cat este pana acolo, mi se pare cam obositor. Nu ca nu as vrea sa vizitez Sighisoara .
DidiAlex spune:
Un loc bun pt odihna si relaxare il gasesti pe Valea Doftanei, mai sus de Moeciu. Am un coleg de servici care are caza la 7 km de Moeciu, in nord, si toata lumea care l-a vizitat afost incantata de zona.
Nu cred ca faci maimult de 3 ore pana acolo si pensiuni sunt multe.
multa bafta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Un loc bun pt odihna si relaxare il gasesti pe Valea Doftanei, mai sus de Moeciu. Am un coleg de servici care are caza la 7 km de Moeciu, in nord, si toata lumea care l-a vizitat afost incantata de zona.
Nu cred ca faci maimult de 3 ore pana acolo si pensiuni sunt multe.
Dupa cum am scris in primul mesaj, nu vreau in zona Rucar-Bran (Moeciu intra tot acolo). Noi avem casa in Bran asa ca stiu zona aia pe dinafara.
tata lu Toma spune:
Kehleyr, pentru zona aia gasesti cazare la Novaci.
O alta varianta aproape de Buc e Buzau - Sarata Monteoru unde sunt iarasi ceva pensiuni si puteti sa va plimbariti la Vulcanii Noroiosi, Magura, Colti.
"Valea Doftanei, mai sus de Moeciu"
Pai ori Valea Doftanei ori Moeciu ?
Sau exista un Moeciu (altu' decat ala de langa Bran) si pe Valea Doftanei ?
sa aveti vreme buna si un vichendel romantic de romantic
_
Take me home, country roads
DidiAlex spune:
Scuze, scuze! cu toate ca nu am scris numai aiureli. Asa ca mi-am sunat colegu si m-a lamurit.
Zona despre care va vorbeam este pe Valea Teleajenului la 7 km de Maneciu (! Moeciu..nu e decat un pas ) si 12 km de Cheia.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Kehleyr, pentru zona aia gasesti cazare la Novaci.
O alta varianta aproape de Buc e Buzau - Sarata Monteoru unde sunt iarasi ceva pensiuni si puteti sa va plimbariti la Vulcanii Noroiosi, Magura, Colti.
Zona aia - te referi Horezu? Stii vreo pensiune?
Vulcanii noroiosi s-or vizita acum in toiul iernii?... Ca m-ar tenta. Dar cred ca trebuie masina adecvata, sau e bun drumul? Daca-i plin de gropi barbata-miu sigur nu baga masina acolo . Despre Magura si Colti acum aflu prima oara, am dat o cautare pe Google, pare interesant .
Candy spune:
Incearca sa dai o cautare la cazare pe portalul de turism infoturism.ro, poti cauta pe zone si multe locatii au si link-uri cu poze.
tata lu Toma spune:
Nu stiu ce sa-ti recomand pentru Novaci/Horezu pentru ca noi, acum doi ani, am avut surpriza sa gasim ocupate camerele pe care le rezervasem ai am dormit la un minihotel care nu era cine stie ce insa pentru o noapte a fost decent.
Vezi pe antrec.ro
In vara lui 2004, drumul spre Noroiosi era in reparatii(se asfalta la greu) asa ca nu stiu ce sa-ti zic despre accesul in zona. Ar fi fain sa fi terminat.
_
Take me home, country roads
iileana spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Despre Magura si Colti acum aflu prima oara, am dat o cautare pe Google, pare interesant .
Vezi si tabara de sculptura de la Magura Buzaului , numai buna pentru o plimbare (desi, parca, nu chiar pe vremea asta....).Linga ea e Minastirea Ciolanu, unde te poti si caza, in lipsa de ceva mai bun.(sau cel putin pe vremuri asa era)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details