Mamici din Arad...???(42)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzica spune:
Astazi mi-am cumparat capsuni De mult jindui dupa ele. Au gust si miros de capsuni, da' parc muscam dintr-un castravete. Mi-a mai fost pofta pe compot de mure si gem de afine, dar am zis ca mi le iau pe rand, sa nu fac abuz.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Gabi vad ca si tu esti cu poftele... Bine ca nu-s singura!
Diana poze?....te stresez?
Fug ca mi-e pizza in cuptor si cam miroase....
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Am prajit peste si snitele si mor de greata, nu mai pot.
Azi m-a stresat pe la bucatarie, am facut mancare si pe maine si nici nu mai vreau sa vad bucataria azi.
Diana, drum bun si distractie placuta!
Magda, ma bucur ca tatal tau se simte mai bine. Sanatate multa!
Ioana, ai avut pofta de pizza?
Gabi, ce groaznici sunt capsunii, am mancat si eu intr-o zi, nu aveau nici un gust, parca erau de plastic.
Alina (12+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Diana acum am vazut abia ca mergeti la Turda!Drum bun sa aveti si fara peripetii!
Alinush te admir ca ai putut sta in miros de prajeli! La noi ovi prepara carnea ca mie mi-e rau si cand o vad....de mancat nici nu vine vorba!
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
Raul are un fel de entorocolitaaaaa Ieri noapte la 2 am chemat unu dintre cei mai buni pediatri din Arad...avea temperatura 39.9 si nici macar cu impachetari nu scadea...ii dadusem Panadol, Nurofen, Novocalmin si i-am facut impachetari, dar febra in loc sa scada crestea Toata noapte an-am dormit, tot langa el am stat...azi mi-a facut kk de nu stiu cate ori, de mancat n-a vrut nimic, decta niste orez dar si ala mana, bine si asa, iar apa si ceiutu l-a vrut doar cu seringa de la Nurofen...bine oricum numa sa bea ceva
Acum seara a avut febra, dar numai asa mare, doar 37,6...cica e infectie stomacala combinata cu putin rosu in gat si un canin care azi a pocnit gingia
Niciodata nu m-am speriat asa rau, copilul era fara vlaga...nasol de tot Doamne multam acum e mai bine, dar eu tot nu pot dormi de gandu ca o luamd e la capat
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Pe unde sunteti?
Vad ca ieri doar Clau a semnat pe-aici.
Noi am fost aseata la prietenii nostri la Cicir si am ajuns destul de tarziu.
Clau, imi para rau de Raul saracutul, sper ca-i mai bine acum. Macar sa nu mai faca febra. Ce antibiotic ii dai?
pozici
serbarea de Craciun
gabitzica spune:
Clau, imi pare tare rau de Raul. Sa se faca bine cat mai repede. Cum se mai simte?
Ghici ce mananc acum?!... compot de mure, si e tare bun
ieri am fost in Timisoara la Mall, toata gasca cu tot cu bunici. I-a placut foarte tare lui Tudor excursia.
www.stoc-studio.ro/tudor
DianaR spune:
Ne-am intors. A fost super, ne-am revazut prietenii dragi si mai ales am vazut un gombot dulce de 2 lunisoare care m-a facut sa mor deja de dorul lui Timea... Fetelor, abia astept! Vladut nu a fost deloc gelos cand il luam pe bobo (Aron) in brate, cand apuca ii pupa piciorusele sau ii dadea pusi pe frunte...
O sa pun si poze cand am timp.
V-am pupat.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
alinamoro spune:
Diana, Gabi, ceau. In sfrasit mai da cineva un semn de viata pe-aici.
Asteptam poze, Diana!!!
Gabi, voi n-ati facut poze?
Ioana, tu pe unde umbli ca de obicei nu lipsesti?
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Aici sunt si eu.....abia acum reusesc sa intru pe DC ca abia acum reusesc sa stau in sus.....am facut o pacatoasa de gripa(cred-ca ma dor toate de zici ca-s batuta) care ieri toata ziua m-a tinut la pat(cu temperatura 38,2, dureri de toate cele, dureri de gat+urechi, nas infundat si sercetii nashpa rau-beax!)!Noroc ca a putut Ovi sa ramana ieri acasa si sa stea cu Alesio ca eu nu am fost in stare de nimic....ameteam cand ma ridicam din pat si ma prelingem jos.....
Nici acum nu-s perfect sanatoasa, inca ma dor toate, dar macar nu ma am temperatura(inca).....dar cum Ovi a fost musai sa mearga la servici a trebuit sa fac si eu efort sa ma dau jos din pat....
Baiul si mai mare e ca si Alesio e bolnav, muceste, tuseste(rau), e infundat, asa ca am inceput cu Cexyl!
Sper sa se faca bine puiul nostru.....daca nu e ceva mai bine pana dupa-masa o sa mergem la ceva pediatru sa-l vada....
Si peste toate astea ma tot gandesc si imi fac griji si pentru bb mic din burtica.....sper sa fie bine si sa nu-l fi afectat starea mea de rau....
Clau imi pare rau de Raulica!Cum e acum?
Mai revin azi.....
Pupici!
Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo